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ヨーグルトとプロバイオティクスドリンク市場:製品タイプ、エンドユーザー、地域別(北米、欧州、アジア太平洋地域、中南米、中東・アフリカ):世界の産業分析、規模、シェア、成長、動向、予測、2025年~2032年

ヨーグルトとプロバイオティクスドリンク市場:製品タイプ、エンドユーザー、地域別(北米、欧州、アジア太平洋地域、中南米、中東・アフリカ):世界の産業分析、規模、シェア、成長、動向、予測、2025年~2032年


Yogurt and Probiotic Drink Market by Product Type, End-Users, and Geography (North America, Europe, Asia Pacific, Latin America, and the Middle East and Africa): Global Industry Analysis, Size, Share, Growth, Trends, and Forecast, 2025 - 2032

Persistence Market Research社はこのほど、世界のヨーグルトとプロバイオティクスドリンク市場に関する包括的なレポートを発表し、原動力、新たな動向、機会、課題など、主要な市場原動力の詳細な分析を提供しま... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 納期 ページ数 言語
Persistence Market Research
パーシスタンスマーケットリサーチ
2025年1月28日 US$4,995
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サマリー

Persistence Market Research社はこのほど、世界のヨーグルトとプロバイオティクスドリンク市場に関する包括的なレポートを発表し、原動力、新たな動向、機会、課題など、主要な市場原動力の詳細な分析を提供しました。本レポートは、市場展望の詳細な理解を提供し、関係者が十分な情報に基づいた意思決定を行えるよう支援します。

主な洞察

- ヨーグルトとプロバイオティクスドリンクの市場規模(2025E):1,807億米ドル
- 予測市場価値(2032F):2,998億米ドル
- 世界市場成長率(CAGR 2025 to 2032): 7.5%

ヨーグルトとプロバイオティクスドリンク市場 - レポートスコープ:

ヨーグルトとプロバイオティクス飲料市場には、消化器系の健康に役立つことで知られる幅広い発酵飲料が含まれる。これらの製品には、ヨーグルト飲料、ケフィア、その他腸の健康をサポートするプロバイオティクスなどの有益な微生物を豊富に含むプロバイオティクス飲料が含まれる。この市場を牽引しているのは、健康とウェルネス、特に消化器系の健康と免疫システムに対する消費者の意識の高まりである。消費者が自然食品や機能性食品にますます注目するようになるにつれ、プロバイオティクス飲料は、その認識される健康上の利点から人気のある選択肢として浮上してきた。

市場成長の推進要因:

ヨーグルトとプロバイオティクス飲料の世界市場は、より健康的なライフスタイルへの消費者シフトの増加、プロバイオティクスの利点に対する意識の高まり、機能性飲料に対する需要の高まりなど、いくつかの主要要因によって推進されている。乳製品を含まない代替品を求める消費者が増えているため、植物由来の選択肢の市場拡大も成長に寄与している。さらに、腸の健康への関心の高まりと発酵食品・飲料の人気の高まりが、市場の成長を後押ししている。製品の配合や風味における革新や流通チャネルの拡大も、市場の成長にさらに寄与している。

市場の阻害要因:

市場成長の可能性にもかかわらず、市場は一定の課題に直面している。これには、プロバイオティクス飲料に関連する高い製造コストが含まれ、非発酵飲料に比べて割高な価格設定につながる可能性がある。さらに、市場はフルーツジュースや栄養強化飲料など他の機能性飲料との競争に直面しており、ヨーグルトやプロバイオティクス飲料の消費者基盤を制限する可能性がある。さらに、プロバイオティクス飲料の味や効能に馴染みがないために試飲をためらう消費者もおり、製品ラベルの健康強調表示に関する規制上の課題も存在する可能性がある。

市場機会:

ヨーグルトとプロバイオティクス飲料市場は、特に機能性食品と飲料に対する需要の高まりによって、大きなビジネスチャンスをもたらしている。健康志向の消費者の増加、菜食主義者や植物ベースの食生活の人気の高まりが、乳製品を含まないプロバイオティクス・オプションの需要を促進している。中流階級の人口が増加している新興市場への進出は、成長の大きな機会をもたらす。ビタミン、ミネラル、抗酸化物質などの機能性成分を添加したプロバイオティクス飲料などの製品開発における革新も、市場拡大の新たな道を開いている。小売チェーンや外食業者との戦略的提携は、市場へのリーチを拡大するために不可欠である。

