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食品漂白剤市場:製品タイプ、エンドユーザー、地域別(北米、欧州、アジア太平洋地域、中南米、中東・アフリカ):世界の産業分析、規模、シェア、成長、動向、予測、2025年~2032年

食品漂白剤市場:製品タイプ、エンドユーザー、地域別(北米、欧州、アジア太平洋地域、中南米、中東・アフリカ):世界の産業分析、規模、シェア、成長、動向、予測、2025年~2032年


Food Bleaching Agents Market by Product Type, End-Users, and Geography (North America, Europe, Asia Pacific, Latin America, and the Middle East and Africa): Global Industry Analysis, Size, Share, Growth, Trends, and Forecast, 2025 - 2032

Persistence Market Research社はこのほど、食品用漂白剤の世界市場に関する包括的なレポートを発表した。当レポートでは、促進要因、動向、機会、課題などの重要な市場ダイナミクスを徹底的に評価し、市場構造に... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 納期 ページ数 言語
Persistence Market Research
パーシスタンスマーケットリサーチ
2025年6月17日 US$4,995
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サマリー

Persistence Market Research社はこのほど、食品用漂白剤の世界市場に関する包括的なレポートを発表した。当レポートでは、促進要因、動向、機会、課題などの重要な市場ダイナミクスを徹底的に評価し、市場構造に関する詳細な洞察を提供しています。この調査レポートは、2025年から2032年までの世界の食品漂白剤市場の予測成長軌道を概説する独占データと統計を掲載しています。

主な洞察

-食品漂白剤の市場規模(2025E):8億2610万米ドル
-市場予測値(2032F):1,224.7百万米ドル1,224.7百万米ドル
-世界市場成長率(CAGR 2025 to 2032): 5.8%

食品用漂白剤市場 - レポートスコープ:

食品漂白剤は、色素の変化や不純物の除去によって食品を脱色したり白くしたりするために食品加工で使用される化学物質である。これらの薬剤は、製粉、乳製品、製菓、製パン産業において、製品の外観を向上させ、食感を改善し、保存期間を延長するために一般的に使用されている。この市場は、標準化された製品の美観と品質仕様への適合を求める食品メーカーに対応している。食品用漂白剤の需要は、加工食品消費の増加、視覚に訴える製品に対する消費者の嗜好、工業的規模の食品生産によって影響を受けている。

市場成長の促進要因:

世界の食品漂白剤市場は、特に都市部における加工食品やパッケージ食品の消費の増加など、いくつかの重要な要因によって推進されている。審美的に魅力的な食品に対する需要の増加と保存性の向上は、重要な成長促進要因である。特に小麦粉の漂白は、望ましい製パン品質を達成する上で重要であるため、依然として主要な応用分野となっている。食品加工における技術の進歩と、より効率的で残留物のない漂白剤の導入が、市場の拡大をさらに後押ししている。さらに、食品サプライチェーンのグローバル化と一貫した製品品質へのニーズの高まりが需要の伸びを支えている。

市場の阻害要因

良好な成長傾向にもかかわらず、食品用漂白剤市場は健康への懸念、規制上の制限、消費者の認識に関する課題に直面している。食品への化学添加物の使用に関する食品安全当局の監視の強化により、二酸化塩素や過酸化ベンゾイルなどの特定の漂白剤の使用が制限されている。消費者のナチュラル志向やクリーン・ラベル製品へのシフトは、化学合成の漂白剤を抑制する要因となっている。さらに、国際的な食品安全基準やコンプライアンス要件は様々で、世界の市場参加者、特に中小企業にとって障壁となっている。

市場機会:

食品用漂白剤市場は、天然およびバイオベースの漂白ソリューションの技術革新によって注目すべき成長機会がもたらされる。環境にやさしく消費者に安全な代替品の開発は、クリーン・ラベルや有機食品生産に向けた傾向の高まりと一致している。急速な都市化と食品加工の工業化を目の当たりにしている新興国とともに、乳製品と菓子セクターでの用途拡大が有利な展望をもたらす。食品科学者、規制コンサルタント、および成分開発業者との戦略的コラボレーションが、こうした機会を活用する鍵である。製品の透明性を高め、研究開発に投資し、持続可能な食品加工慣行に合わせることは、この進化する市場で長期的に成功するために不可欠である。

本レポートで扱う主な質問

-世界の食品漂白剤市場の成長を促進する主な要因は何か?
-食品業界における漂白剤の採用拡大に貢献している食品用途と製品タイプは何か?
-進化する消費者の嗜好と規制は市場ダイナミクスにどのような影響を与えているか?
-食品用漂白剤市場の主要プレーヤーは誰で、競争力を維持するためにどのような戦略を取っているのか?
-世界の食品用漂白剤市場における新たなトレンドと今後の成長見通しは?

