世界各国のリアルタイムなデータ・インテリジェンスで皆様をお手伝い

グルテンフリー食品市場 - 世界の産業分析、規模、シェア、成長、動向、2032年予測 - 製品別、技術別、グレード別、用途別、エンドユーザー別、地域別:(北米、欧州、アジア太平洋、中南米、中東アフリカ)

グルテンフリー食品市場 - 世界の産業分析、規模、シェア、成長、動向、2032年予測 - 製品別、技術別、グレード別、用途別、エンドユーザー別、地域別:(北米、欧州、アジア太平洋、中南米、中東アフリカ)


Gluten-free Food Market - Global Industry Analysis, Size, Share, Growth, Trends, and Forecast 2032 - By Product, Technology, Grade, Application, End-user, Region: (North America, Europe, Asia Pacific, Latin America and Middle East and Africa)

世界のグルテンフリー食品市場は、消費者の嗜好が健康志向やアレルゲンフリーの食事ソリューションにシフトするにつれ、新たな拡大局面を迎えている。セリアック病、グルテン過敏症、ウェルネス・ライフスタイル... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 納期 ページ数 言語
Fairfield Market Research
フェアフィールドマーケットリサーチ
2025年5月14日 US$4,995
シングルユーザライセンス
ライセンス・価格情報
注文方法はこちら
通常5営業日以内 197 英語

※当ページの内容はウェブ更新時の情報です。
最新版の価格やページ数などの情報についてはお問合せください。

日本語のページは自動翻訳を利用し作成しています。
実際のレポートは英文のみでご納品いたします。


 

サマリー

世界のグルテンフリー食品市場は、消費者の嗜好が健康志向やアレルゲンフリーの食事ソリューションにシフトするにつれ、新たな拡大局面を迎えている。セリアック病、グルテン過敏症、ウェルネス・ライフスタイルの追求に対する意識の高まりに後押しされ、市場は2025年の56.7億米ドルから2032年には91.3億米ドルに拡大すると予想される。これは、予測期間中の年平均成長率(CAGR)7.02%という健全な数字である。

市場インサイト

当初はグルテン不耐症やセリアック病の人々のために開発されたグルテンフリー食品は、健康志向の消費者に人気のある選択肢へと発展した。ベーカリー製品、特にグルテンフリーのパン、クッキー、ケーキがこのセグメントを支配しているが、これは慣れ親しんだ食品をより体に良いバージョンにするという消費者の嗜好の変化を反映している。

グルテンを含まないスナック、調理済み食品、飲料も、特にミレニアル世代とZ世代の消費者の間で人気が高まっている。これらのセグメントは、便利で栄養価が高く、持ち運びにも便利な食品オプションへの需要によって急成長している。

食品技術と原材料調達の継続的な進歩により、グルテンフリー製品の味、食感、栄養価は大幅に改善されている。このことは、時々購入するユーザーをリピーターに変えるのに役立ち、医療上必要なユーザー以外にも市場の裾野を広げている。

主な市場牽引要因

1.グルテン過敏症とセリアック病の有病率の上昇

グルテン関連疾患に対する認識と診断が世界的に高まり、グルテンフリー製品に対する安定した需要が生まれている。特に北米と欧州では、セリアック病や非セリアック・グルテン過敏症の罹患率が高まっており、医療専門家や栄養士がグルテン除去食を推奨するようになり、製品需要が加速している。

2.コンビニエンス食品の需要

現代のライフスタイルでは、調理や摂取が簡単な食品が求められている。グルテンフリーの調理済み食品、スナック、ベーカリーミックスはこのニーズに応えている。働く女性の労働力への参加率の上昇と、ヘルシーなRTE製品に対する需要の急増が、このトレンドを後押ししている。

3.植物性食生活の採用拡大

植物由来の、クリーン・ラベルの、倫理的に調達された原材料を好む傾向は、食品の選択にますます影響を与えるようになっている。豆類、ナッツ類、米、キヌアなど、多くの植物性食品は自然にグルテンを含まないため、健康主導のイノベーションに理想的である。これは、特に持続可能な選択肢を求める若い消費者の間で、大きな成長ドライバーとなっている。

4.Eコマースとオンライン小売チャネルの拡大

オンライン・プラットフォームはグルテンフリー食品の成長において重要な役割を果たしており、消費者に商品の多様性、詳細な栄養情報、配送の利便性を提供している。このチャネルは、ニッチな消費者層の開拓を目指す小規模ブランドや新興ブランドにとって特に貴重である。

ビジネスチャンス

グルテンフリー食品業界は、医療必需品市場からウェルネス志向のライフスタイル分野へと進化している。この変化は、製品処方、機能性、パッケージの革新を通じて差別化を図るブランドにとって大きなチャンスとなる。

スーパーフード、プロバイオティクス、植物性タンパク質を豊富に含む機能性グルテンフリー食品は、免疫、消化、フィットネスを優先する消費者にとって特に魅力的である。また、体重管理、クリーンな食生活、原材料の透明性に重点を置く消費者に対応するチャンスもある。

プロテインバー、冷凍食品、世界各国の料理にインスパイアされたスナックなど、プレミアムで栄養価の高いグルテンフリーの代替食品に重点を置く企業は、多様な消費者層でますます支持されるようになるだろう。

地域別の展望

グルテンフリー食品市場において北米が最大の貢献国であることに変わりはない。グルテン関連疾患に対する高い認識と、より健康的な食事に対する消費者の強い志向がこの地域の優位性を牽引している。ソルガムきび粉、タピオカ粉、アマランサス粉などの代用品を使って家庭でグルテンフリーのパン作りをする人気も、製品の普及を後押ししている。

欧州も主要市場のひとつで、グルテンフリー食の普及とセリアック病患者の多さが需要を支えている。同地域はまた、確立された小売インフラと食品表示に関する規制支援も利点としている。

アジア太平洋地域は、食生活の変化、都市化、可処分所得の増加に牽引され、急成長市場として浮上している。中国やインドなどの国々では、消費者の認識と製品の入手可能性が高まるにつれて、グルテンフリーの包装食品やベーカリー製品の需要が急増している。

競合分析

グルテンフリー食品市場は競争が激しく、グローバル企業とニッチブランドの両方が市場シェアを争っている。主要企業は以下の通り:

- ゼネラル・ミルズ

- クラフト・ハインツ・カンパニー

- ケロッグ

- ドクター・シェア

- エイミーズ・キッチン

- ヘイン・セレスティアル・グループ

- コナグラ・ブランズ

- プリマフーズ

- ヒーローAG

- ライシオPLC

- アララ・ホールフーズ

- バリラ

- エンジョイライフフーズ

- フリーダムフーズグループ

これらの企業は、研究開発を通じてグルテンフリーのポートフォリオを拡大し、健康トレンドを活用して革新的な製品を生み出すことに注力している。機能性成分、クリーンラベル処方、持続可能なパッケージは、多くの製品戦略の中核となっている。

