世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

プレゼラチン化小麦粉市場:製品タイプ、エンドユーザー、地域別(北米、欧州、アジア太平洋地域、中南米、中東・アフリカ):世界の産業分析、規模、シェア、成長、動向、予測、2025年~2032年

プレゼラチン化小麦粉市場:製品タイプ、エンドユーザー、地域別(北米、欧州、アジア太平洋地域、中南米、中東・アフリカ):世界の産業分析、規模、シェア、成長、動向、予測、2025年~2032年


Pregelatinized Flour Market by Product Type, End-Users, and Geography (North America, Europe, Asia Pacific, Latin America, and the Middle East and Africa): Global Industry Analysis, Size, Share, Growth, Trends, and Forecast, 2025 - 2032

Persistence Market Research社はこのほど、プレゲル化小麦粉の世界市場に関する包括的なレポートを発表しました。この調査レポートは、促進要因、動向、機会、課題など、重要な市場ダイナミクスを徹底的に評価し... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 納期 ページ数 言語
Persistence Market Research
パーシスタンスマーケットリサーチ
2025年6月19日 US$4,995
シングルユーザライセンス
ライセンス・価格情報
注文方法はこちら
通常3-5営業日以内 192 英語

※当ページの内容はウェブ更新時の情報です。
最新版の価格やページ数などの情報についてはお問合せください。

日本語のページは自動翻訳を利用し作成しています。
実際のレポートは英文のみでご納品いたします。


 

サマリー

Persistence Market Research社はこのほど、プレゲル化小麦粉の世界市場に関する包括的なレポートを発表しました。この調査レポートは、促進要因、動向、機会、課題など、重要な市場ダイナミクスを徹底的に評価し、市場構造に関する詳細な洞察を提供しています。この調査レポートは、2025年から2032年までの世界のプレゼラチン化小麦粉市場の予測成長軌道を概説する独占データと統計を掲載しています。

主な洞察

-プレゼラチン化小麦粉市場規模(2025E):1,699.6百万米ドル
-予測市場価値(2032F):2,326.2 Million USD23億2,620万米ドル
-世界市場成長率(CAGR 2025 to 2032): 3.3%

前ゼラチン化小麦粉市場 - レポートスコープ:

プレゼラチン化小麦粉は、その溶解性の向上と瞬時の水和特性により、増粘剤、結合剤、安定剤として食品・飲料業界で広く使用されている。この改良小麦粉は、機能性を向上させるために小麦粉を予備調理し、その後乾燥させることによって作られ、ベーカリー、コンビニエンス・フード、スープ・ソース、乳児栄養、医薬品など、様々な分野で応用されている。調理済み食品や加工食品への需要の高まりと、クリーンラベル原料へのシフトが、プレゼラチン化小麦粉の多様な処方への採用を後押ししている。同市場は、食品メーカー、施設の厨房、製薬会社など多様なエンドユーザーに対応し、小麦、トウモロコシ、米、タピオカなど様々な原料由来の製品を提供している。

市場成長の促進要因

世界のプレゲル化小麦粉市場は、最小限の調理で済む簡便な加工食品に対する消費者需要の高まりによって支えられている。都市部のライフスタイルがますますテンポの速いものになるにつれ、食品メーカーは製造工程を簡略化し、製品の食感と安定性を向上させる原料を求めている。プレゼラチン化小麦粉は冷水システムで機能性を発揮し、クリーンラベル処方において化学安定剤に取って代わることができるため、その普及をさらに後押ししている。さらに、グルテンフリーや乳幼児向け食品への利用は、健康や食生活の嗜好に対する消費者の意識が高まり続けていることから、市場の訴求力を高めている。医薬品分野でも、錠剤の結合剤としてプレゲル化小麦粉が使用され、市場拡大に貢献している。

市場の阻害要因

良好な成長見通しにもかかわらず、プレゼラチン化小麦粉市場は、特に原材料のコストと入手性に関連する一定の課題に直面している。穀物価格の変動やサプライチェーンの混乱は生産コストに影響を与え、メーカーの収益性を制限する可能性がある。さらに、発展途上地域では、プレゲル化小麦粉の利点に関する消費者の認識が限定的であることも、普及の妨げになる可能性がある。さらに、改質澱粉やハイドロコロイドなどの代替増粘剤やバインダーの存在も、競争圧力となっている。一貫した品質基準を確保し、クリーンラベルの認証要件を満たすことも、市場参加者にとってコンプライアンスや経営上の課題となり得る。