競争情報とビジネス戦略:

これらの企業は、安全性と環境プロファイルを改善した新規の食品用漂白化合物の開発に投資している。世界の食品製造業者や規制機関との協力は、承認の合理化と食品安全基準との整合性の確保に役立っている。市場リーダー各社はまた、買収、生産能力の拡大、販売提携を通じて高成長地域での足跡を拡大し、加工食品原料に対する世界的な需要の増大に対応している。

主な企業

-BASF SE
-エボニック・インダストリーズAG
-アディヤ・ビルラ・ケミカルズ
-ソルベイ
-スペクトラム・ケミカル・マニュファクチャリング社
-アクゾノーベル
-エングレイン
-ヌリヨン
-グジャラート・アルカリーズ・アンド・ケミカルズ社
-ユナイテッド・イニシエーターズ社
-アルケマ S.A.
-ロバ・ケミー社
-その他

食品漂白剤の市場調査セグメンテーション:

食品漂白剤市場は、多様な製品、用途、エンドユーザー産業、地理的地域を包含し、食品サプライチェーン全体の様々なニーズに対応しています。

食品漂白剤タイプ別

-アゾジカルボンアミド
-過酸化水素
-アスコルビン酸
-二酸化塩素
-その他

形態別

-液体
-粉末

用途別

-ベーカリー製品
-小麦粉
-チーズ
-その他

地域別

-北米
-欧州
-東アジア
-南アジア・オセアニア
-ラテンアメリカ
-中東・アフリカ

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目次

1.要旨
1.1.食品漂白剤の世界市場スナップショット、2025年と2032年
1.2.市場機会評価、2025年~2032年、US$ Mn
1.3.主要市場動向
1.4.今後の市場予測
1.5.プレミアム市場の洞察
1.6.業界動向と主要市場イベント
1.7.PMR分析と提言
2.市場概要
2.1.市場の範囲と定義
2.2.市場ダイナミクス
2.2.1.促進要因
2.2.2.阻害要因
2.2.3.機会
2.2.4.主要トレンド
2.3.マクロ経済要因
2.3.1.食品加工イノベーションにおける公共投資と民間投資の動向
2.3.2.クリーンラベルと天然添加物への重点シフト
2.4.COVID-19 影響分析
2.5.予測要因-関連性と影響
3.付加価値の洞察
3.1.食品漂白剤の採用分析
3.2.規制情勢
3.3.バリューチェーン分析
3.4.PESTLE分析
3.5.ポーターのファイブフォース分析
4.価格分析、2025A
4.1.主なハイライト
4.2.食品漂白剤の種類と形態による価格変動
4.3.用途別のコスト構成要素
5.食品漂白剤の世界市場展望
5.1.主なハイライト
5.1.1.市場数量(単位)予測
5.1.2.市場規模(US$ Mn)と前年比成長率
5.1.3.絶対額ビジネスチャンス
5.2.市場規模(US$ Mn)と数量(ユニット)の分析と予測
5.2.1.過去の市場規模(US$ Mn)分析、2019年~2024年
5.2.2.現在の市場規模(US$ Mn)の分析と予測、2025年~2032年
5.3.食品漂白剤の世界市場展望食品漂白剤の種類
5.3.1.序論/主要な調査結果
5.3.2.過去の市場規模(百万米ドル)および数量(単位)分析、食品漂白剤タイプ別、2019年~2024年
5.3.3.現在の市場規模(百万米ドル)および数量(ユニット)の分析・予測:食品漂白剤タイプ別、2025年〜2032年
5.3.3.1.アゾジカルボンアミド
5.3.3.2.過酸化水素
5.3.3.3.アスコルビン酸
5.3.3.4.二酸化塩素
5.3.3.5.その他
5.3.4.市場魅力度分析:食品漂白剤タイプ
5.4.食品漂白剤の世界市場展望:形態
5.4.1.序論/主な調査結果
5.4.2.過去の市場規模(US$ Mn)分析、形態別、2019年~2024年
5.4.3.現在の市場規模(US$ Mn)分析・予測:形態別、2025-2032年
5.4.3.1.液体
5.4.3.2.粉末
5.4.4.市場の魅力度分析形態
5.5.食品用漂白剤の世界市場展望:用途
5.5.1.序論/主な調査結果
5.5.2.過去の市場規模(US$ Mn)分析、用途別、2019-2024年
5.5.3.現在の市場規模(US$ Mn)分析と予測、用途別、2025-2032年
5.5.3.1.
5.5.3.1.1.ベーカリー製品