本レポートで扱う主な質問

- ヨーグルト・プロバイオティクスドリンク市場の世界的成長を促す主な要因は何か?
- 各地域で最も需要が高いのはどの製品タイプか?
- プロバイオティクス技術と発酵方法の進歩は市場にどのような影響を与えているか?
- ヨーグルト・プロバイオティクスドリンク市場の主要プレーヤーは誰で、競争力を維持するためにどのような戦略をとっているのか?
- ヨーグルト・プロバイオティクスドリンク市場の新たな動向と将来性は?

競争情報とビジネス戦略:

ダノン、ヤクルト本社、Grupo Lalaなど、世界のヨーグルト・プロバイオティクスドリンク市場の主要企業。Ltd.、Grupo Lalaなど、世界のヨーグルト・プロバイオティクスドリンク市場の大手企業は、競争力を維持するため、技術革新、製品の多様化、戦略的パートナーシップに注力している。これらの企業は、研究開発に投資して新しいプロバイオティクス飲料の処方を導入し、さまざまな消費者の嗜好に応えるために製品ポートフォリオを拡大している。市場浸透のためには、小売業者、健康とウェルネスのインフルエンサー、食品サービス業者との提携が不可欠である。持続可能性、天然成分、健康上の利点を強調することが、長期的な市場成功の鍵である。

主要企業のプロファイル

- ダノン
- ヤクルト本社日本
- グルポ・ララ
- チョバニLLC
- カリフィア・ファームズ
- ハーレス
- ライフウェイ・フーズ
- ケヴィータ
- バイオKプラス

ヨーグルトとプロバイオティクスドリンク市場調査セグメンテーション:

製品タイプ別
- ヨーグルトドリンク
- ジュース
- 水
- ケフィア
- その他

ソースタイプ別
- 乳製品ベース
- 植物由来
- 水性

地域別
- 北米
- ヨーロッパ
- 東アジア
- 南アジア・オセアニア
- 中南米
- 中東・アフリカ

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目次

1.要旨
1.1.ヨーグルトとプロバイオティクスドリンクの世界市場スナップショット、2025~2032年
1.2.市場機会評価、2025年~2032年、US$ Mn
1.3.主要市場動向
1.4.今後の市場予測
1.5.プレミアム市場の洞察
1.6.業界動向と主要市場イベント
1.7.PMR分析と提言
2.市場概要
2.1.市場の範囲と定義
2.2.市場ダイナミクス
2.2.1.促進要因
2.2.2.阻害要因
2.2.3.機会
2.2.4.課題
2.2.5.主要トレンド
2.3.製品タイプのライフサイクル分析
2.4.ヨーグルトとプロバイオティクスドリンク市場バリューチェーン
2.4.1.原材料サプライヤー一覧
2.4.2.製造業者リスト
2.4.3.販売業者リスト
2.4.4.用途一覧
2.4.5.収益性分析
2.5.ポーターファイブフォース分析
2.6.地政学的緊張市場への影響
2.7.マクロ経済要因
2.7.1.世界各セクターの見通し
2.7.2.世界のGDP成長率見通し
2.7.3.世界の親会社市場の概要
2.8.予測要因-関連性と影響
2.9.規制・技術情勢
3.世界のヨーグルトとプロバイオティクスドリンク市場展望:過去(2019年~2023年)と予測(2025年~2032年)
3.1.主要ハイライト
3.1.1.市場規模(単位)予測
3.1.2.市場規模と前年比成長率
3.1.3.絶対額ビジネスチャンス
3.2.市場規模(US$ Mn)の分析と予測
3.2.1.過去の市場規模分析、2019年〜2023年
3.2.2.現在の市場規模予測、2025年~2032年
3.3.ヨーグルト・プロバイオティクスドリンクの世界市場展望製品タイプ
3.3.1.序論/主な調査結果
3.3.2.製品タイプ別の過去市場規模(US$ Mn)および数量(ユニット)分析、2019年~2023年
3.3.3.製品タイプ別の現在の市場規模(US$ Mn)および数量(ユニット)予測、2025年~2032年
3.3.3.1.ヨーグルトドリンク
3.3.3.2.ジュース
3.3.3.3.水
3.3.3.4.ケフィア
3.3.3.5.その他
3.4.市場の魅力度分析製品タイプ
3.5.ヨーグルトとプロバイオティクスドリンクの世界市場展望:ソースタイプ
3.5.1.序論/主な調査結果
3.5.2.ソースタイプ別の過去市場規模(百万米ドル)および数量(単位)分析、2019年~2023年
3.5.3.ソースタイプ別の現在の市場規模(US$ Mn)および数量(ユニット)予測、2025年~2032年
3.5.3.1.乳製品ベース
3.5.3.2.植物由来
3.5.3.3.水ベース
3.6.市場の魅力度分析:ソースタイプ
4.ヨーグルトとプロバイオティクスドリンクの世界市場展望:地域
4.1.主なハイライト
4.2.2019年~2023年の地域別過去市場規模(百万米ドル)および数量(単位)分析
4.3.地域別の現在の市場規模(US$ Mn)および数量(ユニット)予測、2025年~2032年
4.3.1.北米
4.3.2.欧州
4.3.3.東アジア
4.3.4.南アジア・オセアニア
4.3.5.ラテンアメリカ
4.3.6.中東・アフリカ(MEA)
4.4.市場の魅力度分析地域
5.北米のヨーグルト・プロバイオティクスドリンク市場展望:過去(2019年~2023年)と予測(2025年~2032年)
5.1.主要ハイライト
5.2.価格分析
5.3.市場別の過去市場規模(US$ Mn)と数量(台数)分析、2019年~2023年
5.3.1.国別
5.3.2.製品タイプ別
5.3.3.供給源タイプ別
5.4.2025年~2032年の国別市場規模(百万米ドル)および数量(ユニット)予測
5.4.1.米国
5.4.2.カナダ
5.5.2025年~2032年の製品タイプ別市場規模(百万米ドル)および数量(台)予測
5.5.1.ヨーグルトドリンク
5.5.2.ジュース
5.5.3.水
5.5.4.ケフィア
5.5.5.その他
5.6.2025年~2032年のソースタイプ別市場規模(百万米ドル)および数量(単位)予測
5.6.1.乳製品ベース
5.6.2.植物由来
5.6.3.水ベース
5.7.市場魅力度分析
6.欧州ヨーグルト・プロバイオティクスドリンク市場展望:過去(2019年~2023年)と予測(2025年~2032年)
6.1.主要ハイライト
6.2.価格分析
6.3.市場別の過去市場規模(US$ Mn)と数量(台数)分析、2019年~2023年
6.3.1.国別
6.3.2.製品タイプ別
6.3.3.供給源タイプ別
6.4.2025年~2032年の国別市場規模(百万米ドル)および数量(台)予測
6.4.1.ドイツ
6.4.2.フランス
6.4.3.イギリス
6.4.4.イタリア
6.4.5.スペイン
6.4.6.ロシア
6.4.7.トルコ
6.4.8.その他のヨーロッパ
6.5.2025年~2032年の製品タイプ別市場規模(百万米ドル)および数量(台)予測
6.5.1.ヨーグルトドリンク
6.5.2.ジュース
6.5.3.水
6.5.4.ケフィア
6.5.5.その他
6.6.2025年~2032年のソースタイプ別市場規模(百万米ドル)および数量(単位)予測
6.6.1.乳製品ベース
6.6.2.植物由来
6.6.3.水ベース
6.7.市場魅力度分析
7.東アジアのヨーグルト・プロバイオティクスドリンク市場展望:過去(2019年~2023年)と予測(2025年~2032年)
7.1.主要ハイライト
7.2.価格分析
7.3.市場別の過去市場規模(US$ Mn)と数量(台数)分析、2019年~2023年
7.3.1.国別
7.3.2.製品タイプ別
7.3.3.供給源タイプ別