最近の製品発売は、味と栄養を重視する傾向が強まっていることを反映している。例えば、2024年には、GOODLES社が人気のパスタ料理のグルテンフリー版を発売し、2023年には、Crosta and Mollica社がセリアックフリーの食卓を想定したグルテンフリーのマルゲリータピザを発売した。

市場の課題

成長機会にもかかわらず、業界は一定のハードルに直面している。発展途上地域では、高品質で特殊なグルテンフリー原料の入手が限られているため、生産の拡張性が妨げられる可能性がある。製造コストの高さ、サプライチェーンの問題、農村部における認知度の低さが、普及をさらに制限している。

さらに、グルテンを含まない製品群全体で一貫した味と食感を確保することは、特に焼き菓子メーカーにとって技術的な課題である。

市場細分化

製品タイプ別

- ベーカリー・菓子

- スナックおよび調理済み製品

- 乳製品

- ソース・ドレッシング

- 肉および代用肉

- その他

ソース別

- 植物由来

- 動物性

販売チャネル別

- ハイパーマーケット・スーパーマーケット

- コンビニエンスストア

- 専門店

- 薬局

- オンライン小売

- その他

地域別

- 北米

- 中南米

- ヨーロッパ

- アジア太平洋

- 中東・アフリカ

ページTOPに戻る


目次

1.要旨
1.1.世界のグルテンフリー食品市場スナップショット
1.2.将来予測
1.3.主要市場動向
1.4.地域別スナップショット(金額ベース、2025年
1.5.アナリストの推奨
2.市場概要
2.1.市場の定義とセグメント
2.2.市場ダイナミクス
2.2.1.促進要因
2.2.2.阻害要因
2.2.3.市場機会
2.3.バリューチェーン分析
2.4.ポーターのファイブフォース分析
2.5.COVID-19インパクト分析
2.5.1.供給
2.5.2.需要
2.6.ウクライナ・ロシア紛争の影響
2.7.経済概況
2.7.1.世界経済予測
2.8.PESTLE分析
3.世界のグルテンフリー食品市場の展望、2019年~2032年
3.1.グルテンフリー食品の世界市場展望、製品タイプ別、金額(億米ドル)、2019-2032年
3.1.1.主なハイライト
3.1.1.1.ベーカリーおよび菓子
3.1.1.2.スナックとRTE製品
3.1.1.3.乳製品
3.1.1.4.ソース・ドレッシング
3.1.1.5.肉および肉代替品
3.1.1.6.その他
3.2.グルテンフリー食品の世界市場展望、供給源別、金額(億米ドル)、2019~2032年
3.2.1.主なハイライト
3.2.1.1.植物ベース
3.2.1.2.動物性
3.3.グルテンフリー食品の世界市場展望、販売チャネル別、金額(億米ドル)、2019~2032年
3.3.1.主なハイライト
3.3.1.1.ハイパーマーケット/スーパーマーケット
3.3.1.2.コンビニエンスストア
3.3.1.3.専門店
3.3.1.4.薬局
3.3.1.5.オンライン小売
3.3.1.6.その他
3.4.グルテンフリー食品の世界市場展望、地域別、金額(億米ドル)、2019年~2032年
3.4.1.主なハイライト
3.4.1.1.北米
3.4.1.2.欧州
3.4.1.3.アジア太平洋
3.4.1.4.ラテンアメリカ
3.4.1.5.中東・アフリカ
4.北米のグルテンフリー食品市場の展望、2019年~2032年
4.1.北米のグルテンフリー食品市場の展望、製品タイプ別、金額(億米ドル)、2019〜2032年
4.1.1.主なハイライト
4.1.1.1.ベーカリーおよび菓子
4.1.1.2.スナックとRTE製品
4.1.1.3.乳製品
4.1.1.4.ソース・ドレッシング
4.1.1.5.肉および肉代替品
4.1.1.6.その他
4.2.北米のグルテンフリー食品市場の展望、供給源別、金額(億米ドル)、2019~2032年
4.2.1.主なハイライト
4.2.1.1.植物ベース
4.2.1.2.動物性
4.3.北米のグルテンフリー食品市場の展望、販売チャネル別、金額(億米ドル)、2019~2032年
4.3.1.主なハイライト
4.3.1.1.ハイパーマーケット/スーパーマーケット
4.3.1.2.コンビニエンスストア
4.3.1.3.専門店
4.3.1.4.薬局
4.3.1.5.オンライン小売
4.3.1.6.その他
4.4.北米のグルテンフリー食品市場の展望、国別、金額(億米ドル)、2019年~2032年
4.4.1.主なハイライト
4.4.1.1.米国のグルテンフリー食品市場:製品タイプ別、金額(Bnドル)、2019-2032年
4.4.1.2.米国のグルテンフリー食品市場:供給源別、金額(Bnドル)、2019-2032年
4.4.1.3.米国のグルテンフリー食品市場:販売チャネル別、金額(Bn米ドル)、2019-2032年
4.4.1.4.カナダのグルテンフリー食品市場:製品タイプ別、金額(Bn米ドル)、2019-2032年
4.4.1.5.カナダのグルテンフリー食品市場:供給源別、金額(US$ Bn)、2019-2032年
4.4.1.6.カナダのグルテンフリー食品市場:販売チャネル別、金額(Bnドル)、2019-2032年
4.4.2.BPS分析/市場魅力度分析
5.欧州のグルテンフリー食品市場展望、2019〜2032年
5.1.欧州のグルテンフリー食品市場の展望、製品タイプ別、金額(億米ドル)、2019〜2032年
5.1.1.主なハイライト
5.1.1.1.ベーカリーおよび菓子
5.1.1.2.スナックとRTE製品
5.1.1.3.乳製品
5.1.1.4.ソース・ドレッシング
5.1.1.5.肉および肉代替品
5.1.1.6.その他
5.2.欧州のグルテンフリー食品市場の展望、供給源別、金額(億米ドル)、2019~2032年
5.2.1.主なハイライト
5.2.1.1.植物ベース
5.2.1.2.動物性
5.3.欧州のグルテンフリー食品市場の展望、販売チャネル別、金額(億米ドル)、2019~2032年
5.3.1.主なハイライト
5.3.1.1.ハイパーマーケット/スーパーマーケット
5.3.1.2.コンビニエンスストア
5.3.1.3.専門店
5.3.1.4.薬局
5.3.1.5.オンライン小売
5.3.1.6.その他
5.4.欧州のグルテンフリー食品市場の展望、国別、金額(億米ドル)、2019年~2032年
5.4.1.主なハイライト
5.4.1.1.ドイツのグルテンフリー食品市場:製品タイプ別、金額(Bnドル)、2019-2032年
5.4.1.2.ドイツのグルテンフリー食品市場:供給源別、金額(Bnドル)、2019年〜2032年
5.4.1.3.ドイツのグルテンフリー食品市場:販売チャネル別、金額(US$ Bn)、2019-2032年
5.4.1.4.イギリスのグルテンフリー食品市場:製品タイプ別、金額(Bn米ドル)、2019-2032年