5.5.3.1.2.小麦粉
5.5.3.1.3.チーズ
5.5.3.1.4.その他
5.5.4.市場の魅力度分析用途
6.食品用漂白剤の世界市場展望:地域
6.1.主なハイライト
6.2.過去の市場規模(百万米ドル)および数量(単位)分析、地域別、2019年~2024年
6.3.現在の市場規模(US$ Mn)および数量(ユニット)分析と予測、地域別、2025-2032年
6.3.1.北米
6.3.2.欧州
6.3.3.東アジア
6.3.4.南アジア・オセアニア
6.3.5.ラテンアメリカ
6.3.6.中東・アフリカ
6.4.市場魅力度分析:地域
7.北米の食品漂白剤市場の展望
7.1.主なハイライト
7.2.過去の市場規模(US$ Mn)分析、市場別、2019年~2024年
7.2.1.国別
7.2.2.食品漂白剤タイプ別
7.2.3.形態別
7.2.4.用途別
7.3.現在の市場規模(US$ Mn)の分析と予測、国別、2025-2032年
7.3.1.米国
7.3.2.カナダ
7.4.現在の市場規模(百万米ドル)および数量(ユニット)の分析と予測、食品漂白剤タイプ別、2025~2032年
7.4.1.アゾジカルボンアミド
7.4.2.過酸化水素
7.4.3.アスコルビン酸
7.4.4.二酸化塩素
7.4.5.その他
7.5.現在の市場規模(US$ Mn)の分析と予測、形態別、2025年~2032年
7.5.1.
7.5.1.1.液体
7.5.1.2.粉末
7.6.現在の市場規模(US$ Mn)の分析と予測、用途別、2025年~2032年
7.6.1.ベーカリー製品
7.6.2.小麦粉
7.6.3.チーズ
7.6.4.その他
7.7.市場魅力度分析
8.欧州食品漂白剤市場の展望
8.1.主なハイライト
8.2.過去の市場規模(US$ Mn)分析、市場別、2019年~2024年
8.2.1.国別
8.2.2.食品漂白剤タイプ別
8.2.3.形態別
8.2.4.用途別
8.3.現在の市場規模(US$ Mn)の分析と予測、国別、2025-2032年
8.3.1.ドイツ
8.3.2.フランス
8.3.3.イギリス
8.3.4.イタリア
8.3.5.スペイン
8.3.6.ロシア
8.3.7.トルコ
8.3.8.その他のヨーロッパ
8.4.現在の市場規模(百万米ドル)および数量(ユニット)の分析と予測、食品漂白剤タイプ別、2025〜2032年
8.4.1.アゾジカルボンアミド
8.4.2.過酸化水素
8.4.3.アスコルビン酸
8.4.4.二酸化塩素
8.4.5.その他
8.5.現在の市場規模(US$ Mn)の分析と予測、形態別、2025年~2032年
8.5.1.液体
8.5.2.粉末
8.6.現在の市場規模(US$ Mn)の分析と予測、用途別、2025-2032年
8.6.1.ベーカリー製品
8.6.2.小麦粉
8.6.3.チーズ
8.6.4.その他
8.7.市場魅力度分析
9.東アジアの食品漂白剤市場展望
9.1.主なハイライト
9.2.過去の市場規模(US$ Mn)分析、市場別、2019年~2024年
9.2.1.国別
9.2.2.食品漂白剤タイプ別
9.2.3.形態別
9.2.4.用途別
9.3.現在の市場規模(US$ Mn)の分析と予測、国別、2025-2032年
9.3.1.中国
9.3.2.日本
9.3.3.韓国
9.4.現在の市場規模(百万米ドル)および数量(ユニット)の分析と予測、食品漂白剤タイプ別、2025〜2032年
9.4.1.アゾジカルボンアミド
9.4.2.過酸化水素
9.4.3.アスコルビン酸
9.4.4.二酸化塩素
9.4.5.その他
9.5.現在の市場規模(US$ Mn)の分析と予測、形態別、2025年~2032年
9.5.1.液体
9.5.2.粉末
9.6.現在の市場規模(US$ Mn)の分析と予測、用途別、2025-2032年
9.6.1.ベーカリー製品
9.6.2.小麦粉
9.6.3.チーズ
9.6.4.その他
9.7.市場魅力度分析
10.南アジア・オセアニアの食品漂白剤市場展望
10.1.主なハイライト
10.2.過去の市場規模(US$ Mn)分析、市場別、2019年~2024年
10.2.1.国別
10.2.2.食品漂白剤タイプ別
10.2.3.形態別
10.2.4.用途別
10.3.現在の市場規模(US$ Mn)の分析と予測、国別、2025-2032年