7.4.2025年~2032年の国別市場規模(百万米ドル)および数量(ユニット)予測
7.4.1.中国
7.4.2.日本
7.4.3.韓国
7.5.2025年~2032年の製品タイプ別市場規模(百万米ドル)および数量(台)予測
7.5.1.ヨーグルトドリンク
7.5.2.ジュース
7.5.3.水
7.5.4.ケフィア
7.5.5.その他
7.6.2025年~2032年のソースタイプ別市場規模(百万米ドル)および数量(単位)予測
7.6.1.乳製品ベース
7.6.2.植物由来
7.6.3.水ベース
7.7.市場魅力度分析
8.南アジア・オセアニアのヨーグルト・プロバイオティクスドリンク市場展望:過去(2019年~2023年)と予測(2025年~2032年)
8.1.主要ハイライト
8.2.価格分析
8.3.市場別の過去市場規模(US$ Mn)と数量(台数)分析、2019年~2023年
8.3.1.国別
8.3.2.製品タイプ別
8.3.3.供給源タイプ別
8.4.2025年~2032年の国別市場規模(百万米ドル)および数量(台)予測
8.4.1.インド
8.4.2.東南アジア
8.4.3.ニュージーランド
8.4.4.その他の南アジア・オセアニア
8.5.2025年~2032年の製品タイプ別市場規模(百万米ドル)および数量(台)予測
8.5.1.ヨーグルトドリンク
8.5.2.ジュース
8.5.3.水
8.5.4.ケフィア
8.5.5.その他
8.6.2025年~2032年のソースタイプ別市場規模(百万米ドル)および数量(単位)予測
8.6.1.乳製品ベース
8.6.2.植物由来
8.6.3.水ベース
8.7.市場魅力度分析
9.ラテンアメリカのヨーグルトとプロバイオティクスドリンク市場展望:過去(2019年~2023年)と予測(2025年~2032年)
9.1.主要ハイライト
9.2.価格分析
9.3.市場別の過去市場規模(US$ Mn)と数量(台数)分析、2019年~2023年
9.3.1.国別
9.3.2.製品タイプ別
9.3.3.供給源タイプ別
9.4.2025年~2032年の国別市場規模(百万米ドル)および数量(ユニット)予測
9.4.1.ブラジル
9.4.2.メキシコ
9.4.3.その他のラテンアメリカ
9.5.製品タイプ別市場規模(US$ Mn)および数量(台数)の現在予測、2025~2032年
9.5.1.ヨーグルトドリンク
9.5.2.ジュース
9.5.3.水
9.5.4.ケフィア
9.5.5.その他
9.6.2025年~2032年のソースタイプ別市場規模(百万米ドル)および数量(単位)予測
9.6.1.乳製品ベース
9.6.2.植物由来
9.6.3.水ベース
9.7.市場魅力度分析
10.中東・アフリカのヨーグルト・プロバイオティクスドリンク市場展望:過去(2019年~2023年)と予測(2025年~2032年)
10.1.主要ハイライト
10.2.価格分析
10.3.市場別の過去市場規模(US$ Mn)と数量(台数)分析、2019年~2023年
10.3.1.国別
10.3.2.製品タイプ別
10.3.3.供給源タイプ別
10.4.2025年~2032年の国別市場規模(百万米ドル)および数量(台)予測
10.4.1.GCC
10.4.2.エジプト
10.4.3.南アフリカ
10.4.4.北アフリカ
10.4.5.その他の中東・アフリカ
10.5.製品タイプ別市場規模(百万米ドル)および数量(ユニット)予測、2025~2032年
10.5.1.ヨーグルトドリンク
10.5.2.ジュース
10.5.3.水
10.5.4.ケフィア
10.5.5.その他
10.6.2025年~2032年のソースタイプ別市場規模(百万米ドル)および数量(単位)予測
10.6.1.乳製品ベース
10.6.2.植物由来
10.6.3.水ベース
10.7.市場魅力度分析
11.競争環境
11.1.市場シェア分析、2024年
11.2.市場構造
11.2.1.市場別競争激化度マッピング
11.2.2.競争アナログIC
11.2.3.見かけの製品タイプ容量
11.3.企業プロフィール(詳細-概要、財務、戦略、最近の動向)
11.3.1.ダノン
11.3.1.1.概要
11.3.1.2.セグメントと製品タイプ
11.3.1.3.主要財務データ
11.3.1.4.市場動向
11.3.1.5.市場戦略
11.3.2.株式会社ヤクルト本社ヤクルト本社
11.3.2.1.概要
11.3.2.2.セグメントと製品タイプ
11.3.2.3.主要財務データ
11.3.2.4.市場動向
11.3.2.5.市場戦略
11.3.3.グルポ・ララ
11.3.3.1.概要
11.3.3.2.セグメントと製品タイプ
11.3.3.3.主要財務データ
11.3.3.4.市場動向
11.3.3.5.市場戦略
11.3.4.チョバニ社
11.3.4.1.概要
11.3.4.2.セグメントと製品タイプ
11.3.4.3.主要財務データ
11.3.4.4.市場動向
11.3.4.5.市場戦略
11.3.5.カリフィア・ファーム
11.3.5.1.概要
11.3.5.2.セグメントと製品タイプ
11.3.5.3.主要財務データ
11.3.5.4.市場動向
11.3.5.5.市場戦略
11.3.6.無害化
11.3.6.1.概要
11.3.6.2.セグメントと製品タイプ
11.3.6.3.主要財務データ
11.3.6.4.市場動向
11.3.6.5.市場戦略
11.3.7.ライフウェイ・フーズ社
11.3.7.1.概要
11.3.7.2.セグメントと製品タイプ
11.3.7.3.主要財務データ
11.3.7.4.市場動向
11.3.7.5.市場戦略
11.3.8.ケヴィタ
11.3.8.1.概要
11.3.8.2.セグメントと製品タイプ
11.3.8.3.主要財務データ
11.3.8.4.市場動向
11.3.8.5.市場戦略
11.3.9.バイオKプラス
11.3.9.1.概要
11.3.9.2.セグメントと製品タイプ
11.3.9.3.主要財務データ
11.3.9.4.市場動向
11.3.9.5.市場戦略
12.付録
12.1.調査方法
12.2.調査の前提
12.3.頭字語および略語

