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プロバイオティクス成分市場:製品タイプ、エンドユーザー、地域別(北米、欧州、アジア太平洋地域、中南米、中東・アフリカ):世界の産業分析、規模、シェア、成長、動向、予測、2025年~2032年

プロバイオティクス成分市場:製品タイプ、エンドユーザー、地域別(北米、欧州、アジア太平洋地域、中南米、中東・アフリカ):世界の産業分析、規模、シェア、成長、動向、予測、2025年~2032年


Probiotic Ingredients Market by Product Type, End-Users, and Geography (North America, Europe, Asia Pacific, Latin America, and the Middle East and Africa): Global Industry Analysis, Size, Share, Growth, Trends, and Forecast, 2025 - 2032

Persistence Market Research社はこのほど、世界のプロバイオティクス成分市場に関する包括的なレポートを発表した。本レポートでは、促進要因、動向、機会、課題などの主要な市場ダイナミクスを詳細に分析し、市... もっと見る

 

 

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Persistence Market Research
パーシスタンスマーケットリサーチ
2025年5月12日 US$4,995
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サマリー

Persistence Market Research社はこのほど、世界のプロバイオティクス成分市場に関する包括的なレポートを発表した。本レポートでは、促進要因、動向、機会、課題などの主要な市場ダイナミクスを詳細に分析し、市場構造全体に関する貴重な洞察を提供しています。この調査レポートは、独占データを提示し、2025年から2032年までの世界のプロバイオティクス成分市場の成長軌道を予測しています。

主要な洞察

-プロバイオティクス成分の市場規模(2025E):5,254.3百万米ドル
-予測市場価値(2032F):5,254.3百万米ドル9,279.8百万米ドル
-世界市場成長率(CAGR 2025~2032): 8.5%

プロバイオティクス成分市場 - レポートスコープ:

プロバイオティクス原料は生きた微生物であり、十分な量を摂取することで、宿主、特に腸の健康に関連した健康上の利益をもたらす。これらの成分は、食品・飲料、栄養補助食品、医薬品など様々な分野で使用されている。プロバイオティクス原料市場は、機能性食品に対する消費者の需要の高まり、腸の健康に関する意識の高まり、効果と安定性を向上させるプロバイオティクス製剤の絶え間ない進歩から恩恵を受けている。

市場成長の促進要因

いくつかの要因がプロバイオティクス原料市場の成長を促進している。腸の健康の重要性に対する意識の高まり、天然で機能的な食品に対する需要の高まり、栄養補助食品におけるプロバイオティクスの嗜好の拡大などが主な推進要因である。また、プロバイオティクスがヨーグルトやケフィアなどの乳製品に広く使用されていることや、植物由来の食品で存在感を増していることも、市場の成長に寄与している。さらに、消化の改善、免疫力の向上、精神的健康のサポートなど、的を絞った健康上のメリットを提供するプロバイオティクス菌株の進歩が、より幅広い製品への組み込みを促進している。

市場の阻害要因

前向きな成長予測にもかかわらず、プロバイオティクス原料市場は、規制上の障壁、製品品質の不一致、製品の有効性に関する消費者のためらいなどの課題に直面している。プロバイオティクス菌株の有効性にはばらつきがあり、製品の保存期間や安定性に関する懸念は一般的である。新菌株の承認プロセスやプロバイオティクス製品のマーケティングなどの規制上のハードルは、メーカーに課題を突きつけている。加えて、製造コストが高く、特定のプロバイオティクス製品には特殊な保存条件が必要なため、特に医療予算に制約のある新興市場では、市場参入が制限される可能性がある。

市場機会:

プロバイオティクス原料市場は、技術革新と消費者動向の進化に後押しされ、多くの機会を提供している。過敏性腸症候群(IBS)や炎症性腸疾患(IBD)のような特定の健康問題に合わせたプロバイオティクスの開発は、ヘルスケアと医薬品分野に新たな市場を開拓している。さらに、スキンケア、ペットフード、機能性飲料などの新興製品カテゴリーへのプロバイオティクスの統合は、市場の可能性を拡大している。こうした機会を活用し、プロバイオティクスの利点に関する研究を進めるには、原料サプライヤー、食品・飲料メーカー、医療提供者の戦略的協力が不可欠である。

本レポートで扱う主な質問

-プロバイオティクス原料市場の世界的成長を促進する主な要因は何か?
-どのプロバイオティクス菌株と製品タイプが各業界で市場導入を促進しているか?
-プロバイオティクス原料市場の競争環境はどのように変化しているか?
-プロバイオティクス原料市場に貢献している主要企業はどこか、また市場の関連性を維持するためにどのような戦略をとっているのか?
-プロバイオティクス原料の世界市場における新たなトレンドと将来性は?