10.3.1.インド
10.3.2.東南アジア
10.3.3.ニュージーランド
10.3.4.その他の南アジア・オセアニア
10.4.現在の市場規模(百万米ドル)および数量(ユニット)の分析と予測、食品漂白剤タイプ別、2025〜2032年
10.4.1.アゾジカルボンアミド
10.4.2.過酸化水素
10.4.3.アスコルビン酸
10.4.4.二酸化塩素
10.4.5.その他
10.5.現在の市場規模(US$ Mn)の分析と予測、形態別、2025年~2032年
10.5.1.液体
10.5.2.粉末
10.6.現在の市場規模(US$ Mn)の分析と予測、用途別、2025-2032年
10.6.1.ベーカリー製品
10.6.2.小麦粉
10.6.3.チーズ
10.6.4.その他
10.7.市場魅力度分析
11.ラテンアメリカの食品漂白剤市場展望
11.1.主要ハイライト
11.2.過去の市場規模(US$ Mn)分析、市場別、2019年~2024年
11.2.1.国別
11.2.2.食品漂白剤タイプ別
11.2.3.形態別
11.2.4.用途別
11.3.現在の市場規模(US$ Mn)の分析と予測、国別、2025-2032年
11.3.1.ブラジル
11.3.2.メキシコ
11.3.3.その他のラテンアメリカ
11.4.現在の市場規模(百万米ドル)および数量(ユニット)の分析と予測、食品漂白剤タイプ別、2025〜2032年
11.4.1.アゾジカルボンアミド
11.4.2.過酸化水素
11.4.3.アスコルビン酸
11.4.4.二酸化塩素
11.4.5.その他
11.5.現在の市場規模(US$ Mn)の分析と予測、形態別、2025年~2032年
11.5.1.液体
11.5.2.粉末
11.6.現在の市場規模(US$ Mn)の分析と予測、用途別、2025-2032年
11.6.1.ベーカリー製品
11.6.2.小麦粉
11.6.3.チーズ
11.6.4.その他
11.7.市場魅力度分析
12.中東・アフリカ食品漂白剤の市場展望
12.1.主なハイライト
12.2.過去の市場規模(US$ Mn)分析、市場別、2019年~2024年
12.2.1.国別
12.2.2.食品漂白剤タイプ別
12.2.3.形態別
12.2.4.用途別
12.3.現在の市場規模(US$ Mn)の分析と予測、国別、2025-2032年
12.3.1.GCC諸国
12.3.2.エジプト
12.3.3.南アフリカ
12.3.4.北アフリカ
12.3.5.その他の中東・アフリカ
12.4.現在の市場規模(百万米ドル)および数量(ユニット)の分析と予測、食品漂白剤タイプ別、2025〜2032年
12.4.1.アゾジカルボンアミド
12.4.2.過酸化水素
12.4.3.アスコルビン酸
12.4.4.二酸化塩素
12.4.5.その他
12.5.現在の市場規模(US$ Mn)の分析と予測、形態別、2025年~2032年
12.5.1.液体
12.5.2.粉末
12.6.現在の市場規模(US$ Mn)の分析と予測、用途別、2025-2032年
12.6.1.ベーカリー製品
12.6.2.小麦粉
12.6.3.チーズ
12.6.4.その他
12.7.市場魅力度分析
13.競争環境
13.1.市場シェア分析、2025年
13.2.市場構造
13.2.1.市場別競争激化度マッピング
13.2.2.競争ダッシュボード
13.3.企業プロフィール(詳細 - 概要、財務、戦略、最近の動向)
13.3.1.BASF SE
13.3.1.1.概要
13.3.1.2.セグメントと食品漂白剤の種類
13.3.1.3.主要財務データ
13.3.1.4.市場動向
13.3.1.5.市場戦略
13.3.2.エボニックインダストリーズAG
13.3.3.アディティア・ビルラ・ケミカルズ
13.3.4.ソルベイ
13.3.5.スペクトラム・ケミカル・マニュファクチャリング社
13.3.6.アクゾノーベル
13.3.7.エングレイン
13.3.8.ノーリオン
13.3.9.グジャラート・アルカリ・ケミカルズ社
13.3.10.ユナイテッド・イニシエーターズ
13.3.11.アルケマ S.A.
13.3.12.ロバ・ケミー社
13.3.13.その他
14.付録
14.1.調査方法
14.2.調査の前提
14.3.頭字語および略語