市場機会:

プレゼラチン化小麦粉市場は、進化する食品業界のトレンドと機能性成分の人気の高まりによって、有望な成長機会をもたらしている。グルテンフリー、ビーガン、アレルゲンフリー食品への需要は、小麦以外の原料由来のプレゼラチン化小麦粉を使った技術革新に新たな道を開く。小麦粉の加工・乾燥技術の進歩は、製品の性能、食感、保存安定性を高めることができる。さらに、食材調達のためのeコマース・プラットフォームの利用増加や、新興国における外食チェーンの拡大は、メーカーに未開拓市場へのアクセスを提供する。食品科学者や栄養学者との戦略的コラボレーションにより、強化された付加価値の高い製剤が開発され、市場の次の進化段階が形成されると予想される。

本レポートで扱う主な質問

-プレゼラチン化小麦粉市場の世界的成長を促進する主な要因は何か?
-異なるエンドユーザー分野でプレゼラチン化小麦粉の採用を促進している小麦粉ソースと用途は何か?
-技術開発はプレゲル化小麦粉市場の製品革新にどのような影響を与えているか?
-プレゼラチン化小麦粉市場に貢献している主要プレーヤーは誰か?
-プレゲル化小麦粉の世界市場における新たなトレンドと将来性は?

競争情報とビジネス戦略:

これらの企業は研究開発に投資し、特定の食品用途に合わせたクリーンラベルの多機能小麦粉製品を開発している。地域の流通業者や食品加工企業との戦略的パートナーシップは、地域のプレゼンス強化に役立っている。持続可能性、原材料のトレーサビリティ、消費者教育を重視することで、健康志向が高まる市場環境におけるブランドの差別化と顧客ロイヤルティをさらに支えている。

主な企業

-ADM
-モレンダム原料
-メネル
-アグラナ・ベテリグングス-AG
-ブリエス・モルト&イングリーディエンツ
-クレナー・シュテルケ社
-セージVフーズLLC
-ライフラインフーズ
-コドリコ・ロッテルダムBV
-ディディオン社
-カレモリグループ
-バンジ
-ベローチェ・グループ
-クレスペル&デイタース GmbH & Co.KG
-アソシエイテッド・ブリティッシュ・フーズ
-ノルクイン
-ジッピー・エディブル・プロダクツ社
-その他

前ゼラチン化小麦粉市場調査セグメンテーション:

