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キャラメル原料の世界市場規模調査&予測:形態、用途、最終用途別、地域別予測 2025-2035

キャラメル原料の世界市場規模調査&予測:形態、用途、最終用途別、地域別予測 2025-2035


Global Caramel Ingredients Market Size study & Forecast, by Form, Application, End Use and Regional Forecasts 2025-2035

キャラメル原料の世界市場は、2024年に約31億9000万米ドルと評価され、予測期間2025-2035年には7.10%以上の年平均成長率で成長すると予測されている。消費者の嗜好の変化、ブランドの革新、キャラメルのノスタル... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 納期 ページ数 言語
Bizwit Research & Consulting LLP
ビズウィットリサーチ&コンサルティング
2025年8月18日 US$4,950
シングルユーザライセンス(印刷不可)
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3-5営業日以内 285 英語

 

サマリー

キャラメル原料の世界市場は、2024年に約31億9000万米ドルと評価され、予測期間2025-2035年には7.10%以上の年平均成長率で成長すると予測されている。消費者の嗜好の変化、ブランドの革新、キャラメルのノスタルジックな魅力に結びついた情緒的な耽溺が原動力となり、濃厚な色合いから独特の風味付けまで、キャラメル原料の需要は複数の食品・飲料分野で着実に高まっている。世界がプレミアム化と職人的な食品トレンドに傾倒するなか、キャラメル原料は現代の菓子、ベーカリー製品、レディ・トゥ・ドリンク飲料、乳製品のレシピにシームレスに浸透している。カラメルの色、香り、味といった魅力的な官能的アピールは、有機的な品質を高めるだけでなく、飽和しつつある製品セグメントにおけるブランドの差別化を高める添加物として、高い人気を集めている。
消費者の嗜好がクリーンラベル製品や天然由来原料へと変化し続けているため、メーカー各社は非遺伝子組み換え、有機、最小限の加工しか施されていない原料を使用してキャラメルの配合を改良している。液体キャラメルと粉末キャラメルは、それぞれ配合の柔軟性と保存期間の長さで支持を集めている。同時に、機能性食品・飲料メーカー各社は、合成化学物質を使用せずに官能特性を高めるため、カラメル成分を天然の着色料や香料として配合する傾向を強めている。世界のベーカリー・飲料業界の加速度的な拡大(特に新興市場)が需要をさらに押し上げている。各ブランドが利便性と嗜好性の両方を追求する製品ラインにおいて、安らぎを与える親しみやすい味に軸足を移すなか、キャラメルは長期的な価値創造を可能にするかけがえのない原料として浮上している。
地域別では、高度な食品加工インフラ、グルメ食品やオーガニック食品に対する消費者の高い意識、着実な研究開発投資を背景に、北米がキャラメル原料市場で大きなシェアを占めている。米国は、美観と風味の両面でキャラメルを取り入れた職人的な食品・飲料ブランドの存在感に支えられ、引き続き優位を保っている。一方、欧州は、厳しい食品安全規制と植物由来のキャラメル代替品へのシフトの加速に牽引され、力強い成長を遂げている。他方、アジア太平洋地域は、可処分所得の増加、食生活の欧米化、インド、中国、東南アジアなどの市場における調理済みベーカリー製品および乳製品の生産量増加に後押しされ、予測期間中に最も急成長する地域として浮上している。これらの国々では、都市部の中産階級の人口が増加しており、革新的で贅沢な食体験を求める傾向が強まっている。
本レポートに含まれる主な市場プレイヤー
- BASF SE
- ハリバートン・カンパニー
- シェブロン・フィリップス・ケミカル・カンパニー
- クロダ・インターナショナル
- オービングループ
- トリカン・ウェル・サービス
- インパクト・フルイド・ソリューションズ
- シュルンベルジェ
- ベーカーヒューズ社
- ルイジアナ州M&Dインダストリーズ社
- カーギル社
- センシエント・テクノロジーズ・コーポレーション
- ケリーグループ
- ピュラトスグループ
- デーラー社
キャラメル原料の世界市場レポートスコープ:
- 過去データ-2023年、2024年
- 予測基準年 - 2024年
- 予測期間 - 2025-2035
- レポート対象範囲:売上高予測、企業ランキング、競合環境、成長要因、動向
- 地域範囲 - 北米; 欧州; アジア太平洋; 中南米; 中東・アフリカ
- カスタマイズ範囲 - レポートのカスタマイズは無料(アナリストの作業時間8時間相当まで)。国、地域、セグメントスコープ*の追加または変更
本調査の目的は、近年における様々なセグメントおよび国の市場規模を定義し、今後数年間の値を予測することです。本レポートは、調査対象国における産業の質的・量的側面を盛り込むよう設計されています。また、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題などの重要な側面に関する詳細な情報も提供しています。さらに、主要企業の競争環境と製品提供の詳細な分析とともに、関係者が投資するためのミクロ市場における潜在的な機会も組み込んでいます。
市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明する:
形態別
- 液体
- 粉末/顆粒
用途別
- 色
- 香料
最終用途別
- ベーカリー
- 飲料
地域別
北米
- 米国
- カナダ
欧州
- 英国
- ドイツ
- フランス
- スペイン
- イタリア
- その他のヨーロッパ
アジア太平洋
- 中国
- インド
- 日本
- オーストラリア
- 韓国
- その他のアジア太平洋地域
ラテンアメリカ
- ブラジル
- メキシコ
中東・アフリカ
- UAE
- サウジアラビア
- 南アフリカ
- その他の中東・アフリカ
主な内容
- 2025年から2035年までの10年間の市場推定と予測。
- 各市場セグメントの年換算収益と地域レベル分析。
- 主要地域の国レベル分析による地理的展望の詳細分析。
- 市場の主要プレーヤーに関する情報を含む競争状況。
- 主要事業戦略の分析と今後の市場アプローチに関する提言。
- 市場の競争構造の分析
- 市場の需要サイドと供給サイドの分析