 

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Summary

Persistence Market Research has recently released a comprehensive report on the worldwide market for food bleaching agents. The report offers a thorough assessment of crucial market dynamics, including drivers, trends, opportunities, and challenges, providing detailed insights into the market structure. This research publication presents exclusive data and statistics outlining the anticipated growth trajectory of the global food bleaching agents market from 2025 to 2032.

Key Insights:

•Food Bleaching Agents Market Size (2025E): USD 826.1 Million
•Projected Market Value (2032F): USD 1,224.7 Million
•Global Market Growth Rate (CAGR 2025 to 2032): 5.8%

Food Bleaching Agents Market - Report Scope:

Food bleaching agents are chemical substances used in food processing to decolorize or whiten food products by altering the pigment or removing impurities. These agents are commonly applied in the flour milling, dairy, confectionery, and bakery industries to enhance product appearance, improve texture, and extend shelf life. The market caters to food manufacturers seeking standardized product aesthetics and compliance with quality specifications. The demand for food bleaching agents is influenced by increasing processed food consumption, consumer preference for visually appealing products, and industrial-scale food production.

Market Growth Drivers:

The global food bleaching agents market is propelled by several key factors, including rising consumption of processed and packaged foods, especially in urban areas. The increasing demand for aesthetically appealing food products and improved shelf life are critical growth drivers. Flour bleaching, in particular, remains a dominant application area due to its importance in achieving desired baking quality. Technological advancements in food processing and the introduction of more efficient, residue-free bleaching agents are further driving market expansion. Additionally, the globalization of food supply chains and the growing need for consistent product quality are supporting demand growth.

Market Restraints:

Despite favorable growth trends, the food bleaching agents market faces challenges related to health concerns, regulatory restrictions, and consumer perception. Increasing scrutiny from food safety authorities regarding the use of chemical additives in food products is limiting the usage of certain bleaching agents, such as chlorine dioxide and benzoyl peroxide. Consumer shift toward natural and clean-label products poses a restraint on chemically synthesized bleaching agents. Furthermore, varying international food safety standards and compliance requirements create barriers for global market participants, especially small and medium enterprises.

Market Opportunities:

The food bleaching agents market presents notable growth opportunities driven by innovations in natural and bio-based bleaching solutions. The development of eco-friendly and consumer-safe alternatives aligns with the rising trend toward clean-label and organic food production. Expanding applications in dairy and confectionery sectors, along with emerging economies witnessing rapid urbanization and industrialization of food processing, offer lucrative prospects. Strategic collaborations with food scientists, regulatory consultants, and ingredient developers are key to leveraging these opportunities. Enhancing product transparency, investing in R&D, and aligning with sustainable food processing practices are essential for long-term success in this evolving market.