競争情報とビジネス戦略:

デュポン、Chr.Hansen Holding A/S、Lonza Groupなど、世界のプロバイオティクス原料市場の大手企業は、競争上の優位性を維持するため、技術革新、製品の差別化、戦略的パートナーシップに注力している。これらの企業は、新規プロバイオティクス株の創出、製剤の改良、製品ポートフォリオの拡大のため、研究開発に多額の投資を行っている。食品・飲料会社、サプリメント・ブランド、ヘルスケア・プロバイダーとの提携は、市場拡大のために不可欠である。さらに、規制遵守、製品品質、消費者教育への注力は、市場の成長と消費者の信頼の向上に役立っている。

主な企業

-ケリーグループ
-IFF
-ADM
-カーギル社
-ラレマンド
-ノボネシスグループ
-アブバイオティクス社
-ビエナ
-エンジェルイースト株式会社
-エルメッドライフサイエンス
-dsm-ファルメニッヒ
-バイオベンサー・ヘルスケア・リミテッド
-グラックバイオテック株式会社
-プロビAB
-アソシエイテッド・ブリティッシュ・フーズ plc
-アドバンスド・エンザイム・テクノロジーズ
-アディセオ
-その他

プロバイオティクス成分市場調査セグメント化:

プロバイオティクス原料市場は、多様な産業や健康関連のニーズに対応し、幅広い製品、菌株、用途を包含している。

タイプ別

-バクテリアベース
-酵母ベース

形態別

-ドライ
-液体

機能別

-消化器系の健康
-免疫健康
-メンタルヘルス
-体重管理
-女性の健康
-口腔と皮膚の健康
-その他

用途別

-食品・飲料
-人の健康と栄養
-動物栄養
-化粧品・パーソナルケア
-その他

地域別

-北米
-欧州
-東アジア
-南アジア・オセアニア
-ラテンアメリカ
-中東・アフリカ

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目次

1.要旨
1.1.プロバイオティクス成分の世界市場スナップショット、2025-2032年
1.2.市場機会評価、2025-2032年、US$ Mn
1.3.主要市場動向
1.4.今後の市場予測
1.5.プレミアム市場の洞察
1.6.業界動向と主要市場イベント
1.7.PMR分析と提言
2.市場概要
2.1.市場の範囲と定義
2.2.市場ダイナミクス
2.2.1.促進要因
2.2.2.阻害要因
2.2.3.機会
2.2.4.課題
2.2.5.主要トレンド
2.3.COVID-19の影響分析
2.4.予測要因-関連性と影響
3.付加価値の洞察
3.1.バリューチェーン分析
3.2.主要市場プレイヤー
3.3.規制情勢
3.4.PESTLE分析
3.5.ポーターのファイブフォース分析
4.価格動向分析、2019-2032年
4.1.製品価格に影響を与える主な要因
4.2.価格分析, 形状/機能別
4.3.地域別価格と製品嗜好
5.プロバイオティクス原料の世界市場展望
5.1.市場規模(US$ Mn)の分析と予測
5.1.1.過去の市場規模(US$ Mn)分析、2019-2024年
5.1.2.市場規模(US$ Mn)の分析と予測、2025-2032年
5.2.プロバイオティクス成分の世界市場展望タイプ
5.2.1.過去の市場規模(US$ Mn)分析、タイプ別、2019-2024年
5.2.2.市場規模(US$ Mn)分析と予測、タイプ別、2025-2032年
5.2.2.1.細菌ベース
5.2.2.2.酵母ベース
5.2.3.市場の魅力度分析タイプ
5.3.プロバイオティクス原料の世界市場展望:形態
5.3.1.過去の市場規模(US$ Mn)分析、形態別、2019-2024年
5.3.2.市場規模(US$ Mn)の分析および予測:形態別、2025-2032年
5.3.2.1.乾式
5.3.2.2.液体
5.3.3.市場の魅力度分析形態
5.4.プロバイオティクス原料の世界市場展望:機能
5.4.1.過去の市場規模(US$ Mn)分析、機能別、2019-2024年
5.4.2.市場規模(US$ Mn)の分析と予測、機能別、2025-2032年
5.4.2.1.消化器系の健康
5.4.2.2.免疫の健康
5.4.2.3.心の健康
5.4.2.4.体重管理
5.4.2.5.女性の健康
5.4.2.6.口腔と皮膚の健康
5.4.2.7.その他
5.4.3.市場の魅力度分析機能
5.5.プロバイオティクス原料の世界市場展望:用途
5.5.1.過去の市場規模(US$ Mn)分析、用途別、2019-2024年
5.5.2.市場規模(US$ Mn)の分析と予測、用途別、2025-2032年
5.5.2.1.食品・飲料
5.5.2.2.健康・栄養
5.5.2.3.動物栄養
5.5.2.4.化粧品・パーソナルケア
5.5.2.5.その他
5.5.3.市場の魅力度分析用途