 

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Summary

Persistence Market Research has recently released a comprehensive report on the global Yogurt and Probiotic Drink Market, providing an in-depth analysis of key market dynamics, including driving forces, emerging trends, opportunities, and challenges. This report offers a detailed understanding of the market landscape, helping stakeholders make well-informed decisions.

Key Insights:

• Yogurt and Probiotic Drink Market Size (2025E): USD 180.7 Bn
• Projected Market Value (2032F): USD 299.8 Bn
• Global Market Growth Rate (CAGR 2025 to 2032): 7.5%

Yogurt and Probiotic Drink Market - Report Scope:

The Yogurt and Probiotic Drink market encompasses a wide range of fermented beverages known for their digestive health benefits. These products include yogurt drinks, kefir, and other probiotic beverages that are rich in beneficial microorganisms, such as probiotics, which support gut health. The market is driven by growing consumer awareness about health and wellness, particularly regarding digestive health and the immune system. As consumers increasingly focus on natural and functional food products, probiotic drinks have emerged as popular choices for their perceived health benefits.

Market Growth Drivers:

The global Yogurt and Probiotic Drink market is propelled by several key factors, including an increasing consumer shift towards healthier lifestyles, rising awareness of the benefits of probiotics, and the growing demand for functional beverages. The expanding market for plant-based options is also contributing to the growth, as more consumers seek dairy-free alternatives. Additionally, the growing focus on gut health, coupled with the increasing popularity of fermented foods and beverages, is fueling market growth. Innovations in product formulations and flavors, as well as the expansion of distribution channels, further contribute to the market's growth.

Market Restraints:

Despite its growth potential, the market faces certain challenges. These include the higher production costs associated with probiotic beverages, which can lead to premium pricing compared to non-fermented drinks. Additionally, the market faces competition from other functional beverages, such as fruit juices and fortified drinks, which may limit the consumer base for yogurt and probiotic drinks. Furthermore, some consumers may be hesitant to try probiotic drinks due to unfamiliarity with their taste or benefits, and there may be regulatory challenges related to health claims on product labels.