5.4.1.5.イギリスのグルテンフリー食品市場:供給源別、金額(Bn米ドル)、2019-2032年
5.4.1.6.イギリスのグルテンフリー食品市場:販売チャネル別、金額(US$ Bn)、2019-2032年
5.4.1.7.フランスのグルテンフリー食品市場:製品タイプ別、金額(Bn米ドル)、2019-2032年
5.4.1.8.フランスのグルテンフリー食品市場:供給源別、金額(US$ Bn)、2019-2032年
5.4.1.9.フランスのグルテンフリー食品市場:販売チャネル別、金額(US$ Bn)、2019-2032年
5.4.1.10.イタリアのグルテンフリー食品市場:製品タイプ別、金額(US$ Bn)、2019-2032年
5.4.1.11.イタリアのグルテンフリー食品市場:供給源別、金額(US$ Bn)、2019-2032年
5.4.1.12.イタリアのグルテンフリー食品市場:販売チャネル別、金額(US$ Bn), 2019-2032
5.4.1.13.トルコのグルテンフリー食品市場:製品タイプ別、金額(US$ Bn)、2019-2032年
5.4.1.14.トルコのグルテンフリー食品市場:供給源別、金額(US$ Bn)、2019-2032年
5.4.1.15.トルコのグルテンフリー食品市場:販売チャネル別、金額(US$ Bn)、2019-2032年
5.4.1.16.ロシアのグルテンフリー食品市場:製品タイプ別、金額(US$ Bn)、2019-2032年
5.4.1.17.ロシアのグルテンフリー食品市場:供給源別、金額(US$ Bn)、2019-2032年
5.4.1.18.ロシアのグルテンフリー食品市場:販売チャネル別、金額(Bn米ドル)、2019-2032年
5.4.1.19.その他のヨーロッパのグルテンフリー食品市場:製品タイプ別、金額(Bn米ドル)、2019-2032年
5.4.1.20.その他のヨーロッパのグルテンフリー食品市場:供給源別、金額(US$ Bn)、2019-2032年
5.4.1.21.欧州の残りのグルテンフリー食品市場:販売チャネル別、金額(US$ Bn)、2019-2032年
5.4.2.BPS分析/市場魅力度分析
6.アジア太平洋地域のグルテンフリー食品市場展望、2019年〜2032年
6.1.アジア太平洋地域のグルテンフリー食品市場の展望、製品タイプ別、金額(億米ドル)、2019-2032年
6.1.1.主なハイライト
6.1.1.1.ベーカリーおよび菓子
6.1.1.2.スナックとRTE製品
6.1.1.3.乳製品
6.1.1.4.ソース・ドレッシング
6.1.1.5.肉および肉代替品
6.1.1.6.その他
6.2.アジア太平洋地域のグルテンフリー食品市場の展望、供給源別、金額(億米ドル)、2019~2032年
6.2.1.主なハイライト
6.2.1.1.植物ベース
6.2.1.2.動物性
6.3.アジア太平洋地域のグルテンフリー食品市場の展望、販売チャネル別、金額(億米ドル)、2019~2032年
6.3.1.主なハイライト
6.3.1.1.ハイパーマーケット/スーパーマーケット
6.3.1.2.コンビニエンスストア
6.3.1.3.専門店
6.3.1.4.薬局
6.3.1.5.オンライン小売
6.3.1.6.その他
6.4.アジア太平洋地域のグルテンフリー食品市場の展望、国別、金額(億米ドル)、2019年~2032年
6.4.1.主なハイライト
6.4.1.1.中国のグルテンフリー食品市場:製品タイプ別、金額(Bnドル)、2019-2032年
6.4.1.2.中国のグルテンフリー食品市場:供給源別、金額(億米ドル)、2019年〜2032年
6.4.1.3.中国のグルテンフリー食品市場:販売チャネル別、金額(Bn米ドル)、2019-2032年
6.4.1.4.日本のグルテンフリー食品市場:製品タイプ別、金額(US$ Bn)、2019-2032年
6.4.1.5.日本のグルテンフリー食品市場:供給源別、金額(US$ Bn)、2019-2032年
6.4.1.6.日本のグルテンフリー食品市場:販売チャネル別、金額(US$ Bn)、2019-2032年
6.4.1.7.韓国のグルテンフリー食品市場:製品タイプ別、金額(US$ Bn)、2019-2032年
6.4.1.8.韓国のグルテンフリー食品市場:供給源別、金額(US$ Bn)、2019-2032年
6.4.1.9.韓国のグルテンフリー食品市場:販売チャネル別、金額(US$ Bn)、2019-2032年
6.4.1.10.インドのグルテンフリー食品市場:製品タイプ別、金額(US$ Bn)、2019-2032年
6.4.1.11.インドのグルテンフリー食品市場:供給源別、金額(US$ Bn)、2019-2032年
6.4.1.12.インドのグルテンフリー食品市場:販売チャネル別、金額(Bn米ドル)、2019-2032年
6.4.1.13.東南アジアのグルテンフリー食品市場:製品タイプ別、金額(US$ Bn)、2019-2032年
6.4.1.14.東南アジアのグルテンフリー食品市場:供給源別、金額(US$ Bn)、2019-2032年
6.4.1.15.東南アジアのグルテンフリー食品市場:販売チャネル別、金額(US$ Bn)、2019-2032年
6.4.1.16.その他のアジア太平洋地域のグルテンフリー食品市場:製品タイプ別、金額(US$ Bn)、2019-2032年
6.4.1.17.アジア太平洋地域の残りのグルテンフリー食品市場:供給源別、金額(Bn米ドル)、2019〜2032年
6.4.1.18.アジア太平洋地域の残りのグルテンフリー食品市場:販売チャネル別、金額(US$ Bn)、2019-2032年
6.4.2.BPS分析/市場魅力度分析
7.ラテンアメリカのグルテンフリー食品市場展望、2019年〜2032年
7.1.ラテンアメリカのグルテンフリー食品市場の展望:製品タイプ別、金額(億米ドル)、2019-2032年
7.1.1.主なハイライト
7.1.1.1.ベーカリーおよび菓子
7.1.1.2.スナックとRTE製品
7.1.1.3.乳製品
7.1.1.4.ソース・ドレッシング
7.1.1.5.肉および肉代替品
7.1.1.6.その他
7.2.ラテンアメリカのグルテンフリー食品市場の展望、供給源別、金額(億米ドル)、2019~2032年
7.2.1.主なハイライト
7.2.1.1.植物ベース
7.2.1.2.動物性
7.3.ラテンアメリカのグルテンフリー食品市場の展望、販売チャネル別、金額(億米ドル)、2019~2032年
7.3.1.主なハイライト
7.3.1.1.ハイパーマーケット/スーパーマーケット
7.3.1.2.コンビニエンスストア
7.3.1.3.専門店
7.3.1.4.薬局
7.3.1.5.オンライン小売
7.3.1.6.その他
7.4.ラテンアメリカのグルテンフリー食品市場の展望、国別、金額(億米ドル)、2019年~2032年