6.プロバイオティクス原料の世界市場展望:地域
6.1.過去の市場規模(US$ Mn)分析、地域別、2019-2024年
6.2.地域別市場規模(US$ Mn)分析と予測、2025-2032年
6.2.1.北米
6.2.2.中南米
6.2.3.ヨーロッパ
6.2.4.東アジア
6.2.5.南アジア・オセアニア
6.2.6.中東・アフリカ
6.3.市場の魅力度分析地域別
7.北米プロバイオティクス原料市場の展望
7.1.過去の市場規模(US$ Mn)分析、市場別、2019-2024年
7.1.1.国別
7.1.2.タイプ別
7.1.3.形態別
7.1.4.機能別
7.1.5.用途別
7.2.市場規模(US$ Mn)分析と予測、国別、2025-2032年
7.2.1.米国
7.2.2.カナダ
7.3.市場規模(US$ Mn)分析と予測、タイプ別、2025-2032年
7.3.1.細菌ベース
7.3.2.酵母ベース
7.4.市場規模(US$ Mn)の分析と予測、形態別、2025-2032年
7.4.1.乾式
7.4.2.液体
7.5.市場規模(US$ Mn)の分析と予測、機能別、2025-2032年
7.5.1.消化器系の健康
7.5.2.免疫の健康
7.5.3.心の健康
7.5.4.体重管理
7.5.5.女性の健康
7.5.6.口腔と皮膚の健康
7.5.7.その他
7.6.市場規模(US$ Mn)の分析と予測、用途別、2025-2032年
7.6.1.食品・飲料
7.6.2.健康・栄養
7.6.3.動物栄養
7.6.4.化粧品・パーソナルケア
7.6.5.その他
7.7.市場魅力度分析
8.欧州プロバイオティクス原料市場の展望
8.1.過去の市場規模(US$ Mn)分析、市場別、2019-2024年
8.1.1.国別
8.1.2.タイプ別
8.1.3.形態別
8.1.4.機能別
8.1.5.用途別
8.2.市場規模(US$ Mn)分析と予測、国別、2025-2032年
8.2.1.ドイツ
8.2.2.フランス
8.2.3.イギリス
8.2.4.イタリア
8.2.5.スペイン
8.2.6.ロシア
8.2.7.その他のヨーロッパ
8.3.市場規模(US$ Mn)の分析と予測、タイプ別、2025年~2032年
8.3.1.細菌ベース
8.3.2.酵母ベース
8.4.市場規模(US$ Mn)の分析と予測、形態別、2025-2032年
8.4.1.乾式
8.4.2.液体
8.5.市場規模(US$ Mn)の分析と予測、機能別、2025年~2032年
8.5.1.消化器系の健康
8.5.2.免疫の健康
8.5.3.心の健康
8.5.4.体重管理
8.5.5.女性の健康
8.5.6.口腔と皮膚の健康
8.5.7.その他
8.6.市場規模(US$ Mn)の分析と予測、用途別、2025-2032年
8.6.1.食品・飲料
8.6.2.健康・栄養
8.6.3.動物栄養
8.6.4.化粧品・パーソナルケア
8.6.5.その他
8.7.市場魅力度分析
9.東アジアのプロバイオティクス原料市場の展望
9.1.過去の市場規模(US$ Mn)分析、市場別、2019-2024年
9.1.1.国別
9.1.2.タイプ別
9.1.3.形態別
9.1.4.機能別
9.1.5.用途別
9.2.市場規模(US$ Mn)分析と予測、国別、2025-2032年
9.2.1.中国
9.2.2.日本
9.2.3.韓国
9.3.市場規模(US$ Mn)の分析と予測、タイプ別、2025年~2032年
9.3.1.細菌ベース
9.3.2.酵母ベース
9.4.市場規模(US$ Mn)の分析と予測、形態別、2025-2032年
9.4.1.乾式
9.4.2.液体
9.5.市場規模(US$ Mn)の分析と予測、機能別、2025-2032年
9.5.1.消化器系の健康
9.5.2.免疫の健康
9.5.3.心の健康
9.5.4.体重管理
9.5.5.女性の健康
9.5.6.口腔と皮膚の健康
9.5.7.その他
9.6.市場規模(US$ Mn)の分析と予測、用途別、2025-2032年
9.6.1.食品・飲料
9.6.2.健康・栄養
9.6.3.動物栄養
9.6.4.化粧品・パーソナルケア
9.6.5.その他
9.7.市場魅力度分析
10.南アジア・オセアニア・プロバイオティクス原料市場の展望
10.1.過去の市場規模(US$ Mn)分析、市場別、2019-2024年
10.1.1.国別
10.1.2.タイプ別
10.1.3.形態別
10.1.4.機能別
10.1.5.用途別
10.2.市場規模(US$ Mn)分析と予測、国別、2025-2032年
10.2.1.インド
10.2.2.インドネシア
10.2.3.タイ
10.2.4.シンガポール
10.2.5.ANZ
10.2.6.その他の南アジア・オセアニア
10.3.市場規模(US$ Mn)の分析と予測、タイプ別、2025-2032年