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目次

目次
第1章.キャラメル原料の世界市場レポート範囲と方法論
1.1.調査目的
1.2.調査方法
1.2.1.予測モデル
1.2.2.デスクリサーチ
1.2.3.トップダウン・アプローチとボトムアップ・アプローチ
1.3.リサーチの属性
1.4.研究の範囲
1.4.1.市場の定義
1.4.2.市場セグメンテーション
1.5.調査の前提
1.5.1.包含と除外
1.5.2.制限事項
1.5.3.調査対象年
第2章.要旨
2.1.CEO/CXOの立場
2.2.戦略的洞察
2.3.ESG分析
2.4.主な調査結果
第3章.世界のキャラメル原料市場勢力分析
3.1.キャラメル原料の世界市場を形成する市場勢力(2024年~2035年)
3.2.促進要因
3.2.1.天然着色料とクリーンラベル原料への需要の高まり
3.2.2.世界的な製パン・製菓製品の消費拡大
3.3.阻害要因
3.3.1.厳しい食品安全・表示規制
3.3.2.不安定な原料価格とサプライチェーンの混乱
3.4.機会
3.4.1.レディ・トゥ・ドリンク飲料とフレーバー飲料の需要増加
3.4.2.植物由来および有機カラメル配合の革新
第4章.世界のカラメル原料産業分析
4.1.ポーターの5フォースモデル
4.1.1.買い手の交渉力
4.1.2.供給者の交渉力
4.1.3.新規参入の脅威
4.1.4.代替品の脅威
4.1.5.競争上のライバル
4.2.ポーターの5フォース予測モデル(2024年~2035年)
4.3.PESTEL分析
4.3.1.政治的要因
4.3.2.経済的
4.3.3.社会
4.3.4.技術
4.3.5.環境
4.3.6.法律
4.4.主な投資機会
4.5.トップ勝ち組戦略(2025年)
4.6.市場シェア分析(2024-2025)
4.7.世界の価格分析と動向(2025年
4.8.アナリストの推奨と結論
第5章 キャラメル原料の世界市場キャラメル原料の世界市場規模・形態別予測2025年~2035年
5.1.市場概要
5.2.キャラメル原料の世界市場実績-ポテンシャル分析(2025年)
5.3.液体
5.3.1.上位国の内訳推定と予測、2024年〜2035年
5.3.2.市場規模分析、地域別、2025-2035年
5.4.粉末/顆粒
5.4.1.上位国の内訳推定と予測、2024年〜2035年
5.4.2.市場規模分析、地域別、2025-2035年
第6章 キャラメル原料の世界市場キャラメル原料の世界市場規模・用途別予測、2025年〜2035年
6.1.市場概要
6.2.キャラメル原料の世界市場実績-ポテンシャル分析(2025年)
6.3.色
6.3.1.上位国の内訳推定と予測、2024年〜2035年
6.3.2.市場規模分析、地域別、2025-2035年
6.4.香料
6.4.1.上位国の内訳推定と予測、2024年〜2035年
6.4.2.市場規模分析、地域別、2025-2035年