7.4.1.主なハイライト
7.4.1.1.ブラジルのグルテンフリー食品市場:製品タイプ別、金額(Bnドル)、2019-2032年
7.4.1.2.ブラジルのグルテンフリー食品市場:供給源別、金額(Bnドル)、2019年~2032年
7.4.1.3.ブラジルのグルテンフリー食品市場:販売チャネル別、金額(Bn米ドル)、2019-2032年
7.4.1.4.メキシコのグルテンフリー食品市場:製品タイプ別、金額(US$ Bn)、2019-2032年
7.4.1.5.メキシコのグルテンフリー食品市場:供給源別、金額(US$ Bn)、2019-2032年
7.4.1.6.メキシコのグルテンフリー食品市場:販売チャネル別、金額(US$ Bn)、2019-2032年
7.4.1.7.アルゼンチンのグルテンフリー食品市場:製品タイプ別、金額(US$ Bn), 2019-2032
7.4.1.8.アルゼンチンのグルテンフリー食品市場:供給源別、金額(US$ Bn), 2019-2032
7.4.1.9.アルゼンチンのグルテンフリー食品市場:販売チャネル別、金額(US$ Bn), 2019-2032
7.4.1.10.ラテンアメリカのその他の地域グルテンフリー食品市場:製品タイプ別、金額(US$ Bn)、2019-2032年
7.4.1.11.ラテンアメリカの残りのグルテンフリー食品市場:供給源別、金額(US$ Bn)、2019-2032年
7.4.1.12.ラテンアメリカの残りのグルテンフリー食品市場:販売チャネル別、金額(US$ Bn)、2019-2032年
7.4.2.BPS分析/市場魅力度分析
8.中東・アフリカのグルテンフリー食品市場展望、2019年〜2032年
8.1.中東・アフリカのグルテンフリー食品市場の展望:製品タイプ別、金額(億米ドル)、2019-2032年
8.1.1.主なハイライト
8.1.1.1.ベーカリーおよび菓子
8.1.1.2.スナックとRTE製品
8.1.1.3.乳製品
8.1.1.4.ソース・ドレッシング
8.1.1.5.肉および肉代替品
8.1.1.6.その他
8.2.中東・アフリカのグルテンフリー食品市場の展望、供給源別、金額(億米ドル)、2019~2032年
8.2.1.主なハイライト
8.2.1.1.植物ベース
8.2.1.2.動物性
8.3.中東・アフリカのグルテンフリー食品市場の展望、販売チャネル別、金額(億米ドル)、2019年~2032年
8.3.1.主なハイライト
8.3.1.1.ハイパーマーケット/スーパーマーケット
8.3.1.2.コンビニエンスストア
8.3.1.3.専門店
8.3.1.4.薬局
8.3.1.5.オンライン小売
8.3.1.6.その他
8.4.中東・アフリカのグルテンフリー食品市場の展望、国別、金額(億米ドル)、2019年~2032年
8.4.1.主なハイライト
8.4.1.1.GCCのグルテンフリー食品市場:製品タイプ別、金額(Bnドル)、2019-2032年
8.4.1.2.GCCのグルテンフリー食品市場:供給源別、金額(Bnドル)、2019-2032年
8.4.1.3.GCCのグルテンフリー食品市場:販売チャネル別、金額(Bn米ドル)、2019-2032年
8.4.1.4.南アフリカのグルテンフリー食品市場:製品タイプ別、金額(Bn米ドル)、2019-2032年
8.4.1.5.南アフリカのグルテンフリー食品市場:供給源別、金額(US$ Bn)、2019-2032年
8.4.1.6.南アフリカのグルテンフリー食品市場:販売チャネル別、金額(US$ Bn), 2019-2032
8.4.1.7.エジプトのグルテンフリー食品市場:製品タイプ別、金額(US$ Bn)、2019-2032年
8.4.1.8.エジプトのグルテンフリー食品市場:供給源別、金額(US$ Bn)、2019-2032年
8.4.1.9.エジプトのグルテンフリー食品市場:販売チャネル別、金額(US$ Bn)、2019-2032年
8.4.1.10.ナイジェリアのグルテンフリー食品市場:製品タイプ別、金額(US$ Bn), 2019-2032
8.4.1.11.ナイジェリアのグルテンフリー食品市場:供給源別、金額(US$ Bn), 2019-2032
8.4.1.12.ナイジェリアのグルテンフリー食品市場:販売チャネル別、金額(US$ Bn), 2019-2032
8.4.1.13.その他の中東・アフリカのグルテンフリー食品市場:製品タイプ別、金額(Bn米ドル)、2019-2032年
8.4.1.14.中東・アフリカの残りのグルテンフリー食品市場:供給源別、金額(Bnドル)、2019〜2032年
8.4.1.15.中東・アフリカの残りのグルテンフリー食品市場:販売チャネル別、金額(Bn米ドル)、2019-2032年
8.4.2.BPS分析/市場魅力度分析
9.競争環境
9.1.各社の市場シェア分析、2025年
9.2.競合ダッシュボード
9.3.企業プロフィール
9.3.1.ヘイン・セレスティアル・グループ
9.3.1.1.会社概要
9.3.1.2.製品ポートフォリオ
9.3.1.3.財務概要
9.3.1.4.事業戦略と展開
9.3.2.クラフト・ハインツ・カンパニー
9.3.2.1.会社概要
9.3.2.2.製品ポートフォリオ
9.3.2.3.財務概要
9.3.2.4.事業戦略と展開
9.3.3.ケロッグ社
9.3.3.1.会社概要
9.3.3.2.製品ポートフォリオ
9.3.3.3.財務概要
9.3.3.4.事業戦略と展開
9.3.4.フリーダムフーズ・グループ・リミテッド
9.3.4.1.会社概要
9.3.4.2.製品ポートフォリオ
9.3.4.3.財務概要
9.3.4.4.事業戦略と展開
9.3.5.ライシオPLC
9.3.5.1.会社概要
9.3.5.2.製品ポートフォリオ
9.3.5.3.財務概要
9.3.5.4.事業戦略と展開
9.3.6.バリラG.E.RフラテッリS.P.A.
9.3.6.1.会社概要
9.3.6.2.製品ポートフォリオ
9.3.6.3.財務概要
9.3.6.4.事業戦略と展開
9.3.7.エンジョイライフフーズ
9.3.7.1.会社概要
9.3.7.2.製品ポートフォリオ
9.3.7.3.財務概要
9.3.7.4.事業戦略と展開
9.3.8.ゼネラル・ミルズ
9.3.8.1.会社概要
9.3.8.2.製品ポートフォリオ
9.3.8.3.財務概要
9.3.8.4.事業戦略と展開
9.3.9.コナグラ・ブランズ社
9.3.9.1.会社概要
9.3.9.2.製品ポートフォリオ
9.3.9.3.財務概要
9.3.9.4.事業戦略と展開
9.3.10.プリマフーズ
9.3.10.1.会社概要
9.3.10.2.製品ポートフォリオ
9.3.10.3.財務概要
9.3.10.4.事業戦略と展開
10.付録
10.1.調査方法
10.2.レポートの前提条件
10.3.頭字語および略語