10.3.1.細菌ベース
10.3.2.酵母ベース
10.4.市場規模(US$ Mn)の分析と予測、形態別、2025-2032年
10.4.1.乾式
10.4.2.液体
10.5.市場規模(US$ Mn)の分析と予測、機能別、2025年~2032年
10.5.1.消化器系の健康
10.5.2.免疫の健康
10.5.3.心の健康
10.5.4.体重管理
10.5.5.女性の健康
10.5.6.口腔と皮膚の健康
10.5.7.その他
10.6.市場規模(US$ Mn)の分析と予測、用途別、2025-2032年
10.6.1.食品・飲料
10.6.2.健康・栄養
10.6.3.動物栄養
10.6.4.化粧品・パーソナルケア
10.6.5.その他
10.7.市場魅力度分析
11.ラテンアメリカのプロバイオティクス原料市場の展望
11.1.過去の市場規模(US$ Mn)分析、市場別、2019-2024年
11.1.1.国別
11.1.2.タイプ別
11.1.3.形態別
11.1.4.機能別
11.1.5.用途別
11.2.市場規模(US$ Mn)分析と予測、国別、2025-2032年
11.2.1.ブラジル
11.2.2.メキシコ
11.2.3.その他のラテンアメリカ
11.3.市場規模(US$ Mn)分析と予測、タイプ別、2025-2032年
11.3.1.細菌ベース
11.3.2.酵母ベース
11.4.市場規模(US$ Mn)の分析と予測、形態別、2025-2032年
11.4.1.乾式
11.4.2.液体
11.5.市場規模(US$ Mn)の分析と予測、機能別、2025年~2032年
11.5.1.消化器系の健康
11.5.2.免疫の健康
11.5.3.心の健康
11.5.4.体重管理
11.5.5.女性の健康
11.5.6.口腔と皮膚の健康
11.5.7.その他
11.6.市場規模(US$ Mn)の分析と予測、用途別、2025-2032年
11.6.1.食品・飲料
11.6.2.健康・栄養
11.6.3.動物栄養
11.6.4.化粧品・パーソナルケア
11.6.5.その他
11.7.市場魅力度分析
12.中東・アフリカ・プロバイオティクス原料市場の展望
12.1.過去の市場規模(US$ Mn)分析、市場別、2019-2024年
12.1.1.国別
12.1.2.タイプ別
12.1.3.形態別
12.1.4.機能別
12.1.5.用途別
12.2.市場規模(US$ Mn)分析と予測、国別、2025-2032年
12.2.1.GCC諸国
12.2.2.エジプト
12.2.3.南アフリカ
12.2.4.北アフリカ
12.2.5.その他の中東・アフリカ
12.3.市場規模(US$ Mn)の分析と予測、タイプ別、2025年~2032年
12.3.1.細菌ベース
12.3.2.酵母ベース
12.4.市場規模(US$ Mn)の分析と予測、形態別、2025-2032年
12.4.1.乾式
12.4.2.液体
12.5.市場規模(US$ Mn)の分析と予測、機能別、2025年~2032年
12.5.1.消化器系の健康
12.5.2.免疫の健康
12.5.3.心の健康
12.5.4.体重管理
12.5.5.女性の健康
12.5.6.口腔と皮膚の健康
12.5.7.その他
12.6.市場規模(US$ Mn)の分析と予測、用途別、2025-2032年
12.6.1.食品・飲料
12.6.2.健康・栄養
12.6.3.動物栄養
12.6.4.化粧品・パーソナルケア
12.6.5.その他
12.7.市場魅力度分析
13.競争環境
13.1.市場シェア分析、2025年
13.2.市場構造
13.2.1.市場別競争激化度マッピング
13.2.2.競争ダッシュボード
13.3.企業プロフィール(詳細-概要、財務、戦略、最近の動向)
13.3.1.ケリーグループ
13.3.1.1.概要
13.3.1.2.セグメントとタイプ
13.3.1.3.主要財務データ
13.3.1.4.市場動向
13.3.1.5.市場戦略
13.3.2.IFF
13.3.3.ADM
13.3.4.カーギル社
13.3.5.ラレマンド
13.3.6.ノボネシスグループ
13.3.7.AB-BIOTICS, SA
13.3.8.ビエナ
13.3.9.株式会社エンジェルイースト
13.3.10.エルメッドライフサイエンス
13.3.11.DSMファルメニッヒ
13.3.12.バイオベンサー・ヘルスケア社
13.3.13.株式会社グラックバイオテック 3.13.
13.3.14.プロビAB
13.3.15.アソシエイテッド・ブリティッシュ・フーズ plc
13.3.16.アドバンスド・エンザイム・テクノロジーズ
13.3.17.アディセオ
13.3.18.その他
14.付録
14.1.調査方法
14.2.調査の前提
14.3.頭字語および略語