プレゼラチン化小麦粉市場は、多様なソース、アプリケーション、エンドユーザセグメントを包含し、食品加工、医薬品、産業部門の進化する需要に対応します。

ソース別

-小麦
-トウモロコシ
-米
-ライ麦
-その他

性質別

-オーガニック
-コンベンショナル

最終用途別

-食品
-製パン・製菓
-代替乳製品
-スープ・ソース
-その他
-ペットフード
-産業用

地域別

-北米
-欧州
-東アジア
-南アジア・オセアニア
-ラテンアメリカ
-中東・アフリカ

ページTOPに戻る


目次

1.要旨
1.1.プレゼラチン化小麦粉の世界市場スナップショット、2025年と2032年
1.2.市場機会評価、2025年~2032年、US$ Mn
1.3.主要市場動向
1.4.今後の市場予測
1.5.プレミアム市場の洞察
1.6.業界動向と主要市場イベント
1.7.PMR分析と提言
2.市場概要
2.1.市場の範囲と定義
2.2.市場ダイナミクス
2.2.1.促進要因
2.2.2.阻害要因
2.2.3.機会
2.2.4.課題
2.2.5.主要トレンド
2.3.COVID-19の影響分析
2.4.予測要因-関連性と影響
3.付加価値の洞察
3.1.バリューチェーン分析
3.2.主要市場プレイヤー
3.3.規制情勢
3.4.PESTLE分析
3.5.ポーターのファイブフォース分析
4.価格動向分析、2019-2032年
4.1.製品価格に影響を与える主な要因
4.2.価格分析、供給源別
4.3.地域別価格と製品嗜好
5.前ゼラチン化小麦粉の世界市場展望
5.1.市場規模(US$ Mn)の分析と予測
5.1.1.過去の市場規模(US$ Mn)分析、2019年~2024年
5.1.2.市場規模(US$ Mn)の分析と予測、2025-2032年
5.2.プレゼラチン化小麦粉の世界市場展望ソース
5.2.1.過去の市場規模(US$ Mn)分析、ソース別、2019年~2024年
5.2.2.市場規模(US$ Mn)分析および予測、ソース別、2025-2032年
5.2.2.1.小麦
5.2.2.2.トウモロコシ
5.2.2.3.米
5.2.2.4.ライ麦
5.2.2.5.その他
5.2.3.市場の魅力度分析ソース
5.3.プレゼラチン化小麦粉の世界市場展望:自然
5.3.1.過去の市場規模(US$ Mn)分析、自然別、2019年~2024年
5.3.2.市場規模(US$ Mn)の分析および予測、自然別、2025年~2032年
5.3.2.1.有機
5.3.2.2.在来種
5.3.3.市場の魅力度分析自然
5.4.プレゲル化小麦粉の世界市場展望:最終用途
5.4.1.過去の市場規模(US$ Mn)分析、最終用途別、2019年~2024年
5.4.2.市場規模(US$ Mn)の分析および予測:最終用途別、2025年~2032年
5.4.2.1.食品
5.4.2.1.1.ベーカリー・菓子
5.4.2.1.2.代替乳製品
5.4.2.1.3.スープ・ソース
5.4.2.1.4.その他
5.4.2.2.ペットフード
5.4.2.3.工業用
5.4.3.市場の魅力度分析最終用途
6.プレゲル化小麦粉の世界市場展望:地域
6.1.過去の市場規模(US$ Mn)分析、地域別、2019年~2024年
6.2.地域別市場規模(US$ Mn)分析と予測、2025-2032年
6.2.1.北米
6.2.2.中南米
6.2.3.ヨーロッパ
6.2.4.東アジア
6.2.5.南アジア・オセアニア
6.2.6.中東・アフリカ
6.3.市場の魅力度分析地域別
7.北米のプレゼラチン化小麦粉市場の展望
7.1.過去の市場規模(US$ Mn)分析、市場別、2019年~2024年
7.1.1.国別
7.1.2.ソース別
7.1.3.性質別
7.1.4.最終用途別
7.2.市場規模(US$ Mn)の分析と予測、国別、2025-2032年
7.2.1.米国
7.2.2.カナダ
7.3.市場規模(US$ Mn)の分析と予測、供給源別、2025年~2032年
7.3.1.小麦
7.3.2.トウモロコシ
7.3.3.米
7.3.4.ライ麦
7.3.5.その他
7.4.市場規模(US$ Mn)の分析と予測、自然環境別、2025~2032年
7.4.1.有機
7.4.2.従来型
7.5.市場規模(US$ Mn)の分析と予測、最終用途別、2025年~2032年
7.5.1.食品
7.5.1.1.ベーカリー&菓子
7.5.1.2.代替乳製品
7.5.1.3.スープ・ソース
7.5.1.4.その他
7.5.2.ペットフード
7.5.3.工業用
7.6.市場魅力度分析
8.欧州プレゲル化小麦粉市場の展望
8.1.過去の市場規模(US$ Mn)分析、市場別、2019年~2024年
8.1.1.国別
8.1.2.ソース別
8.1.3.性質別
8.1.4.最終用途別
8.2.市場規模(US$ Mn)分析と予測、国別、2025-2032年
8.2.1.ドイツ
8.2.2.フランス
8.2.3.イギリス
8.2.4.イタリア
8.2.5.スペイン
8.2.6.ロシア
8.2.7.その他のヨーロッパ
8.3.市場規模(US$ Mn)の分析と予測、供給源別、2025年~2032年
8.3.1.小麦
8.3.2.トウモロコシ
8.3.3.米
8.3.4.ライ麦
8.3.5.その他
8.4.市場規模(US$ Mn)の分析と予測、自然環境別、2025~2032年
8.4.1.有機
8.4.2.従来型
8.5.市場規模(US$ Mn)の分析と予測、最終用途別、2025年~2032年
8.5.1.食品
8.5.1.1.ベーカリー&菓子
8.5.1.2.代替乳製品
8.5.1.3.スープ・ソース
8.5.1.4.その他
8.5.2.ペットフード
8.5.3.工業用
8.6.市場魅力度分析
9.東アジアの前糊化小麦粉市場の展望
9.1.過去の市場規模(US$ Mn)分析、市場別、2019年~2024年