Market Opportunities:

The Yogurt and Probiotic Drink market presents substantial opportunities, particularly driven by the increasing demand for functional foods and beverages. The rise in health-conscious consumers, along with the growing popularity of vegan and plant-based diets, is driving the demand for dairy-free probiotic options. Expansion into emerging markets with rising middle-class populations presents significant opportunities for growth. Innovations in product development, such as probiotic drinks with added functional ingredients like vitamins, minerals, and antioxidants, are also opening new avenues for market expansion. Strategic collaborations with retail chains and food service providers will be critical for increasing market reach.

Key Questions Answered in the Report:

• What are the primary factors driving the global growth of the Yogurt and Probiotic Drink market?
• Which product types are seeing the highest demand in various regions?
• How are advancements in probiotic technology and fermentation methods influencing the market?
• Who are the key players in the Yogurt and Probiotic Drink market, and what strategies are they employing to remain competitive?
• What are the emerging trends and future prospects in the Yogurt and Probiotic Drink market?

Competitive Intelligence and Business Strategy:

Leading companies in the global Yogurt and Probiotic Drink market, such as Danone, Yakult Honsha Co. Ltd, and Grupo Lala, are focusing on innovation, product diversification, and strategic partnerships to maintain a competitive edge. These companies are investing in research and development to introduce new probiotic drink formulations and expanding their product portfolios to cater to different consumer preferences. Partnerships with retailers, health and wellness influencers, and food service providers are essential for market penetration. Emphasizing sustainability, natural ingredients, and health benefits is key for long-term market success.

Key Companies Profiled:

• Danone
• Yakult Honsha Co. Ltd
• Grupo Lala
• Chobani, LLC
• Califia Farms
• Harmless
• Lifeway Foods, Inc
• KeVita
• Bio-K+

Yogurt and Probiotic Drink Market Research Segmentation:

By Product Type:
• Yogurt Drink
• Juice
• Water
• Kefir
• Others

By Source Type:
• Dairy-based
• Plant-based
• Water-based

By Region:
• North America
• Europe
• East Asia
• South Asia & Oceania
• Latin America
• Middle East & Africa