 

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Summary

Persistence Market Research has recently released a comprehensive report on the global probiotic ingredients market. The report offers an in-depth analysis of key market dynamics, including drivers, trends, opportunities, and challenges, providing valuable insights into the overall market structure. This research publication presents exclusive data and forecasts the growth trajectory of the global probiotic ingredients market from 2025 to 2032..

Key Insights:

•Probiotic Ingredients Market Size (2025E): USD 5,254.3 Million
•Projected Market Value (2032F): USD 9,279.8 Million
•Global Market Growth Rate (CAGR 2025 to 2032): 8.5%

Probiotic Ingredients Market - Report Scope:

Probiotic ingredients are live microorganisms that, when consumed in sufficient quantities, offer health benefits to the host, particularly related to gut health. These ingredients are used across various sectors, including food and beverages, dietary supplements, and pharmaceuticals. The probiotic ingredients market is benefiting from growing consumer demand for functional foods, heightened awareness around gut health, and continuous advancements in probiotic formulations that improve their effectiveness and stability.

Market Growth Drivers:

Several factors are fueling the growth of the probiotic ingredients market. Increasing awareness about the significance of gut health, a rising demand for natural and functional food products, and an expanding preference for probiotics in dietary supplements are key drivers. Probiotics' widespread use in dairy products such as yogurt and kefir, along with their growing presence in plant-based food products, are also contributing to market growth. Additionally, advancements in probiotic strains that offer targeted health benefits, such as improving digestion, boosting immunity, and supporting mental health, are driving their incorporation into a wider range of products.

Market Restraints:

Despite positive growth projections, the probiotic ingredients market faces challenges, including regulatory barriers, product quality inconsistencies, and consumer hesitancy regarding product efficacy. The effectiveness of probiotic strains can vary, and concerns about product shelf life and stability are common. Regulatory hurdles, such as the approval processes for new strains and the marketing of probiotic products, pose challenges for manufacturers. Additionally, the high costs of production and the need for specialized storage conditions for certain probiotic products may limit market access, particularly in emerging markets with constrained healthcare budgets.

Market Opportunities:

The probiotic ingredients market presents numerous opportunities, driven by technological innovations and evolving consumer trends. Developments in probiotics tailored for specific health issues, such as irritable bowel syndrome (IBS) and inflammatory bowel disease (IBD), are opening new markets in the healthcare and pharmaceutical sectors. Furthermore, the integration of probiotics into emerging product categories such as skincare, pet foods, and functional beverages is expanding market potential. Strategic collaborations between ingredient suppliers, food and beverage manufacturers, and healthcare providers will be vital in capitalizing on these opportunities and advancing research on probiotic benefits.