9.1.1.国別
9.1.2.ソース別
9.1.3.性質別
9.1.4.最終用途別
9.2.市場規模(US$ Mn)分析と予測、国別、2025-2032年
9.2.1.中国
9.2.2.日本
9.2.3.韓国
9.3.市場規模(US$ Mn)の分析と予測、供給源別、2025年~2032年
9.3.1.小麦
9.3.2.トウモロコシ
9.3.3.米
9.3.4.ライ麦
9.3.5.その他
9.4.市場規模(US$ Mn)の分析と予測、自然環境別、2025~2032年
9.4.1.有機
9.4.2.従来型
9.5.市場規模(US$ Mn)の分析と予測、最終用途別、2025年~2032年
9.5.1.食品
9.5.1.1.ベーカリー&菓子
9.5.1.2.代替乳製品
9.5.1.3.スープ・ソース
9.5.1.4.その他
9.5.2.ペットフード
9.5.3.工業用
9.6.市場魅力度分析
10.南アジア・オセアニアプレゲル化小麦粉市場の展望
10.1.過去の市場規模(US$ Mn)分析、市場別、2019年~2024年
10.1.1.国別
10.1.2.ソース別
10.1.3.性質別
10.1.4.最終用途別
10.2.市場規模(US$ Mn)の分析と予測、国別、2025-2032年
10.2.1.インド
10.2.2.インドネシア
10.2.3.タイ
10.2.4.シンガポール
10.2.5.ANZ
10.2.6.その他の南アジア・オセアニア
10.3.市場規模(US$ Mn)の分析と予測、供給源別、2025年~2032年
10.3.1.小麦
10.3.2.トウモロコシ
10.3.3.米
10.3.4.ライ麦
10.3.5.その他
10.4.市場規模(US$ Mn)の分析と予測、自然環境別、2025~2032年
10.4.1.有機
10.4.2.従来型
10.5.市場規模(US$ Mn)の分析と予測、最終用途別、2025年~2032年
10.5.1.食品
10.5.1.1.ベーカリー&菓子
10.5.1.2.代替乳製品
10.5.1.3.スープ・ソース
10.5.1.4.その他
10.5.2.ペットフード
10.5.3.工業用
10.6.市場魅力度分析
11.ラテンアメリカのプレゼラチン化小麦粉市場の展望
11.1.過去の市場規模(US$ Mn)分析、市場別、2019年~2024年
11.1.1.国別
11.1.2.ソース別
11.1.3.性質別
11.1.4.最終用途別
11.2.市場規模(US$ Mn)分析と予測、国別、2025-2032年
11.2.1.ブラジル
11.2.2.メキシコ
11.2.3.その他のラテンアメリカ
11.3.市場規模(US$ Mn)の分析と予測、供給源別、2025年~2032年
11.3.1.小麦
11.3.2.トウモロコシ
11.3.3.米
11.3.4.ライ麦
11.3.5.その他
11.4.市場規模(US$ Mn)の分析と予測、自然環境別、2025~2032年
11.4.1.有機
11.4.2.従来型
11.5.市場規模(US$ Mn)の分析と予測、最終用途別、2025年~2032年
11.5.1.食品
11.5.1.1.ベーカリー&菓子
11.5.1.2.代替乳製品
11.5.1.3.スープ・ソース
11.5.1.4.その他
11.5.2.ペットフード
11.5.3.工業用
11.6.市場魅力度分析
12.中東・アフリカの前ゼラチン化小麦粉市場の展望
12.1.過去の市場規模(US$ Mn)分析、市場別、2019年~2024年
12.1.1.国別
12.1.2.ソース別
12.1.3.性質別
12.1.4.最終用途別
12.2.市場規模(US$ Mn)の分析と予測、国別、2025-2032年
12.2.1.GCC諸国
12.2.2.エジプト
12.2.3.南アフリカ
12.2.4.北アフリカ
12.2.5.その他の中東・アフリカ
12.3.市場規模(US$ Mn)の分析と予測、供給源別、2025年~2032年
12.3.1.小麦
12.3.2.トウモロコシ
12.3.3.米
12.3.4.ライ麦
12.3.5.その他
12.4.市場規模(US$ Mn)の分析と予測、自然環境別、2025~2032年
12.4.1.有機
12.4.2.従来型
12.5.市場規模(US$ Mn)の分析と予測、最終用途別、2025年~2032年
12.5.1.食品
12.5.1.1.ベーカリー&菓子
12.5.1.2.代替乳製品
12.5.1.3.スープ・ソース
12.5.1.4.その他
12.5.2.ペットフード
12.5.3.工業用
12.6.市場魅力度分析
13.競争環境
13.1.市場シェア分析、2025年
13.2.市場構造
13.2.1.市場別競争激化度マッピング
13.2.2.競争ダッシュボード
13.3.企業プロフィール(詳細 - 概要、財務、戦略、最近の動向)
13.3.1.ADM
13.3.1.1.概要
13.3.1.2.セグメントと製品タイプ
13.3.1.3.主要財務データ
13.3.1.4.市場動向
13.3.1.5.市場戦略
13.3.2.モレンダム成分
13.3.3.メネル
13.3.4.AGRANAベテリグングス-AG
13.3.5.ブリエス麦芽&原料
13.3.6.クレナー・シュテルケ社
13.3.7.セージVフーズLLC
13.3.8.ライフラインフーズ
13.3.9.コドリコ・ロッテルダムBV
13.3.10.ディディオン
13.3.11.カレモリ・グループ
13.3.12.ブンゲ
13.3.13.ベローチェ・グループ
13.3.14.Crespel & Deiters GmbH & Co.KG
13.3.15.アソシエイテッド・ブリティッシュ・フーズ
13.3.16.ノルクイン
13.3.17.ジッピー・エディブル・プロダクツ社
13.3.18.その他
14.付録
14.1.調査方法
14.2.調査の前提
14.3.頭字語および略語