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Table of Contents

1. Executive Summary
1.1. Global Yogurt And Probiotic Drink Market Snapshot, 2025 - 2032
1.2. Market Opportunity Assessment, 2025 - 2032, US$ Mn
1.3. Key Market Trends
1.4. Future Market Projections
1.5. Premium Market Insights
1.6. Industry Developments and Key Market Events
1.7. PMR Analysis and Recommendations
2. Market Overview
2.1. Market Scope and Definition
2.2. Market Dynamics
2.2.1. Drivers
2.2.2. Restraints
2.2.3. Opportunity
2.2.4. Challenges
2.2.5. Key Trends
2.3. Product Type Lifecycle Analysis
2.4. Yogurt And Probiotic Drink Market: Value Chain
2.4.1. List of Raw Material Supplier
2.4.2. List of Manufacturers
2.4.3. List of Distributors
2.4.4. List of Applications
2.4.5. Profitability Analysis
2.5. Porter Five Force's Analysis
2.6. Geopolitical Tensions: Market Impact
2.7. Macro-Economic Factors
2.7.1. Global Sectorial Outlook
2.7.2. Global GDP Growth Outlook
2.7.3. Global Parent Market Overview
2.8. Forecast Factors - Relevance and Impact
2.9. Regulatory and Technology Landscape
3. Global Yogurt And Probiotic Drink Market Outlook: Historical (2019 - 2023) and Forecast (2025 - 2032)
3.1. Key Highlights
3.1.1. Market Volume (Units) Projections
3.1.2. Market Size and Y-o-Y Growth
3.1.3. Absolute $ Opportunity
3.2. Market Size (US$ Mn) Analysis and Forecast
3.2.1. Historical Market Size Analysis, 2019 - 2023
3.2.2. Current Market Size Forecast, 2025 - 2032
3.3. Global Yogurt And Probiotic Drink Market Outlook: Product Type
3.3.1. Introduction / Key Findings
3.3.2. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Analysis By Product Type, 2019 - 2023
3.3.3. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Product Type, 2025 - 2032
3.3.3.1. Yogurt Drink
3.3.3.2. Juice
3.3.3.3. Water
3.3.3.4. Kefir
3.3.3.5. Others
3.4. Market Attractiveness Analysis: Product Type
3.5. Global Yogurt And Probiotic Drink Market Outlook: Source Type
3.5.1. Introduction / Key Findings
3.5.2. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Analysis By Source Type, 2019 - 2023
3.5.3. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Source Type, 2025 - 2032
3.5.3.1. Dairy-based
3.5.3.2. Plant-based
3.5.3.3. Water-based
3.6. Market Attractiveness Analysis: Source Type
4. Global Yogurt And Probiotic Drink Market Outlook: Region
4.1. Key Highlights
4.2. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Analysis By Region, 2019 - 2023
4.3. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Region, 2025 - 2032
4.3.1. North America
4.3.2. Europe
4.3.3. East Asia
4.3.4. South Asia and Oceania
4.3.5. Latin America
4.3.6. Middle East & Africa (MEA)
4.4. Market Attractiveness Analysis: Region
5. North America Yogurt And Probiotic Drink Market Outlook: Historical (2019 - 2023) and Forecast (2025 - 2032)
5.1. Key Highlights
5.2. Pricing Analysis
5.3. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Analysis By Market, 2019 - 2023
5.3.1. By Country
5.3.2. By Product Type
5.3.3. By Source Type
5.4. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Country, 2025 - 2032
5.4.1. U.S.
5.4.2. Canada
5.5. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Product Type, 2025 - 2032
5.5.1. Yogurt Drink
5.5.2. Juice
5.5.3. Water
5.5.4. Kefir
5.5.5. Others
5.6. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Source Type, 2025 - 2032
5.6.1. Dairy-based
5.6.2. Plant-based
5.6.3. Water-based
5.7. Market Attractiveness Analysis
6. Europe Yogurt And Probiotic Drink Market Outlook: Historical (2019 - 2023) and Forecast (2025 - 2032)
6.1. Key Highlights
6.2. Pricing Analysis
6.3. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Analysis By Market, 2019 - 2023
6.3.1. By Country
6.3.2. By Product Type
6.3.3. By Source Type
6.4. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Country, 2025 - 2032
6.4.1. Germany
6.4.2. France
6.4.3. U.K.
6.4.4. Italy
6.4.5. Spain
6.4.6. Russia
6.4.7. Turkey
6.4.8. Rest of Europe
6.5. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Product Type, 2025 - 2032
6.5.1. Yogurt Drink
6.5.2. Juice
6.5.3. Water
6.5.4. Kefir
6.5.5. Others
6.6. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Source Type, 2025 - 2032
6.6.1. Dairy-based
6.6.2. Plant-based
6.6.3. Water-based
6.7. Market Attractiveness Analysis
7. East Asia Yogurt And Probiotic Drink Market Outlook: Historical (2019 - 2023) and Forecast (2025 - 2032)
7.1. Key Highlights
7.2. Pricing Analysis
7.3. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Analysis By Market, 2019 - 2023
7.3.1. By Country
7.3.2. By Product Type
7.3.3. By Source Type
7.4. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Country, 2025 - 2032
7.4.1. China