Key Questions Answered in the Report:

•What are the primary factors driving the growth of the probiotic ingredients market globally?
•Which probiotic strains and product types are driving market adoption across different industries?
•How are technological advancements reshaping the competitive landscape of the probiotic ingredients market?
•Who are the key players contributing to the probiotic ingredients market, and what strategies are they employing to maintain market relevance?
•What are the emerging trends and future prospects in the global probiotic ingredients market?

Competitive Intelligence and Business Strategy:

Leading players in the global probiotic ingredients market, such as DuPont de Nemours, Inc., Chr. Hansen Holding A/S, and Lonza Group, focus on innovation, product differentiation, and strategic partnerships to maintain competitive advantages. These companies invest heavily in research and development to create novel probiotic strains, improve formulations, and expand their product portfolios. Collaborations with food and beverage companies, supplement brands, and healthcare providers are essential for expanding market reach. Moreover, a focus on regulatory compliance, product quality, and consumer education helps enhance market growth and consumer trust.

Key Companies Profiled:

•Kerry Group plc
•IFF
•ADM
•Cargill, Incorporated
•Lallemand
•Novonesis Group
•AB-BIOTICS, SA
•Biena
•AngelYeast Co., Ltd.
•ELMED Life Sciences
•dsm-firmenich
•Biovencer Healthcare Pvt Ltd
•Glac Biotech Co., Ltd.
•Probi AB
•Associated British Foods plc
•Advanced Enzyme Technologies
•Adisseo
•Others

Probiotic Ingredients Market Research Segmentation:

The probiotic ingredients market encompasses a wide range of products, strains, and applications, catering to diverse industries and health-related needs.

By Type

•Bacteria based
•Yeast based

By Form

•Dry
•Liquid

By Function

•Digestive Health
•Immune Health
•Mental Health
•Weight Management
•Women health
•Oral & Skin Health
•Others

By Application

•Food & Beverages
•Human Health & Nutrition
•Animal Nutrition
•Cosmetics & Personal Care
•Others

By Region

•North America
•Europe
•East Asia
•South Asia and Oceania
•Latin America
•Middle East and Africa