第7章 キャラメル原料の世界市場キャラメル原料の世界市場規模予測:最終用途別2025-2035年
7.1.市場概要
7.2.キャラメル原料の世界市場実績-ポテンシャル分析(2025年)
7.3.ベーカリー
7.3.1.上位国別内訳推計・予測、2024年〜2035年
7.3.2.市場規模分析、地域別、2025-2035年
7.4.飲料
7.4.1.上位国別内訳の推定と予測、2024〜2035年
7.4.2.市場規模分析、地域別、2025-2035年
第8章 キャラメル原料の世界市場キャラメル原料の世界市場規模・地域別予測、2025年〜2035年
8.1.キャラメル原料市場、地域別市場スナップショット
8.2.上位主要国と新興国
8.3.北米のキャラメル原料市場
8.3.1.米国のキャラメル原料市場
8.3.1.1.形態の内訳サイズと予測、2025-2035年
8.3.1.2.用途別の市場規模・予測、2025-2035年
8.3.2.カナダのキャラメル原料市場
8.3.2.1.形態の内訳の市場規模&予測、2025-2035年
8.3.2.2.用途の内訳の市場規模&予測、2025-2035年
8.4.欧州キャラメル原料市場
8.4.1.イギリスのキャラメル原料市場
8.4.2.ドイツのキャラメル原料市場
8.4.3.フランスのキャラメル原料市場
8.4.4.スペインのキャラメル原料市場
8.4.5.イタリアのキャラメル原料市場
8.4.6.その他のヨーロッパのキャラメル原料市場
8.5.アジア太平洋キャラメル原料市場
8.5.1.中国のキャラメル原料市場
8.5.2.インドのキャラメル原料市場
8.5.3.日本のキャラメル原料市場
8.5.4.オーストラリアキャラメル原料市場
8.5.5.韓国のキャラメル原料市場
8.5.6.その他のAPACキャラメル原料市場
8.6.中南米のキャラメル原料市場
8.6.1.ブラジルのキャラメル原料市場
8.6.2.メキシコのキャラメル原料市場
8.7.中東・アフリカのキャラメル原料市場
8.7.1.アラブ首長国連邦のキャラメル原料市場
8.7.2.サウジアラビア(KSA)のキャラメル原料市場
8.7.3.南アフリカのキャラメル原料市場
8.7.4.その他の中東・アフリカのキャラメル原料市場
第9章.競合他社情報
9.1.トップ市場戦略
9.2.カーギル社
会社概要
主要役員
会社概要
財務実績(データが入手可能な場合のみ)
製品/サービスポート
最近の開発
市場戦略
SWOT分析
9.3.センシエント・テクノロジーズ・コーポレーション
9.4.ケリーグループ
9.5.デーラー社
9.6.ピュラトスグループ
9.7.BASF SE
9.8.ハリバートン・カンパニー
9.9.シェブロン・フィリップス・ケミカル・カンパニー
9.10.クロダ・インターナショナル
9.11.オービングループ
9.12.トリカン・ウェル・サービス
9.13.インパクト・フルイド・ソリューションズ
9.14.シュルンベルジェ
9.15.ベーカーヒューズ社