 

ページTOPに戻る


 

Summary

Persistence Market Research has recently released a comprehensive report on the worldwide market for pregelatinized flour. The report offers a thorough assessment of crucial market dynamics, including drivers, trends, opportunities, and challenges, providing detailed insights into the market structure. This research publication presents exclusive data and statistics outlining the anticipated growth trajectory of the global pregelatinized flour market from 2025 to 2032.

Key Insights:

•Pregelatinized Flour Market Size (2025E): USD 1,699.6 Million
•Projected Market Value (2032F): USD 2,326.2 Million
•Global Market Growth Rate (CAGR 2025 to 2032): 3.3%

Pregelatinized Flour Market - Report Scope:

Pregelatinized flour is extensively used in the food and beverage industry as a thickening, binding, and stabilizing agent due to its enhanced solubility and instant hydration properties. This modified flour, created by precooking and then drying flour to improve its functionality, finds applications across various sectors, including bakery, convenience foods, soups and sauces, infant nutrition, and pharmaceuticals. The growing demand for ready-to-eat and processed foods, coupled with the shift toward clean-label ingredients, drives the adoption of pregelatinized flour in multiple formulations. The market caters to diverse end-users such as food manufacturers, institutional kitchens, and pharmaceutical companies, offering products derived from a variety of sources including wheat, corn, rice, and tapioca.

Market Growth Drivers:

The global pregelatinized flour market is propelled by rising consumer demand for convenience and processed food products requiring minimal preparation. As urban lifestyles become increasingly fast-paced, food manufacturers seek ingredients that simplify production processes and improve product texture and stability. Pregelatinized flour’s functionality in cold water systems and its ability to replace chemical stabilizers in clean-label formulations further drive its uptake. Additionally, its use in gluten-free and infant food products enhances its market appeal, as consumer awareness of health and dietary preferences continues to grow. The pharmaceutical sector also contributes to market expansion through its use of pregelatinized flour as a binder in tablet formulations.

Market Restraints:

Despite favorable growth prospects, the pregelatinized flour market faces certain challenges, particularly related to cost and availability of raw materials. Fluctuations in grain prices and supply chain disruptions can impact production costs, limiting profitability for manufacturers. Moreover, limited consumer awareness in developing regions regarding the benefits of pregelatinized flour may hinder adoption. Additionally, the presence of alternative thickeners and binders, such as modified starches and hydrocolloids, creates competitive pressures. Ensuring consistent quality standards and meeting clean-label certification requirements can also pose compliance and operational challenges for market participants.