 

ページTOPに戻る


 

Summary

The global gluten-free food market is entering a new phase of expansion as consumer preferences shift toward health-focused and allergen-free dietary solutions. Fueled by growing awareness of celiac disease, gluten sensitivity, and the pursuit of wellness lifestyles, the market is expected to rise from US$ 5.67 Bn in 2025 to US$ 9.13 Bn by 2032. This represents a healthy compound annual growth rate (CAGR) of 7.02% over the forecast period.

Market Insights

Initially developed for people with gluten intolerance or celiac disease, gluten-free food has evolved into a popular choice for health-conscious consumers. Bakery products—especially gluten-free bread, cookies, and cakes—dominate the segment, reflecting the shift in consumer preference toward better-for-you versions of familiar foods.

Snacks, ready-to-eat meals, and beverages made without gluten are also gaining popularity, particularly among millennials and Gen Z consumers. These segments are growing rapidly due to the demand for convenient, nutritious, and on-the-go food options.

Ongoing advancements in food technology and ingredient sourcing have led to significant improvements in the taste, texture, and nutritional value of gluten-free products. This is helping convert occasional buyers into repeat consumers, expanding the market base beyond medically necessary users.

Key Market Drivers

1. Rising Prevalence of Gluten Sensitivities and Celiac Disease

Awareness and diagnosis of gluten-related disorders have increased worldwide, creating a steady demand for gluten-free products. The growing incidence of celiac disease and non-celiac gluten sensitivity, especially in North America and Europe, has pushed healthcare professionals and nutritionists to recommend gluten-free diets, thereby accelerating product demand.

2. Demand for Convenience Foods

Modern lifestyles demand food options that are easy to prepare and consume. Gluten-free ready meals, snacks, and bakery mixes meet this need. The rising participation of working women in the labor force and the surge in demand for healthy RTE products are driving this trend.

3. Growing Adoption of Plant-based Diets

The preference for plant-based, clean-label, and ethically sourced ingredients is increasingly influencing food choices. Many plant-based foods—such as legumes, nuts, rice, and quinoa—are naturally gluten-free, making them ideal for health-driven innovations. This is a major growth driver, especially among young consumers seeking sustainable options.

4. Expanding E-commerce and Online Retail Channels

Online platforms are playing a critical role in the growth of gluten-free food, offering consumers greater product variety, detailed nutritional information, and delivery convenience. This channel is particularly valuable for small and emerging brands looking to tap into niche consumer segments.

Business Opportunity

The gluten-free food industry is evolving from a medical necessity market to a wellness-oriented lifestyle sector. This shift presents significant opportunities for brands to differentiate themselves through innovation in product formulation, functionality, and packaging.

Functional gluten-free foods enriched with superfoods, probiotics, and plant-based proteins are especially appealing to consumers prioritizing immunity, digestion, and fitness. There is also an opportunity for brands to cater to consumers focused on weight management, clean eating, and ingredient transparency.

Companies that focus on premium, nutritious gluten-free alternatives in formats such as protein bars, frozen meals, and global cuisine-inspired snacks will find increasing traction across diverse consumer segments.

Regional Outlook

North America remains the largest contributor to the gluten-free food market. High awareness of gluten-related conditions and strong consumer inclination toward healthier eating drive the regional dominance. The popularity of gluten-free baking at home using alternatives such as sorghum, tapioca, and amaranth flour is also enhancing product uptake.

Europe is another key market, with demand supported by widespread adoption of gluten-free diets and a high concentration of celiac patients. The region also benefits from established retail infrastructure and regulatory support for food labeling.

Asia Pacific is emerging as a fast-growing market, led by changing dietary habits, urbanization, and increasing disposable incomes. Countries such as China and India are seeing a surge in demand for gluten-free packaged food and bakery items as consumer awareness and product availability grow.

Competitive Analysis

The gluten-free food market is highly competitive, with both global players and niche brands vying for market share. Key companies include:

• General Mills

• The Kraft Heinz Company

• Kellogg’s

• Dr. Schär

• Amy’s Kitchen

• The Hain Celestial Group

• ConAgra Brands

• Prima Foods

• Hero AG

• Raisio PLC

• Alara Wholefoods

• Barilla

• Enjoy Life Foods

• Freedom Foods Group

These companies are focusing on expanding their gluten-free portfolios through R&D and leveraging health trends to create innovative offerings. Functional ingredients, clean-label formulations, and sustainable packaging are at the core of many product strategies.

Recent product launches reflect the growing emphasis on taste and nutrition. For example, in 2024, GOODLES launched gluten-free versions of popular pasta dishes, while in 2023, Crosta and Mollica introduced a gluten-free margherita pizza designed for celiac-friendly dining.

Market Challenges

Despite growth opportunities, the industry faces certain hurdles. Limited availability of high-quality, specialized gluten-free ingredients in developing regions can hamper production scalability. High manufacturing costs, supply chain issues, and a lack of awareness in rural markets further restrict penetration.

Moreover, ensuring consistent taste and texture across product ranges without gluten remains a technical challenge for manufacturers, especially for baked goods.