 

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Summary

The Global Caramel Ingredients Market is valued at approximately USD 3.19 billion in 2024 and is expected to grow with a compelling CAGR of more than 7.10% over the forecast period 2025–2035. The demand for caramel ingredients—ranging from rich hues to distinctive flavorings—is steadily intensifying across multiple food and beverage verticals, driven by evolving consumer tastes, brand innovations, and the emotional indulgence tied to caramel's nostalgic appeal. As the world leans toward premiumization and artisanal food trends, caramel ingredients are seamlessly infiltrating the recipes of modern confectioneries, bakery items, ready-to-drink beverages, and dairy products. The compelling sensory appeal of caramel—in color, aroma, and taste—has made it a highly sought-after additive that not only enhances organoleptic quality but also elevates brand differentiation in increasingly saturated product segments.
The ongoing shift in consumer preference towards clean-label products and naturally derived ingredients is prompting manufacturers to refine their caramel formulations using non-GMO, organic, and minimally processed inputs. Liquid and powdered caramel formats are gaining favor for their formulation flexibility and longer shelf life, respectively. Simultaneously, functional food and beverage players are increasingly infusing caramel components as natural colorants and flavoring agents to heighten sensory profiles without synthetic chemicals. The accelerating expansion of the global bakery and beverage industry—particularly in emerging markets—further fuels demand. As brands pivot towards comforting, familiar tastes in product lines that address both convenience and indulgence, caramel emerges as an irreplaceable ingredient poised for long-term value creation.
Regionally, North America holds a substantial share of the caramel ingredients market, with its advanced food processing infrastructure, high consumer awareness around gourmet and organic foods, and steady R&D investments. The United States continues to dominate, underpinned by a strong presence of artisanal food and beverage brands integrating caramel for both aesthetic and flavor appeal. Meanwhile, Europe is witnessing robust growth, led by stringent food safety regulations and an accelerating shift towards plant-based caramel substitutes. On the other hand, Asia Pacific is emerging as the fastest-growing region over the forecast horizon, propelled by rising disposable incomes, westernization of diets, and increasing production of ready-to-consume bakery and dairy products in markets such as India, China, and Southeast Asia. The growing urban middle-class population in these countries is increasingly inclined towards innovative, indulgent food experiences—laying fertile ground for caramel ingredient adoption.
Major market player included in this report are:
• BASF SE
• Halliburton Company
• Chevron Phillips Chemical Company
• Croda International Plc.
• Aubin Group
• Trican Well Service Ltd.
• Impact Fluid Solutions
• Schlumberger Limited
• Baker Hughes Company
• M&D Industries Of Louisiana, Inc.
• Cargill, Incorporated
• Sensient Technologies Corporation
• Kerry Group
• Puratos Group
• Döhler GmbH
Global Caramel Ingredients Market Report Scope:
• Historical Data – 2023, 2024
• Base Year for Estimation – 2024
• Forecast period – 2025-2035
• Report Coverage – Revenue forecast, Company Ranking, Competitive Landscape, Growth factors, and Trends
• Regional Scope – North America; Europe; Asia Pacific; Latin America; Middle East & Africa
• Customization Scope – Free report customization (equivalent up to 8 analysts’ working hours) with purchase. Addition or alteration to country, regional & segment scope*
The objective of the study is to define market sizes of different segments & countries in recent years and to forecast the values for the coming years. The report is designed to incorporate both qualitative and quantitative aspects of the industry within the countries involved in the study. The report also provides detailed information about crucial aspects, such as driving factors and challenges, which will define the future growth of the market. Additionally, it incorporates potential opportunities in micro-markets for stakeholders to invest, along with a detailed analysis of the competitive landscape and product offerings of key players.
The detailed segments and sub-segments of the market are explained below:
By Form:
• Liquid
• Powdered/Granulated
By Application:
• Colors
• Flavors
By End Use:
• Bakery
• Beverages
By Region:
North America
• U.S.
• Canada
Europe
• UK
• Germany
• France
• Spain
• Italy
• Rest of Europe
Asia Pacific
• China
• India
• Japan
• Australia
• South Korea
• Rest of Asia Pacific
Latin America
• Brazil
• Mexico
Middle East & Africa
• UAE
• Saudi Arabia
• South Africa
• Rest of Middle East & Africa
Key Takeaways:
• Market Estimates & Forecast for 10 years from 2025 to 2035.
• Annualized revenues and regional level analysis for each market segment.
• Detailed analysis of geographical landscape with Country level analysis of major regions.
• Competitive landscape with information on major players in the market.
• Analysis of key business strategies and recommendations on future market approach.
• Analysis of competitive structure of the market.
• Demand side and supply side analysis of the market.