Key Questions Answered in the Report:

•What are the primary factors driving the growth of the food bleaching agents market globally?
•Which food applications and product types are contributing to the increasing adoption of bleaching agents in the food industry?
•How are evolving consumer preferences and regulations influencing market dynamics?
•Who are the key players in the food bleaching agents market, and what strategies are they employing to remain competitive?
•What are the emerging trends and future growth prospects in the global food bleaching agents market?

Competitive Intelligence and Business Strategy:

These companies are investing in the development of novel, food-grade bleaching compounds with improved safety and environmental profiles. Collaborations with global food producers and regulatory bodies help streamline approvals and ensure alignment with food safety standards. Market leaders are also expanding their footprint in high-growth regions through acquisitions, capacity expansions, and distribution partnerships, enabling them to meet the growing global demand for processed food ingredients.

Key Companies Profiled:

•BASF SE
•Evonik Industries AG
•Aditya Birla Chemicals
•Solvay
•Spectrum Chemical Manufacturing Corp.
•AkzoNobel
•Engrain
•Nouryon
•Gujarat Alkalies and Chemicals Limited
•United Initiators, Inc.
•Arkema S.A.
•Loba Chemie Pvt. Ltd.
•Others

Food Bleaching Agents Market Research Segmentation:

The food bleaching agents market encompasses a diverse range of products, applications, end-user industries, and geographic regions, serving various needs across the food supply chain.

By Food Bleaching Agent Type

•Azodicarbonamide
•Hydrogen Peroxide
•Ascorbic Acid
•Chlorine Dioxide
•Others

By Form

•Liquid
•Powder

By Application

•Bakery Products
•Flour
•Cheese
•Others

By Region

•North America
•Europe
•East Asia
•South Asia and Oceania
•Latin America
•Middle East and Africa