Market Opportunities:

The pregelatinized flour market presents promising growth opportunities driven by evolving food industry trends and the rising popularity of functional ingredients. The demand for gluten-free, vegan, and allergen-free food products opens new avenues for innovation using pregelatinized flour derived from non-wheat sources. Technological advancements in flour processing and drying techniques can enhance product performance, texture, and shelf stability. Furthermore, the increasing use of e-commerce platforms for ingredient procurement and the expansion of foodservice chains in emerging economies offer manufacturers access to untapped markets. Strategic collaborations with food scientists and nutritionists to develop fortified and value-added formulations are expected to shape the next phase of market evolution.

Key Questions Answered in the Report:

•What are the primary factors driving the growth of the pregelatinized flour market globally?
•Which flour sources and applications are driving the adoption of pregelatinized flour across different end-user segments?
•How are technological developments influencing product innovation in the pregelatinized flour market?
•Who are the key players contributing to the pregelatinized flour market, and what strategies are they employing to maintain market competitiveness?
•What are the emerging trends and future prospects in the global pregelatinized flour market?

Competitive Intelligence and Business Strategy:

These companies invest in R&D to develop clean-label and multifunctional flour products tailored for specific food applications. Strategic partnerships with local distributors and food processing companies help strengthen regional presence. Emphasis on sustainability, traceability of raw materials, and consumer education further supports brand differentiation and customer loyalty in an increasingly health-conscious market landscape.

Key Companies Profiled:

•ADM
•Molendum Ingredients
•Mennel
•AGRANA Beteiligungs-AG
•Briess Malt & Ingredients
•Kröner-Stärke GmbH
•Sage V Foods, LLC
•LifeLine Foods
•Codrico Rotterdam BV
•Didion Inc.
•Caremoli Group
•Bunge
•Belourthe Group
•Crespel & Deiters GmbH & Co. KG
•Associated British Foods
•NorQuin
•Zippy Edible Products Pvt Ltd
•Others

Pregelatinized Flour Market Research Segmentation:

The pregelatinized flour market encompasses a diverse range of sources, applications, and end-user segments, addressing the evolving demands of food processing, pharmaceuticals, and industrial sectors.

By Source

•Wheat
•Corn
•Rice
•Rye
•Others

By Nature

•Organic
•Conventional

By End Use

•Food
•Bakery & Confectionery
•Dairy Alternatives
•Soups and Sauces
•Others
•Pet Food
•Industrial

By Region

•North America
•Europe
•East Asia
•South Asia and Oceania
•Latin America
•Middle East and Africa