7.4.2. Japan
7.4.3. South Korea
7.5. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Product Type, 2025 - 2032
7.5.1. Yogurt Drink
7.5.2. Juice
7.5.3. Water
7.5.4. Kefir
7.5.5. Others
7.6. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Source Type, 2025 - 2032
7.6.1. Dairy-based
7.6.2. Plant-based
7.6.3. Water-based
7.7. Market Attractiveness Analysis
8. South Asia & Oceania Yogurt And Probiotic Drink Market Outlook: Historical (2019 - 2023) and Forecast (2025 - 2032)
8.1. Key Highlights
8.2. Pricing Analysis
8.3. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Analysis By Market, 2019 - 2023
8.3.1. By Country
8.3.2. By Product Type
8.3.3. By Source Type
8.4. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Country, 2025 - 2032
8.4.1. India
8.4.2. Southeast Asia
8.4.3. ANZ
8.4.4. Rest of South Asia & Oceania
8.5. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Product Type, 2025 - 2032
8.5.1. Yogurt Drink
8.5.2. Juice
8.5.3. Water
8.5.4. Kefir
8.5.5. Others
8.6. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Source Type, 2025 - 2032
8.6.1. Dairy-based
8.6.2. Plant-based
8.6.3. Water-based
8.7. Market Attractiveness Analysis
9. Latin America Yogurt And Probiotic Drink Market Outlook: Historical (2019 - 2023) and Forecast (2025 - 2032)
9.1. Key Highlights
9.2. Pricing Analysis
9.3. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Analysis By Market, 2019 - 2023
9.3.1. By Country
9.3.2. By Product Type
9.3.3. By Source Type
9.4. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Country, 2025 - 2032
9.4.1. Brazil
9.4.2. Mexico
9.4.3. Rest of Latin America
9.5. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Product Type, 2025 - 2032
9.5.1. Yogurt Drink
9.5.2. Juice
9.5.3. Water
9.5.4. Kefir
9.5.5. Others
9.6. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Source Type, 2025 - 2032
9.6.1. Dairy-based
9.6.2. Plant-based
9.6.3. Water-based
9.7. Market Attractiveness Analysis
10. Middle East & Africa Yogurt And Probiotic Drink Market Outlook: Historical (2019 - 2023) and Forecast (2025 - 2032)
10.1. Key Highlights
10.2. Pricing Analysis
10.3. Historical Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Analysis By Market, 2019 - 2023
10.3.1. By Country
10.3.2. By Product Type
10.3.3. By Source Type
10.4. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Country, 2025 - 2032
10.4.1. GCC
10.4.2. Egypt
10.4.3. South Africa
10.4.4. Northern Africa
10.4.5. Rest of Middle East & Africa
10.5. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Product Type, 2025 - 2032
10.5.1. Yogurt Drink
10.5.2. Juice
10.5.3. Water
10.5.4. Kefir
10.5.5. Others
10.6. Current Market Size (US$ Mn) and Volume (Units) Forecast By Source Type, 2025 - 2032
10.6.1. Dairy-based
10.6.2. Plant-based
10.6.3. Water-based
10.7. Market Attractiveness Analysis
11. Competition Landscape
11.1. Market Share Analysis, 2024
11.2. Market Structure
11.2.1. Competition Intensity Mapping By Market
11.2.2. Competition Analog IC
11.2.3. Apparent Product Type Capacity
11.3. Company Profiles (Details - Overview, Financials, Strategy, Recent Developments)
11.3.1. Danone
11.3.1.1. Overview
11.3.1.2. Segments and Product Type
11.3.1.3. Key Financials
11.3.1.4. Market Developments
11.3.1.5. Market Strategy
11.3.2. Yakult Honsha Co. Ltd
11.3.2.1. Overview
11.3.2.2. Segments and Product Type
11.3.2.3. Key Financials
11.3.2.4. Market Developments
11.3.2.5. Market Strategy
11.3.3. Grupo Lala
11.3.3.1. Overview
11.3.3.2. Segments and Product Type
11.3.3.3. Key Financials
11.3.3.4. Market Developments
11.3.3.5. Market Strategy
11.3.4. Chobani, LLC
11.3.4.1. Overview
11.3.4.2. Segments and Product Type
11.3.4.3. Key Financials
11.3.4.4. Market Developments
11.3.4.5. Market Strategy
11.3.5. Califia Farms
11.3.5.1. Overview
11.3.5.2. Segments and Product Type
11.3.5.3. Key Financials
11.3.5.4. Market Developments
11.3.5.5. Market Strategy
11.3.6. Harmless
11.3.6.1. Overview
11.3.6.2. Segments and Product Type
11.3.6.3. Key Financials
11.3.6.4. Market Developments
11.3.6.5. Market Strategy
11.3.7. Lifeway Foods, Inc
11.3.7.1. Overview
11.3.7.2. Segments and Product Type
11.3.7.3. Key Financials
11.3.7.4. Market Developments
11.3.7.5. Market Strategy
11.3.8. KeVita
11.3.8.1. Overview
11.3.8.2. Segments and Product Type
11.3.8.3. Key Financials
11.3.8.4. Market Developments
11.3.8.5. Market Strategy
11.3.9. Bio-K+
11.3.9.1. Overview
11.3.9.2. Segments and Product Type
11.3.9.3. Key Financials
11.3.9.4. Market Developments
11.3.9.5. Market Strategy
12. Appendix
12.1. Research Methodology
12.2. Research Assumptions
12.3. Acronyms and Abbreviations

 

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