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Table of Contents

1. Executive Summary
1.1. Global Food Bleaching Agents Market Snapshot, 2025 and 2032
1.2. Market Opportunity Assessment, 2025-2032, US$ Mn
1.3. Key Market Trends
1.4. Future Market Projections
1.5. Premium Market Insights
1.6. Industry Developments and Key Market Events
1.7. PMR Analysis and Recommendations
2. Market Overview
2.1. Market Scope and Definition
2.2. Market Dynamics
2.2.1. Drivers
2.2.2. Restraints
2.2.3. Opportunity
2.2.4. Key Trends
2.3. Macro-economic Factors
2.3.1. Public and Private Investment Trends in Food Processing Innovation
2.3.2. Shifting Focus toward Clean-label and Natural Additives
2.4. COVID-19 Impact Analysis
2.5. Forecast Factors - Relevance and Impact
3. Value Added Insights
3.1. Food Bleaching Agent Adoption Analysis
3.2. Regulatory Landscape
3.3. Value Chain Analysis
3.4. PESTLE Analysis
3.5. Porter’s Five Force Analysis
4. Pricing Analysis, 2025A
4.1. Key Highlights
4.2. Price Variation across Food Bleaching Agent Types and Forms
4.3. Cost Components by Application
5. Global Food Bleaching Agents Market Outlook
5.1. Key Highlights
5.1.1. Market Volume (Units) Projections
5.1.2. Market Size (US$ Mn) and Y-o-Y Growth
5.1.3. Absolute $ Opportunity
5.2. Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Analysis and Forecast
5.2.1. Historical Market Size (US$ Mn) Analysis, 2019-2024
5.2.2. Current Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, 2025-2032
5.3. Global Food Bleaching Agents Market Outlook: Food Bleaching Agent Type
5.3.1. Introduction / Key Findings
5.3.2. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Analysis, By Food Bleaching Agent Type, 2019-2024
5.3.3. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Analysis and Forecast, By Food Bleaching Agent Type, 2025-2032
5.3.3.1. Azodicarbonamide
5.3.3.2. Hydrogen Peroxide
5.3.3.3. Ascorbic Acid
5.3.3.4. Chlorine Dioxide
5.3.3.5. Others
5.3.4. Market Attractiveness Analysis: Food Bleaching Agent Type
5.4. Global Food Bleaching Agents Market Outlook: Form
5.4.1. Introduction / Key Findings
5.4.2. Historical Market Size (US$ Mn) Analysis, By Form, 2019-2024
5.4.3. Current Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Form, 2025-2032
5.4.3.1. Liquid
5.4.3.2. Powder
5.4.4. Market Attractiveness Analysis: Form
5.5. Global Food Bleaching Agents Market Outlook: Application
5.5.1. Introduction / Key Findings
5.5.2. Historical Market Size (US$ Mn) Analysis, By Application, 2019-2024
5.5.3. Current Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Application, 2025-2032
5.5.3.1.
5.5.3.1.1. Bakery Products
5.5.3.1.2. Flour
5.5.3.1.3. Cheese
5.5.3.1.4. Others
5.5.4. Market Attractiveness Analysis: Application
6. Global Food Bleaching Agents Market Outlook: Region
6.1. Key Highlights
6.2. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Analysis, By Region, 2019-2024
6.3. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Analysis and Forecast, By Region, 2025-2032
6.3.1. North America
6.3.2. Europe
6.3.3. East Asia
6.3.4. South Asia and Oceania
6.3.5. Latin America
6.3.6. Middle East & Africa
6.4. Market Attractiveness Analysis: Region
7. North America Food Bleaching Agents Market Outlook
7.1. Key Highlights
7.2. Historical Market Size (US$ Mn) Analysis, By Market, 2019-2024
7.2.1. By Country
7.2.2. By Food Bleaching Agent Type
7.2.3. By Form
7.2.4. By Application
7.3. Current Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Country, 2025-2032
7.3.1. U.S.
7.3.2. Canada
7.4. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Analysis and Forecast, By Food Bleaching Agent Type, 2025-2032
7.4.1. Azodicarbonamide
7.4.2. Hydrogen Peroxide
7.4.3. Ascorbic Acid
7.4.4. Chlorine Dioxide
7.4.5. Others
7.5. Current Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Form, 2025-2032
7.5.1.
7.5.1.1. Liquid
7.5.1.2. Powder
7.6. Current Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Application, 2025-2032
7.6.1. Bakery Products
7.6.2. Flour
7.6.3. Cheese
7.6.4. Others
7.7. Market Attractiveness Analysis
8. Europe Food Bleaching Agents Market Outlook
8.1. Key Highlights
8.2. Historical Market Size (US$ Mn) Analysis, By Market, 2019-2024
8.2.1. By Country
8.2.2. By Food Bleaching Agent Type
8.2.3. By Form
8.2.4. By Application
8.3. Current Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Country, 2025-2032
8.3.1. Germany
8.3.2. France
8.3.3. U.K.
8.3.4. Italy
8.3.5. Spain
8.3.6. Russia
8.3.7. Turkey
8.3.8. Rest of Europe
8.4. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Analysis and Forecast, By Food Bleaching Agent Type, 2025-2032
8.4.1. Azodicarbonamide
8.4.2. Hydrogen Peroxide
8.4.3. Ascorbic Acid
8.4.4. Chlorine Dioxide
8.4.5. Others
8.5. Current Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Form, 2025-2032
8.5.1. Liquid
8.5.2. Powder