ページTOPに戻る


Table of Contents

1. Executive Summary
1.1. Global Pregelatinized Flour Market Snapshot, 2025 and 2032
1.2. Market Opportunity Assessment, 2025-2032, US$ Mn
1.3. Key Market Trends
1.4. Future Market Projections
1.5. Premium Market Insights
1.6. Industry Developments and Key Market Events
1.7. PMR Analysis and Recommendations
2. Market Overview
2.1. Market Scope and Definition
2.2. Market Dynamics
2.2.1. Drivers
2.2.2. Restraints
2.2.3. Opportunity
2.2.4. Challenges
2.2.5. Key Trends
2.3. COVID-19 Impact Analysis
2.4. Forecast Factors - Relevance and Impact
3. Value Added Insights
3.1. Value Chain Analysis
3.2. Key Market Players
3.3. Regulatory Landscape
3.4. PESTLE Analysis
3.5. Porter’s Five Force Analysis
4. Price Trend Analysis, 2019-2032
4.1. Key Factors Impacting Product Prices
4.2. Pricing Analysis, By Source
4.3. Regional Prices and Product Preferences
5. Global Pregelatinized Flour Market Outlook
5.1. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast
5.1.1. Historical Market Size (US$ Mn) Analysis, 2019-2024
5.1.2. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, 2025-2032
5.2. Global Pregelatinized Flour Market Outlook: Source
5.2.1. Historical Market Size (US$ Mn) Analysis, By Source, 2019-2024
5.2.2. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Source, 2025-2032
5.2.2.1. Wheat
5.2.2.2. Corn
5.2.2.3. Rice
5.2.2.4. Rye
5.2.2.5. Others
5.2.3. Market Attractiveness Analysis: Source
5.3. Global Pregelatinized Flour Market Outlook: Nature
5.3.1. Historical Market Size (US$ Mn) Analysis, By Nature, 2019-2024
5.3.2. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Nature, 2025-2032
5.3.2.1. Organic
5.3.2.2. Conventional
5.3.3. Market Attractiveness Analysis: Nature
5.4. Global Pregelatinized Flour Market Outlook: End Use
5.4.1. Historical Market Size (US$ Mn) Analysis, By End Use, 2019-2024
5.4.2. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By End Use, 2025-2032
5.4.2.1. Food
5.4.2.1.1. Bakery & Confectionery
5.4.2.1.2. Dairy Alternatives
5.4.2.1.3. Soups and Sauces
5.4.2.1.4. Others
5.4.2.2. Pet Food
5.4.2.3. Industrial
5.4.3. Market Attractiveness Analysis: End Use
6. Global Pregelatinized Flour Market Outlook: Region
6.1. Historical Market Size (US$ Mn) Analysis, By Region, 2019-2024
6.2. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Region, 2025-2032
6.2.1. North America
6.2.2. Latin America
6.2.3. Europe
6.2.4. East Asia
6.2.5. South Asia and Oceania
6.2.6. Middle East & Africa
6.3. Market Attractiveness Analysis: Region
7. North America Pregelatinized Flour Market Outlook
7.1. Historical Market Size (US$ Mn) Analysis, By Market, 2019-2024
7.1.1. By Country
7.1.2. By Source
7.1.3. By Nature
7.1.4. By End Use
7.2. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Country, 2025-2032
7.2.1. U.S.
7.2.2. Canada
7.3. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Source, 2025-2032
7.3.1. Wheat
7.3.2. Corn
7.3.3. Rice
7.3.4. Rye
7.3.5. Others
7.4. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Nature, 2025-2032
7.4.1. Organic
7.4.2. Conventional
7.5. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By End Use, 2025-2032
7.5.1. Food
7.5.1.1. Bakery & Confectionery
7.5.1.2. Dairy Alternatives
7.5.1.3. Soups and Sauces
7.5.1.4. Others
7.5.2. Pet Food
7.5.3. Industrial
7.6. Market Attractiveness Analysis
8. Europe Pregelatinized Flour Market Outlook
8.1. Historical Market Size (US$ Mn) Analysis, By Market, 2019-2024
8.1.1. By Country
8.1.2. By Source
8.1.3. By Nature
8.1.4. By End Use
8.2. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Country, 2025-2032
8.2.1. Germany
8.2.2. France
8.2.3. U.K.
8.2.4. Italy
8.2.5. Spain
8.2.6. Russia
8.2.7. Rest of Europe
8.3. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Source, 2025-2032
8.3.1. Wheat
8.3.2. Corn
8.3.3. Rice
8.3.4. Rye
8.3.5. Others
8.4. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Nature, 2025-2032
8.4.1. Organic
8.4.2. Conventional
8.5. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By End Use, 2025-2032
8.5.1. Food
8.5.1.1. Bakery & Confectionery
8.5.1.2. Dairy Alternatives
8.5.1.3. Soups and Sauces
8.5.1.4. Others
8.5.2. Pet Food
8.5.3. Industrial
8.6. Market Attractiveness Analysis
9. East Asia Pregelatinized Flour Market Outlook
9.1. Historical Market Size (US$ Mn) Analysis, By Market, 2019-2024
9.1.1. By Country
9.1.2. By Source
9.1.3. By Nature
9.1.4. By End Use
9.2. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Country, 2025-2032
9.2.1. China
9.2.2. Japan
9.2.3. South Korea
9.3. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Source, 2025-2032