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Table of Contents

Table of Contents
Chapter 1. Global Caramel Ingredients Market Report Scope & Methodology
1.1. Research Objective
1.2. Research Methodology
1.2.1. Forecast Model
1.2.2. Desk Research
1.2.3. Top Down and Bottom-Up Approach
1.3. Research Attributes
1.4. Scope of the Study
1.4.1. Market Definition
1.4.2. Market Segmentation
1.5. Research Assumption
1.5.1. Inclusion & Exclusion
1.5.2. Limitations
1.5.3. Years Considered for the Study
Chapter 2. Executive Summary
2.1. CEO/CXO Standpoint
2.2. Strategic Insights
2.3. ESG Analysis
2.4. Key Findings
Chapter 3. Global Caramel Ingredients Market Forces Analysis
3.1. Market Forces Shaping The Global Caramel Ingredients Market (2024-2035)
3.2. Drivers
3.2.1. Growing demand for natural colorants and clean-label ingredients
3.2.2. Increasing consumption of bakery and confectionery products globally
3.3. Restraints
3.3.1. Stringent food safety and labeling regulations
3.3.2. Volatile raw material prices and supply chain disruptions
3.4. Opportunities
3.4.1. Rising demand for ready-to-drink and flavored beverages
3.4.2. Innovation in plant-based and organic caramel formulations
Chapter 4. Global Caramel Ingredients Industry Analysis
4.1. Porter’s 5 Forces Model
4.1.1. Bargaining Power of Buyer
4.1.2. Bargaining Power of Supplier
4.1.3. Threat of New Entrants
4.1.4. Threat of Substitutes
4.1.5. Competitive Rivalry
4.2. Porter’s 5 Force Forecast Model (2024-2035)
4.3. PESTEL Analysis
4.3.1. Political
4.3.2. Economical
4.3.3. Social
4.3.4. Technological
4.3.5. Environmental
4.3.6. Legal
4.4. Top Investment Opportunities
4.5. Top Winning Strategies (2025)
4.6. Market Share Analysis (2024-2025)
4.7. Global Pricing Analysis And Trends 2025
4.8. Analyst Recommendation & Conclusion
Chapter 5. Global Caramel Ingredients Market Size & Forecasts by Form 2025-2035
5.1. Market Overview
5.2. Global Caramel Ingredients Market Performance - Potential Analysis (2025)
5.3. Liquid
5.3.1. Top Countries Breakdown Estimates & Forecasts, 2024-2035
5.3.2. Market size analysis, by region, 2025-2035
5.4. Powdered/Granulated
5.4.1. Top Countries Breakdown Estimates & Forecasts, 2024-2035
5.4.2. Market size analysis, by region, 2025-2035
Chapter 6. Global Caramel Ingredients Market Size & Forecasts by Application 2025–2035
6.1. Market Overview
6.2. Global Caramel Ingredients Market Performance - Potential Analysis (2025)
6.3. Colors
6.3.1. Top Countries Breakdown Estimates & Forecasts, 2024-2035
6.3.2. Market size analysis, by region, 2025-2035
6.4. Flavors
6.4.1. Top Countries Breakdown Estimates & Forecasts, 2024-2035