Market Segmentation

By Product Type

• Bakery and Confectionary

• Snacks and Ready-to-Eat Products

• Dairy Products

• Sauces and Dressings

• Meat and Meat Substitutes

• Others

By Source

• Plant-based

• Animal-based

By Sales Channel

• Hypermarket/Supermarket

• Convenience Store

• Specialty Store

• Pharmacies

• Online Retail

• Others

By Region

• North America

• Latin America

• Europe

• Asia Pacific

• Middle East and Africa



ページTOPに戻る


Table of Contents

1. Executive Summary
1.1. Global Gluten-free Food Market Snapshot
1.2. Future Projections
1.3. Key Market Trends
1.4. Regional Snapshot, by Value, 2025
1.5. Analyst Recommendations
2. Market Overview
2.1. Market Definitions and Segmentations
2.2. Market Dynamics
2.2.1. Drivers
2.2.2. Restraints
2.2.3. Market Opportunities
2.3. Value Chain Analysis
2.4. Porter’s Five Forces Analysis
2.5. COVID-19 Impact Analysis
2.5.1. Supply
2.5.2. Demand
2.6. Impact of Ukraine-Russia Conflict
2.7. Economic Overview
2.7.1. World Economic Projections
2.8. PESTLE Analysis
3. Global Gluten-free Food Market Outlook, 2019-2032
3.1. Global Gluten-free Food Market Outlook, by Product Type, Value (US$ Bn), 2019-2032
3.1.1. Key Highlights
3.1.1.1. Bakery and Confectionery
3.1.1.2. Snacks and RTE Products
3.1.1.3. Dairy Products
3.1.1.4. Sauces and Dressings
3.1.1.5. Meat and Meat Substitutes
3.1.1.6. Others
3.2. Global Gluten-free Food Market Outlook, by Source, Value (US$ Bn), 2019-2032
3.2.1. Key Highlights
3.2.1.1. Plant-based
3.2.1.2. Animal-based
3.3. Global Gluten-free Food Market Outlook, by Sales channel, Value (US$ Bn), 2019-2032
3.3.1. Key Highlights
3.3.1.1. Hypermarket/Supermarket
3.3.1.2. Convenience Store
3.3.1.3. Specialty Store
3.3.1.4. Pharmacies
3.3.1.5. Online Retail
3.3.1.6. Others
3.4. Global Gluten-free Food Market Outlook, by Region, Value (US$ Bn), 2019-2032
3.4.1. Key Highlights
3.4.1.1. North America
3.4.1.2. Europe
3.4.1.3. Asia Pacific
3.4.1.4. Latin America
3.4.1.5. Middle East & Africa
4. North America Gluten-free Food Market Outlook, 2019-2032
4.1. North America Gluten-free Food Market Outlook, by Product Type, Value (US$ Bn), 2019-2032
4.1.1. Key Highlights
4.1.1.1. Bakery and Confectionary
4.1.1.2. Snacks and RTE Products
4.1.1.3. Dairy Products
4.1.1.4. Sauces and Dressings
4.1.1.5. Meat and Meat Substitutes
4.1.1.6. Others
4.2. North America Gluten-free Food Market Outlook, by Source, Value (US$ Bn), 2019-2032
4.2.1. Key Highlights
4.2.1.1. Plant-based
4.2.1.2. Animal-based
4.3. North America Gluten-free Food Market Outlook, by Sales channel, Value (US$ Bn), 2019-2032
4.3.1. Key Highlights
4.3.1.1. Hypermarket/Supermarket
4.3.1.2. Convenience Store
4.3.1.3. Specialty Store
4.3.1.4. Pharmacies
4.3.1.5. Online Retail
4.3.1.6. Others
4.4. North America Gluten-free Food Market Outlook, by Country, Value (US$ Bn), 2019-2032
4.4.1. Key Highlights
4.4.1.1. U.S. Gluten-free Food Market by Product Type, Value (US$ Bn), 2019-2032
4.4.1.2. U.S. Gluten-free Food Market by Source, Value (US$ Bn), 2019-2032
4.4.1.3. U.S. Gluten-free Food Market by Sales channel, Value (US$ Bn), 2019-2032
4.4.1.4. Canada Gluten-free Food Market by Product Type, Value (US$ Bn), 2019-2032
4.4.1.5. Canada Gluten-free Food Market by Source, Value (US$ Bn), 2019-2032
4.4.1.6. Canada Gluten-free Food Market by Sales channel, Value (US$ Bn), 2019-2032
4.4.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis
5. Europe Gluten-free Food Market Outlook, 2019-2032
5.1. Europe Gluten-free Food Market Outlook, by Product Type, Value (US$ Bn), 2019-2032
5.1.1. Key Highlights
5.1.1.1. Bakery and Confectionary
5.1.1.2. Snacks and RTE Products
5.1.1.3. Dairy Products
5.1.1.4. Sauces and Dressings
5.1.1.5. Meat and Meat Substitutes
5.1.1.6. Others
5.2. Europe Gluten-free Food Market Outlook, by Source, Value (US$ Bn), 2019-2032
5.2.1. Key Highlights
5.2.1.1. Plant-based
5.2.1.2. Animal-based
5.3. Europe Gluten-free Food Market Outlook, by Sales channel, Value (US$ Bn), 2019-2032
5.3.1. Key Highlights
5.3.1.1. Hypermarket/Supermarket
5.3.1.2. Convenience Store
5.3.1.3. Specialty Store
5.3.1.4. Pharmacies
5.3.1.5. Online Retail
5.3.1.6. Others
5.4. Europe Gluten-free Food Market Outlook, by Country, Value (US$ Bn), 2019-2032
5.4.1. Key Highlights
5.4.1.1. Germany Gluten-free Food Market by Product Type, Value (US$ Bn), 2019-2032
5.4.1.2. Germany Gluten-free Food Market by Source, Value (US$ Bn), 2019-2032
5.4.1.3. Germany Gluten-free Food Market by Sales channel, Value (US$ Bn), 2019-2032
5.4.1.4. U.K. Gluten-free Food Market by Product Type, Value (US$ Bn), 2019-2032
5.4.1.5. U.K. Gluten-free Food Market by Source, Value (US$ Bn), 2019-2032
5.4.1.6. U.K. Gluten-free Food Market by Sales channel, Value (US$ Bn), 2019-2032
5.4.1.7. France Gluten-free Food Market by Product Type, Value (US$ Bn), 2019-2032
5.4.1.8. France Gluten-free Food Market by Source, Value (US$ Bn), 2019-2032
5.4.1.9. France Gluten-free Food Market by Sales channel, Value (US$ Bn), 2019-2032
5.4.1.10. Italy Gluten-free Food Market by Product Type, Value (US$ Bn), 2019-2032
5.4.1.11. Italy Gluten-free Food Market by Source, Value (US$ Bn), 2019-2032
5.4.1.12. Italy Gluten-free Food Market by Sales channel, Value (US$ Bn), 2019-2032
5.4.1.13. Turkey Gluten-free Food Market by Product Type, Value (US$ Bn), 2019-2032
5.4.1.14. Turkey Gluten-free Food Market by Source, Value (US$ Bn), 2019-2032
5.4.1.15. Turkey Gluten-free Food Market by Sales channel, Value (US$ Bn), 2019-2032
5.4.1.16. Russia Gluten-free Food Market by Product Type, Value (US$ Bn), 2019-2032
5.4.1.17. Russia Gluten-free Food Market by Source, Value (US$ Bn), 2019-2032
5.4.1.18. Russia Gluten-free Food Market by Sales channel, Value (US$ Bn), 2019-2032
5.4.1.19. Rest of Europe Gluten-free Food Market by Product Type, Value (US$ Bn), 2019-2032
5.4.1.20. Rest of Europe Gluten-free Food Market by Source, Value (US$ Bn), 2019-2032
5.4.1.21. Rest of Europe Gluten-free Food Market by Sales channel, Value (US$ Bn), 2019-2032
5.4.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis
6. Asia Pacific Gluten-free Food Market Outlook, 2019-2032
6.1. Asia Pacific Gluten-free Food Market Outlook, by Product Type, Value (US$ Bn), 2019-2032
6.1.1. Key Highlights
6.1.1.1. Bakery and Confectionary
6.1.1.2. Snacks and RTE Products
6.1.1.3. Dairy Products
6.1.1.4. Sauces and Dressings
6.1.1.5. Meat and Meat Substitutes
6.1.1.6. Others
6.2. Asia Pacific Gluten-free Food Market Outlook, by Source, Value (US$ Bn), 2019-2032
6.2.1. Key Highlights
6.2.1.1. Plant-based
6.2.1.2. Animal-based
6.3. Asia Pacific Gluten-free Food Market Outlook, by Sales channel, Value (US$ Bn), 2019-2032
6.3.1. Key Highlights
6.3.1.1. Hypermarket/Supermarket
6.3.1.2. Convenience Store
6.3.1.3. Specialty Store
6.3.1.4. Pharmacies
6.3.1.5. Online Retail
6.3.1.6. Others
6.4. Asia Pacific Gluten-free Food Market Outlook, by Country, Value (US$ Bn), 2019-2032
6.4.1. Key Highlights
6.4.1.1. China Gluten-free Food Market by Product Type, Value (US$ Bn), 2019-2032
6.4.1.2. China Gluten-free Food Market by Source, Value (US$ Bn), 2019-2032
6.4.1.3. China Gluten-free Food Market by Sales channel, Value (US$ Bn), 2019-2032
6.4.1.4. Japan Gluten-free Food Market by Product Type, Value (US$ Bn), 2019-2032