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Table of Contents

1. Executive Summary
1.1. Global Probiotic Ingredients Market Snapshot, 2025-2032
1.2. Market Opportunity Assessment, 2025-2032, US$ Mn
1.3. Key Market Trends
1.4. Future Market Projections
1.5. Premium Market Insights
1.6. Industry Developments and Key Market Events
1.7. PMR Analysis and Recommendations
2. Market Overview
2.1. Market Scope and Definition
2.2. Market Dynamics
2.2.1. Drivers
2.2.2. Restraints
2.2.3. Opportunity
2.2.4. Challenges
2.2.5. Key Trends
2.3. COVID-19 Impact Analysis
2.4. Forecast Factors - Relevance and Impact
3. Value Added Insights
3.1. Value Chain Analysis
3.2. Key Market Players
3.3. Regulatory Landscape
3.4. PESTLE Analysis
3.5. Porter’s Five Force Analysis
4. Price Trend Analysis, 2019-2032
4.1. Key Factors Impacting Product Prices
4.2. Pricing Analysis, By Form/Function
4.3. Regional Prices and Product Preferences
5. Global Probiotic Ingredients Market Outlook
5.1. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast
5.1.1. Historical Market Size (US$ Mn) Analysis, 2019-2024
5.1.2. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, 2025-2032
5.2. Global Probiotic Ingredients Market Outlook: Type
5.2.1. Historical Market Size (US$ Mn) Analysis, By Type, 2019-2024
5.2.2. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Type, 2025-2032
5.2.2.1. Bacteria based
5.2.2.2. Yeast based
5.2.3. Market Attractiveness Analysis: Type
5.3. Global Probiotic Ingredients Market Outlook: Form
5.3.1. Historical Market Size (US$ Mn) Analysis, By Form, 2019-2024
5.3.2. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Form, 2025-2032
5.3.2.1. Dry
5.3.2.2. Liquid
5.3.3. Market Attractiveness Analysis: Form
5.4. Global Probiotic Ingredients Market Outlook: Function
5.4.1. Historical Market Size (US$ Mn) Analysis, By Function, 2019-2024
5.4.2. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Function, 2025-2032
5.4.2.1. Digestive Health
5.4.2.2. Immune Health
5.4.2.3. Mental Health
5.4.2.4. Weight Management
5.4.2.5. Women health
5.4.2.6. Oral & Skin Health
5.4.2.7. Others
5.4.3. Market Attractiveness Analysis: Function
5.5. Global Probiotic Ingredients Market Outlook: Application
5.5.1. Historical Market Size (US$ Mn) Analysis, By Application, 2019-2024
5.5.2. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Application, 2025-2032
5.5.2.1. Food & Beverages
5.5.2.2. Human Health & Nutrition
5.5.2.3. Animal Nutrition
5.5.2.4. Cosmetics & Personal Care
5.5.2.5. Others
5.5.3. Market Attractiveness Analysis: Application
6. Global Probiotic Ingredients Market Outlook: Region
6.1. Historical Market Size (US$ Mn) Analysis, By Region, 2019-2024
6.2. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Region, 2025-2032
6.2.1. North America
6.2.2. Latin America
6.2.3. Europe
6.2.4. East Asia
6.2.5. South Asia and Oceania
6.2.6. Middle East & Africa
6.3. Market Attractiveness Analysis: Region
7. North America Probiotic Ingredients Market Outlook
7.1. Historical Market Size (US$ Mn) Analysis, By Market, 2019-2024
7.1.1. By Country
7.1.2. By Type
7.1.3. By Form
7.1.4. By Function
7.1.5. By Application
7.2. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Country, 2025-2032
7.2.1. U.S.
7.2.2. Canada
7.3. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Type, 2025-2032
7.3.1. Bacteria based
7.3.2. Yeast based
7.4. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Form, 2025-2032
7.4.1. Dry
7.4.2. Liquid
7.5. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Function, 2025-2032
7.5.1. Digestive Health
7.5.2. Immune Health
7.5.3. Mental Health
7.5.4. Weight Management
7.5.5. Women health
7.5.6. Oral & Skin Health
7.5.7. Others
7.6. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Application, 2025-2032
7.6.1. Food & Beverages
7.6.2. Human Health & Nutrition
7.6.3. Animal Nutrition
7.6.4. Cosmetics & Personal Care
7.6.5. Others
7.7. Market Attractiveness Analysis
8. Europe Probiotic Ingredients Market Outlook
8.1. Historical Market Size (US$ Mn) Analysis, By Market, 2019-2024
8.1.1. By Country
8.1.2. By Type
8.1.3. By Form
8.1.4. By Function
8.1.5. By Application
8.2. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Country, 2025-2032
8.2.1. Germany
8.2.2. France
8.2.3. U.K.
8.2.4. Italy
8.2.5. Spain
8.2.6. Russia
8.2.7. Rest of Europe
8.3. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Type, 2025-2032
8.3.1. Bacteria based
8.3.2. Yeast based
8.4. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Form, 2025-2032
8.4.1. Dry
8.4.2. Liquid
8.5. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Function, 2025-2032
8.5.1. Digestive Health
8.5.2. Immune Health
8.5.3. Mental Health
8.5.4. Weight Management
8.5.5. Women health
8.5.6. Oral & Skin Health
8.5.7. Others
8.6. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Application, 2025-2032
8.6.1. Food & Beverages
8.6.2. Human Health & Nutrition
8.6.3. Animal Nutrition
8.6.4. Cosmetics & Personal Care
8.6.5. Others
8.7. Market Attractiveness Analysis
9. East Asia Probiotic Ingredients Market Outlook
9.1. Historical Market Size (US$ Mn) Analysis, By Market, 2019-2024
9.1.1. By Country
9.1.2. By Type