8.6. Current Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Application, 2025-2032
8.6.1. Bakery Products
8.6.2. Flour
8.6.3. Cheese
8.6.4. Others
8.7. Market Attractiveness Analysis
9. East Asia Food Bleaching Agents Market Outlook
9.1. Key Highlights
9.2. Historical Market Size (US$ Mn) Analysis, By Market, 2019-2024
9.2.1. By Country
9.2.2. By Food Bleaching Agent Type
9.2.3. By Form
9.2.4. By Application
9.3. Current Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Country, 2025-2032
9.3.1. China
9.3.2. Japan
9.3.3. South Korea
9.4. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Analysis and Forecast, By Food Bleaching Agent Type, 2025-2032
9.4.1. Azodicarbonamide
9.4.2. Hydrogen Peroxide
9.4.3. Ascorbic Acid
9.4.4. Chlorine Dioxide
9.4.5. Others
9.5. Current Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Form, 2025-2032
9.5.1. Liquid
9.5.2. Powder
9.6. Current Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Application, 2025-2032
9.6.1. Bakery Products
9.6.2. Flour
9.6.3. Cheese
9.6.4. Others
9.7. Market Attractiveness Analysis
10. South Asia & Oceania Food Bleaching Agents Market Outlook
10.1. Key Highlights
10.2. Historical Market Size (US$ Mn) Analysis, By Market, 2019-2024
10.2.1. By Country
10.2.2. By Food Bleaching Agent Type
10.2.3. By Form
10.2.4. By Application
10.3. Current Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Country, 2025-2032
10.3.1. India
10.3.2. Southeast Asia
10.3.3. ANZ
10.3.4. Rest of South Asia & Oceania
10.4. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Analysis and Forecast, By Food Bleaching Agent Type, 2025-2032
10.4.1. Azodicarbonamide
10.4.2. Hydrogen Peroxide
10.4.3. Ascorbic Acid
10.4.4. Chlorine Dioxide
10.4.5. Others
10.5. Current Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Form, 2025-2032
10.5.1. Liquid
10.5.2. Powder
10.6. Current Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Application, 2025-2032
10.6.1. Bakery Products
10.6.2. Flour
10.6.3. Cheese
10.6.4. Others
10.7. Market Attractiveness Analysis
11. Latin America Food Bleaching Agents Market Outlook
11.1. Key Highlights
11.2. Historical Market Size (US$ Mn) Analysis, By Market, 2019-2024
11.2.1. By Country
11.2.2. By Food Bleaching Agent Type
11.2.3. By Form
11.2.4. By Application
11.3. Current Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Country, 2025-2032
11.3.1. Brazil
11.3.2. Mexico
11.3.3. Rest of Latin America
11.4. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Analysis and Forecast, By Food Bleaching Agent Type, 2025-2032
11.4.1. Azodicarbonamide
11.4.2. Hydrogen Peroxide
11.4.3. Ascorbic Acid
11.4.4. Chlorine Dioxide
11.4.5. Others
11.5. Current Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Form, 2025-2032
11.5.1. Liquid
11.5.2. Powder
11.6. Current Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Application, 2025-2032
11.6.1. Bakery Products
11.6.2. Flour
11.6.3. Cheese
11.6.4. Others
11.7. Market Attractiveness Analysis
12. Middle East & Africa Food Bleaching Agents Market Outlook
12.1. Key Highlights
12.2. Historical Market Size (US$ Mn) Analysis, By Market, 2019-2024
12.2.1. By Country
12.2.2. By Food Bleaching Agent Type
12.2.3. By Form
12.2.4. By Application
12.3. Current Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Country, 2025-2032
12.3.1. GCC Countries
12.3.2. Egypt
12.3.3. South Africa
12.3.4. Northern Africa
12.3.5. Rest of Middle East & Africa
12.4. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Analysis and Forecast, By Food Bleaching Agent Type, 2025-2032
12.4.1. Azodicarbonamide
12.4.2. Hydrogen Peroxide
12.4.3. Ascorbic Acid
12.4.4. Chlorine Dioxide
12.4.5. Others
12.5. Current Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Form, 2025-2032
12.5.1. Liquid
12.5.2. Powder
12.6. Current Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Application, 2025-2032
12.6.1. Bakery Products
12.6.2. Flour
12.6.3. Cheese
12.6.4. Others
12.7. Market Attractiveness Analysis
13. Competition Landscape
13.1. Market Share Analysis, 2025
13.2. Market Structure
13.2.1. Competition Intensity Mapping By Market
13.2.2. Competition Dashboard
13.3. Company Profiles (Details - Overview, Financials, Strategy, Recent Developments)
13.3.1. BASF SE
13.3.1.1. Overview
13.3.1.2. Segments and Food Bleaching Agent Types
13.3.1.3. Key Financials
13.3.1.4. Market Developments
13.3.1.5. Market Strategy
13.3.2. Evonik Industries AG
13.3.3. Aditya Birla Chemicals
13.3.4. Solvay
13.3.5. Spectrum Chemical Manufacturing Corp.
13.3.6. AkzoNobel
13.3.7. Engrain
13.3.8. Nouryon
13.3.9. Gujarat Alkalies and Chemicals Limited
13.3.10. United Initiators, Inc.
13.3.11. Arkema S.A.
13.3.12. Loba Chemie Pvt. Ltd.
13.3.13. Others
14. Appendix
14.1. Research Methodology
14.2. Research Assumptions
14.3. Acronyms and Abbreviations

 

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