6.4.1.5. Japan Gluten-free Food Market by Source, Value (US$ Bn), 2019-2032
6.4.1.6. Japan Gluten-free Food Market by Sales channel, Value (US$ Bn), 2019-2032
6.4.1.7. South Korea Gluten-free Food Market by Product Type, Value (US$ Bn), 2019-2032
6.4.1.8. South Korea Gluten-free Food Market by Source, Value (US$ Bn), 2019-2032
6.4.1.9. South Korea Gluten-free Food Market by Sales channel, Value (US$ Bn), 2019-2032
6.4.1.10. India Gluten-free Food Market by Product Type, Value (US$ Bn), 2019-2032
6.4.1.11. India Gluten-free Food Market by Source, Value (US$ Bn), 2019-2032
6.4.1.12. India Gluten-free Food Market by Sales channel, Value (US$ Bn), 2019-2032
6.4.1.13. Southeast Asia Gluten-free Food Market by Product Type, Value (US$ Bn), 2019-2032
6.4.1.14. Southeast Asia Gluten-free Food Market by Source, Value (US$ Bn), 2019-2032
6.4.1.15. Southeast Asia Gluten-free Food Market by Sales channel, Value (US$ Bn), 2019-2032
6.4.1.16. Rest of Asia Pacific Gluten-free Food Market by Product Type, Value (US$ Bn), 2019-2032
6.4.1.17. Rest of Asia Pacific Gluten-free Food Market by Source, Value (US$ Bn), 2019-2032
6.4.1.18. Rest of Asia Pacific Gluten-free Food Market by Sales channel, Value (US$ Bn), 2019-2032
6.4.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis
7. Latin America Gluten-free Food Market Outlook, 2019-2032
7.1. Latin America Gluten-free Food Market Outlook, by Product Type, Value (US$ Bn), 2019-2032
7.1.1. Key Highlights
7.1.1.1. Bakery and Confectionary
7.1.1.2. Snacks and RTE Products
7.1.1.3. Dairy Products
7.1.1.4. Sauces and Dressings
7.1.1.5. Meat and Meat Substitutes
7.1.1.6. Others
7.2. Latin America Gluten-free Food Market Outlook, by Source, Value (US$ Bn), 2019-2032
7.2.1. Key Highlights
7.2.1.1. Plant-based
7.2.1.2. Animal-based
7.3. Latin America Gluten-free Food Market Outlook, by Sales channel, Value (US$ Bn), 2019-2032
7.3.1. Key Highlights
7.3.1.1. Hypermarket/Supermarket
7.3.1.2. Convenience Store
7.3.1.3. Specialty Store
7.3.1.4. Pharmacies
7.3.1.5. Online Retail
7.3.1.6. Others
7.4. Latin America Gluten-free Food Market Outlook, by Country, Value (US$ Bn), 2019-2032
7.4.1. Key Highlights
7.4.1.1. Brazil Gluten-free Food Market by Product Type, Value (US$ Bn), 2019-2032
7.4.1.2. Brazil Gluten-free Food Market by Source, Value (US$ Bn), 2019-2032
7.4.1.3. Brazil Gluten-free Food Market by Sales channel, Value (US$ Bn), 2019-2032
7.4.1.4. Mexico Gluten-free Food Market by Product Type, Value (US$ Bn), 2019-2032
7.4.1.5. Mexico Gluten-free Food Market by Source, Value (US$ Bn), 2019-2032
7.4.1.6. Mexico Gluten-free Food Market by Sales channel, Value (US$ Bn), 2019-2032
7.4.1.7. Argentina Gluten-free Food Market by Product Type, Value (US$ Bn), 2019-2032
7.4.1.8. Argentina Gluten-free Food Market by Source, Value (US$ Bn), 2019-2032
7.4.1.9. Argentina Gluten-free Food Market by Sales channel, Value (US$ Bn), 2019-2032
7.4.1.10. Rest of Latin America Gluten-free Food Market by Product Type, Value (US$ Bn), 2019-2032
7.4.1.11. Rest of Latin America Gluten-free Food Market by Source, Value (US$ Bn), 2019-2032
7.4.1.12. Rest of Latin America Gluten-free Food Market by Sales channel, Value (US$ Bn), 2019-2032
7.4.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis
8. Middle East & Africa Gluten-free Food Market Outlook, 2019-2032
8.1. Middle East & Africa Gluten-free Food Market Outlook, by Product Type, Value (US$ Bn), 2019-2032
8.1.1. Key Highlights
8.1.1.1. Bakery and Confectionary
8.1.1.2. Snacks and RTE Products
8.1.1.3. Dairy Products
8.1.1.4. Sauces and Dressings
8.1.1.5. Meat and Meat Substitutes
8.1.1.6. Others
8.2. Middle East & Africa Gluten-free Food Market Outlook, by Source, Value (US$ Bn), 2019-2032
8.2.1. Key Highlights
8.2.1.1. Plant-based
8.2.1.2. Animal-based
8.3. Middle East & Africa Gluten-free Food Market Outlook, by Sales channel, Value (US$ Bn), 2019-2032
8.3.1. Key Highlights
8.3.1.1. Hypermarket/Supermarket
8.3.1.2. Convenience Store
8.3.1.3. Specialty Store
8.3.1.4. Pharmacies
8.3.1.5. Online Retail
8.3.1.6. Others
8.4. Middle East & Africa Gluten-free Food Market Outlook, by Country, Value (US$ Bn), 2019-2032
8.4.1. Key Highlights
8.4.1.1. GCC Gluten-free Food Market by Product Type, Value (US$ Bn), 2019-2032
8.4.1.2. GCC Gluten-free Food Market by Source, Value (US$ Bn), 2019-2032
8.4.1.3. GCC Gluten-free Food Market by Sales channel, Value (US$ Bn), 2019-2032
8.4.1.4. South Africa Gluten-free Food Market by Product Type, Value (US$ Bn), 2019-2032
8.4.1.5. South Africa Gluten-free Food Market by Source, Value (US$ Bn), 2019-2032
8.4.1.6. South Africa Gluten-free Food Market by Sales channel, Value (US$ Bn), 2019-2032
8.4.1.7. Egypt Gluten-free Food Market by Product Type, Value (US$ Bn), 2019-2032
8.4.1.8. Egypt Gluten-free Food Market by Source, Value (US$ Bn), 2019-2032
8.4.1.9. Egypt Gluten-free Food Market by Sales channel, Value (US$ Bn), 2019-2032
8.4.1.10. Nigeria Gluten-free Food Market by Product Type, Value (US$ Bn), 2019-2032
8.4.1.11. Nigeria Gluten-free Food Market by Source, Value (US$ Bn), 2019-2032
8.4.1.12. Nigeria Gluten-free Food Market by Sales channel, Value (US$ Bn), 2019-2032
8.4.1.13. Rest of Middle East & Africa Gluten-free Food Market by Product Type, Value (US$ Bn), 2019-2032
8.4.1.14. Rest of Middle East & Africa Gluten-free Food Market by Source, Value (US$ Bn), 2019-2032
8.4.1.15. Rest of Middle East & Africa Gluten-free Food Market by Sales channel, Value (US$ Bn), 2019-2032
8.4.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis
9. Competitive Landscape
9.1. Company Market Share Analysis, 2025
9.2. Competitive Dashboard
9.3. Company Profiles
9.3.1. The Hain Celestial Group Inc
9.3.1.1. Company Overview
9.3.1.2. Product Portfolio
9.3.1.3. Financial Overview
9.3.1.4. Business Strategies and Development
9.3.2. The Kraft Heinz Company
9.3.2.1. Company Overview
9.3.2.2. Product Portfolio
9.3.2.3. Financial Overview
9.3.2.4. Business Strategies and Development
9.3.3. Kellogg’s Company
9.3.3.1. Company Overview
9.3.3.2. Product Portfolio
9.3.3.3. Financial Overview
9.3.3.4. Business Strategies and Development
9.3.4. Freedom Foods Group Limited
9.3.4.1. Company Overview
9.3.4.2. Product Portfolio
9.3.4.3. Financial Overview
9.3.4.4. Business Strategies and Development
9.3.5. Raisio PLC
9.3.5.1. Company Overview
9.3.5.2. Product Portfolio
9.3.5.3. Financial Overview
9.3.5.4. Business Strategies and Development
9.3.6. Barilla G.E.R Fratelli S.P.A
9.3.6.1. Company Overview
9.3.6.2. Product Portfolio
9.3.6.3. Financial Overview
9.3.6.4. Business Strategies and Development
9.3.7. Enjoy Life Foods
9.3.7.1. Company Overview
9.3.7.2. Product Portfolio
9.3.7.3. Financial Overview
9.3.7.4. Business Strategies and Development
9.3.8. General Mills
9.3.8.1. Company Overview
9.3.8.2. Product Portfolio
9.3.8.3. Financial Overview
9.3.8.4. Business Strategies and Development
9.3.9. ConAgra Brands Inc
9.3.9.1. Company Overview
9.3.9.2. Product Portfolio
9.3.9.3. Financial Overview
9.3.9.4. Business Strategies and Development
9.3.10. Prima Foods Ltd.
9.3.10.1. Company Overview
9.3.10.2. Product Portfolio
9.3.10.3. Financial Overview
9.3.10.4. Business Strategies and Development
10.Appendix
10.1. Research Methodology
10.2. Report Assumptions
10.3. Acronyms and Abbreviations