6.4.2. Market size analysis, by region, 2025-2035
Chapter 7. Global Caramel Ingredients Market Size & Forecasts by End Use 2025–2035
7.1. Market Overview
7.2. Global Caramel Ingredients Market Performance - Potential Analysis (2025)
7.3. Bakery
7.3.1. Top Countries Breakdown Estimates & Forecasts, 2024-2035
7.3.2. Market size analysis, by region, 2025-2035
7.4. Beverages
7.4.1. Top Countries Breakdown Estimates & Forecasts, 2024-2035
7.4.2. Market size analysis, by region, 2025-2035
Chapter 8. Global Caramel Ingredients Market Size & Forecasts by Region 2025–2035
8.1. Caramel Ingredients Market, Regional Market Snapshot
8.2. Top Leading & Emerging Countries
8.3. North America Caramel Ingredients Market
8.3.1. U.S. Caramel Ingredients Market
8.3.1.1. Form breakdown size & forecasts, 2025-2035
8.3.1.2. Application breakdown size & forecasts, 2025-2035
8.3.2. Canada Caramel Ingredients Market
8.3.2.1. Form breakdown size & forecasts, 2025-2035
8.3.2.2. Application breakdown size & forecasts, 2025-2035
8.4. Europe Caramel Ingredients Market
8.4.1. UK Caramel Ingredients Market
8.4.2. Germany Caramel Ingredients Market
8.4.3. France Caramel Ingredients Market
8.4.4. Spain Caramel Ingredients Market
8.4.5. Italy Caramel Ingredients Market
8.4.6. Rest of Europe Caramel Ingredients Market
8.5. Asia Pacific Caramel Ingredients Market
8.5.1. China Caramel Ingredients Market
8.5.2. India Caramel Ingredients Market
8.5.3. Japan Caramel Ingredients Market
8.5.4. Australia Caramel Ingredients Market
8.5.5. South Korea Caramel Ingredients Market
8.5.6. Rest of APAC Caramel Ingredients Market
8.6. Latin America Caramel Ingredients Market
8.6.1. Brazil Caramel Ingredients Market
8.6.2. Mexico Caramel Ingredients Market
8.7. Middle East and Africa Caramel Ingredients Market
8.7.1. UAE Caramel Ingredients Market
8.7.2. Saudi Arabia (KSA) Caramel Ingredients Market
8.7.3. South Africa Caramel Ingredients Market
8.7.4. Rest of Middle East & Africa Caramel Ingredients Market
Chapter 9. Competitive Intelligence
9.1. Top Market Strategies
9.2. Cargill, Incorporated
Company Overview
Key Executives
Company Snapshot
Financial Performance (Subject to Data Availability)
Product/Services Port
Recent Development
Market Strategies
SWOT Analysis
9.3. Sensient Technologies Corporation
9.4. Kerry Group
9.5. Döhler GmbH
9.6. Puratos Group
9.7. BASF SE
9.8. Halliburton Company
9.9. Chevron Phillips Chemical Company
9.10. Croda International Plc.
9.11. Aubin Group
9.12. Trican Well Service Ltd.
9.13. Impact Fluid Solutions
9.14. Schlumberger Limited
9.15. Baker Hughes Company

 

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