9.1.3. By Form
9.1.4. By Function
9.1.5. By Application
9.2. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Country, 2025-2032
9.2.1. China
9.2.2. Japan
9.2.3. South Korea
9.3. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Type, 2025-2032
9.3.1. Bacteria based
9.3.2. Yeast based
9.4. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Form, 2025-2032
9.4.1. Dry
9.4.2. Liquid
9.5. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Function, 2025-2032
9.5.1. Digestive Health
9.5.2. Immune Health
9.5.3. Mental Health
9.5.4. Weight Management
9.5.5. Women health
9.5.6. Oral & Skin Health
9.5.7. Others
9.6. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Application, 2025-2032
9.6.1. Food & Beverages
9.6.2. Human Health & Nutrition
9.6.3. Animal Nutrition
9.6.4. Cosmetics & Personal Care
9.6.5. Others
9.7. Market Attractiveness Analysis
10. South Asia & Oceania Probiotic Ingredients Market Outlook
10.1. Historical Market Size (US$ Mn) Analysis, By Market, 2019-2024
10.1.1. By Country
10.1.2. By Type
10.1.3. By Form
10.1.4. By Function
10.1.5. By Application
10.2. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Country, 2025-2032
10.2.1. India
10.2.2. Indonesia
10.2.3. Thailand
10.2.4. Singapore
10.2.5. ANZ
10.2.6. Rest of South Asia & Oceania
10.3. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Type, 2025-2032
10.3.1. Bacteria based
10.3.2. Yeast based
10.4. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Form, 2025-2032
10.4.1. Dry
10.4.2. Liquid
10.5. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Function, 2025-2032
10.5.1. Digestive Health
10.5.2. Immune Health
10.5.3. Mental Health
10.5.4. Weight Management
10.5.5. Women health
10.5.6. Oral & Skin Health
10.5.7. Others
10.6. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Application, 2025-2032
10.6.1. Food & Beverages
10.6.2. Human Health & Nutrition
10.6.3. Animal Nutrition
10.6.4. Cosmetics & Personal Care
10.6.5. Others
10.7. Market Attractiveness Analysis
11. Latin America Probiotic Ingredients Market Outlook
11.1. Historical Market Size (US$ Mn) Analysis, By Market, 2019-2024
11.1.1. By Country
11.1.2. By Type
11.1.3. By Form
11.1.4. By Function
11.1.5. By Application
11.2. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Country, 2025-2032
11.2.1. Brazil
11.2.2. Mexico
11.2.3. Rest of Latin America
11.3. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Type, 2025-2032
11.3.1. Bacteria based
11.3.2. Yeast based
11.4. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Form, 2025-2032
11.4.1. Dry
11.4.2. Liquid
11.5. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Function, 2025-2032
11.5.1. Digestive Health
11.5.2. Immune Health
11.5.3. Mental Health
11.5.4. Weight Management
11.5.5. Women health
11.5.6. Oral & Skin Health
11.5.7. Others
11.6. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Application, 2025-2032
11.6.1. Food & Beverages
11.6.2. Human Health & Nutrition
11.6.3. Animal Nutrition
11.6.4. Cosmetics & Personal Care
11.6.5. Others
11.7. Market Attractiveness Analysis
12. Middle East & Africa Probiotic Ingredients Market Outlook
12.1. Historical Market Size (US$ Mn) Analysis, By Market, 2019-2024
12.1.1. By Country
12.1.2. By Type
12.1.3. By Form
12.1.4. By Function
12.1.5. By Application
12.2. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Country, 2025-2032
12.2.1. GCC Countries
12.2.2. Egypt
12.2.3. South Africa
12.2.4. Northern Africa
12.2.5. Rest of Middle East & Africa
12.3. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Type, 2025-2032
12.3.1. Bacteria based
12.3.2. Yeast based
12.4. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Form, 2025-2032
12.4.1. Dry
12.4.2. Liquid
12.5. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Function, 2025-2032
12.5.1. Digestive Health
12.5.2. Immune Health
12.5.3. Mental Health
12.5.4. Weight Management
12.5.5. Women health
12.5.6. Oral & Skin Health
12.5.7. Others
12.6. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast, By Application, 2025-2032
12.6.1. Food & Beverages
12.6.2. Human Health & Nutrition
12.6.3. Animal Nutrition
12.6.4. Cosmetics & Personal Care
12.6.5. Others
12.7. Market Attractiveness Analysis
13. Competition Landscape
13.1. Market Share Analysis, 2025
13.2. Market Structure
13.2.1. Competition Intensity Mapping By Market
13.2.2. Competition Dashboard
13.3. Company Profiles (Details - Overview, Financials, Strategy, Recent Developments)
13.3.1. Kerry Group plc
13.3.1.1. Overview
13.3.1.2. Segments and Type
13.3.1.3. Key Financials
13.3.1.4. Market Developments
13.3.1.5. Market Strategy
13.3.2. IFF
13.3.3. ADM
13.3.4. Cargill, Incorporated
13.3.5. Lallemand
13.3.6. Novonesis Group
13.3.7. AB-BIOTICS, SA
13.3.8. Biena
13.3.9. AngelYeast Co., Ltd.
13.3.10. ELMED Life Sciences
13.3.11. dsm-firmenich
13.3.12. Biovencer Healthcare Pvt Ltd
13.3.13. Glac Biotech Co., Ltd.
13.3.14. Probi AB
13.3.15. Associated British Foods plc
13.3.16. Advanced Enzyme Technologies
13.3.17. Adisseo
13.3.18. Others
14. Appendix
14.1. Research Methodology
14.2. Research Assumptions
14.3. Acronyms and Abbreviations

 

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