 

ページTOPに戻る

ご注文は、お電話またはWEBから承ります。お見積もりの作成もお気軽にご相談ください。

webからのご注文・お問合せはこちらのフォームから承ります

本レポートと同分野(食品)の最新刊レポート

Fairfield Market Research社の食料・飲料分野での最新刊レポート


よくあるご質問


Fairfield Market Research社はどのような調査会社ですか?


Fairfield Market Researchでは、最新かつ最も関連性の高い市場データと洞察に満ちた詳細なレポートを発行しています。広範囲にわたり、業界動向や市場ベースのデータを含んでおり、顧客が... もっと見る


調査レポートの納品までの日数はどの程度ですか?


在庫のあるものは速納となりますが、平均的には 3-4日と見て下さい。
但し、一部の調査レポートでは、発注を受けた段階で内容更新をして納品をする場合もあります。
発注をする前のお問合せをお願いします。


注文の手続きはどのようになっていますか?


1)お客様からの御問い合わせをいただきます。
2)見積書やサンプルの提示をいたします。
3)お客様指定、もしくは弊社の発注書をメール添付にて発送してください。
4)データリソース社からレポート発行元の調査会社へ納品手配します。
5) 調査会社からお客様へ納品されます。最近は、pdfにてのメール納品が大半です。


お支払方法の方法はどのようになっていますか?


納品と同時にデータリソース社よりお客様へ請求書(必要に応じて納品書も)を発送いたします。
お客様よりデータリソース社へ(通常は円払い)の御振り込みをお願いします。
請求書は、納品日の日付で発行しますので、翌月最終営業日までの当社指定口座への振込みをお願いします。振込み手数料は御社負担にてお願いします。
お客様の御支払い条件が60日以上の場合は御相談ください。
尚、初めてのお取引先や個人の場合、前払いをお願いすることもあります。ご了承のほど、お願いします。


データリソース社はどのような会社ですか?


当社は、世界各国の主要調査会社・レポート出版社と提携し、世界各国の市場調査レポートや技術動向レポートなどを日本国内の企業・公官庁及び教育研究機関に提供しております。
世界各国の「市場・技術・法規制などの」実情を調査・収集される時には、データリソース社にご相談ください。
お客様の御要望にあったデータや情報を抽出する為のレポート紹介や調査のアドバイスも致します。



詳細検索

このレポートへのお問合せ

03-3582-2531

電話お問合せもお気軽に

 

2025/05/21 10:26

145.28 円

164.45 円

197.45 円

ページTOPに戻る