9.3.1. Wheat
9.3.2. Corn
9.3.3. Rice
9.3.4. Rye
9.3.5. Others
9.4. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Nature, 2025-2032
9.4.1. Organic
9.4.2. Conventional
9.5. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By End Use, 2025-2032
9.5.1. Food
9.5.1.1. Bakery & Confectionery
9.5.1.2. Dairy Alternatives
9.5.1.3. Soups and Sauces
9.5.1.4. Others
9.5.2. Pet Food
9.5.3. Industrial
9.6. Market Attractiveness Analysis
10. South Asia & Oceania Pregelatinized Flour Market Outlook
10.1. Historical Market Size (US$ Mn) Analysis, By Market, 2019-2024
10.1.1. By Country
10.1.2. By Source
10.1.3. By Nature
10.1.4. By End Use
10.2. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Country, 2025-2032
10.2.1. India
10.2.2. Indonesia
10.2.3. Thailand
10.2.4. Singapore
10.2.5. ANZ
10.2.6. Rest of South Asia & Oceania
10.3. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Source, 2025-2032
10.3.1. Wheat
10.3.2. Corn
10.3.3. Rice
10.3.4. Rye
10.3.5. Others
10.4. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Nature, 2025-2032
10.4.1. Organic
10.4.2. Conventional
10.5. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By End Use, 2025-2032
10.5.1. Food
10.5.1.1. Bakery & Confectionery
10.5.1.2. Dairy Alternatives
10.5.1.3. Soups and Sauces
10.5.1.4. Others
10.5.2. Pet Food
10.5.3. Industrial
10.6. Market Attractiveness Analysis
11. Latin America Pregelatinized Flour Market Outlook
11.1. Historical Market Size (US$ Mn) Analysis, By Market, 2019-2024
11.1.1. By Country
11.1.2. By Source
11.1.3. By Nature
11.1.4. By End Use
11.2. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Country, 2025-2032
11.2.1. Brazil
11.2.2. Mexico
11.2.3. Rest of Latin America
11.3. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Source, 2025-2032
11.3.1. Wheat
11.3.2. Corn
11.3.3. Rice
11.3.4. Rye
11.3.5. Others
11.4. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Nature, 2025-2032
11.4.1. Organic
11.4.2. Conventional
11.5. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By End Use, 2025-2032
11.5.1. Food
11.5.1.1. Bakery & Confectionery
11.5.1.2. Dairy Alternatives
11.5.1.3. Soups and Sauces
11.5.1.4. Others
11.5.2. Pet Food
11.5.3. Industrial
11.6. Market Attractiveness Analysis
12. Middle East & Africa Pregelatinized Flour Market Outlook
12.1. Historical Market Size (US$ Mn) Analysis, By Market, 2019-2024
12.1.1. By Country
12.1.2. By Source
12.1.3. By Nature
12.1.4. By End Use
12.2. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Country, 2025-2032
12.2.1. GCC Countries
12.2.2. Egypt
12.2.3. South Africa
12.2.4. Northern Africa
12.2.5. Rest of Middle East & Africa
12.3. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Source, 2025-2032
12.3.1. Wheat
12.3.2. Corn
12.3.3. Rice
12.3.4. Rye
12.3.5. Others
12.4. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Nature, 2025-2032
12.4.1. Organic
12.4.2. Conventional
12.5. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By End Use, 2025-2032
12.5.1. Food
12.5.1.1. Bakery & Confectionery
12.5.1.2. Dairy Alternatives
12.5.1.3. Soups and Sauces
12.5.1.4. Others
12.5.2. Pet Food
12.5.3. Industrial
12.6. Market Attractiveness Analysis
13. Competition Landscape
13.1. Market Share Analysis, 2025
13.2. Market Structure
13.2.1. Competition Intensity Mapping By Market
13.2.2. Competition Dashboard
13.3. Company Profiles (Details - Overview, Financials, Strategy, Recent Developments)
13.3.1. ADM
13.3.1.1. Overview
13.3.1.2. Segments and Product Type
13.3.1.3. Key Financials
13.3.1.4. Market Developments
13.3.1.5. Market Strategy
13.3.2. Molendum Ingredients
13.3.3. Mennel
13.3.4. AGRANA Beteiligungs-AG
13.3.5. Briess Malt & Ingredients
13.3.6. Kröner-Stärke GmbH
13.3.7. Sage V Foods, LLC
13.3.8. LifeLine Foods
13.3.9. Codrico Rotterdam BV
13.3.10. Didion Inc.
13.3.11. Caremoli Group
13.3.12. Bunge
13.3.13. Belourthe Group
13.3.14. Crespel & Deiters GmbH & Co. KG
13.3.15. Associated British Foods
13.3.16. NorQuin
13.3.17. Zippy Edible Products Pvt Ltd
13.3.18. Others
14. Appendix
14.1. Research Methodology
14.2. Research Assumptions
14.3. Acronyms and Abbreviations

 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります

Persistence Market Research社の食品・飲料分野での最新刊レポート

本レポートと同じKEY WORD(flour)の最新刊レポート


よくあるご質問


Persistence Market Research社はどのような調査会社ですか?


パーシスタンスマーケットリサーチ(Persistence Market Research/PMR)は独自の方法論を用いたデータ解析と市場調査をベースに広範な産業調査報告書とカスタム調査を提供しています... もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

 

2025/07/02 10:26

144.70 円

171.08 円

201.53 円

ページTOPに戻る