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アメリカ水産加工品市場:魚種タイプ別(魚、軟体動物、マグロ、エビ、カニ、その他)、製品タイプ別(冷凍水産加工品、水産加工品缶詰、乾燥品、その他)、技術タイプ別(塩漬け、燻製、乾燥、缶詰、その他)、流通チャネル別(スーパーマーケット/ハイパーマーケット、オンライン/Eコマース、コンビニエンスストア)、国別(北米、南米):2035年までの予測

アメリカ水産加工品市場:魚種タイプ別(魚、軟体動物、マグロ、エビ、カニ、その他)、製品タイプ別(冷凍水産加工品、水産加工品缶詰、乾燥品、その他)、技術タイプ別(塩漬け、燻製、乾燥、缶詰、その他)、流通チャネル別(スーパーマーケット/ハイパーマーケット、オンライン/Eコマース、コンビニエンスストア)、国別(北米、南米):2035年までの予測


America Processed Seafood Market by Species Type (Fish, Mollusca, Tuna, Shrimps, Crabs, Others), by Product Type (Frozen Seafood, Canned Seafood, Dried Products, Others), by Technique Type (Salting, Smoking, Drying, Canning, Others), by Distribution Channel (Supermarkets/ Hypermarkets, Online/E-commerce, Convenience Stores), and by Country (North America, South America) Forecast till 2035

アメリカの水産加工品市場は2035年までに306億7,408万ドルに達し、2025年から2035年までの年平均成長率は2.8%と予測されている。アメリカ水産加工品市場には、冷凍、缶詰、燻製、乾燥などの方法で保存、包装、調... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 納期 ページ数 言語
Market Research Future
マーケットリサーチフューチャー (MRFR)
2025年10月3日 US$2,950
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サマリー

アメリカの水産加工品市場は2035年までに306億7,408万ドルに達し、2025年から2035年までの年平均成長率は2.8%と予測されている。アメリカ水産加工品市場には、冷凍、缶詰、燻製、乾燥などの方法で保存、包装、調理された水産加工品が含まれる。これは、便利でタンパク質が豊富な、すぐに食べられるシーフードオプションに対する消費者の需要の高まりに応えるものである。

便利で高品質なシーフードに対する消費者の嗜好が高まり、米州全域で冷凍エビ、ツナ缶、スモークサーモンなど様々な加工品の消費が増加している。Gorton'sやHigh Liner Foodsのようなブランドによる電子商取引、ミールキット、調理済み製品の成長は、この傾向にさらに拍車をかけている。

主要企業の発展
2024年、トライデント・シーフーズは重要なリストラ計画を実行し、コディアックとフォルス・パスの加工事業をそれぞれパシフィック・シーフードとシルバーベイ・シーフーズに売却した。これらの統合は、業務の効率化、雇用の安定、適切な漁業管理とアラスカの地域社会への支援を促進するための同社の戦略であった。

主なレポート属性
- 2024年の市場規模:228億606万米ドル
- 2035年の市場規模306億7,408万米ドル
- CAGR(2025年~2035年): 2.8%
- 基準年: 2024
- 市場予測期間: 2025-2035

市場セグメント 成長
- 種の種類別:魚類42%、軟体動物16%。
- 製品タイプ別冷凍シーフード:51.51%、缶詰:25.50
- 手法別塩漬け - 17%、燻製 - 11%。
- 流通チャネル別スーパーマーケット/ハイパーマーケット:49.30%、オンライン/eコマース:23.55%。


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目次

目次


2.
2.2 調査範囲 ..................................... 19
2.3 調査目的 ............................... 19
2.

3.
3.
3.
3.
3.
3.
3.
3.
3.
3.
3.
3.6.1 収益分析アプローチ ................................. 29
3.7 データ予測 ........................... 30
3.
3.8 データモデリング .............................. 31
3.
3.
3.9 チームとアナリストの貢献 ............................. 33
4 マーケット・ダイナミクス ............................ 34
4.1 はじめに .............................. 34
4.
4.2.1 水産物消費の増加 ............................... 35
4.2.2 消費者の健康志向の高まり .......................... 36
4.2.3 水産物貿易の増加 ................................. 36
4.2.4 養殖業の成長 ......................... 36
4.2.5 ドライバーの影響分析 ...... 37
4.3 阻害要因 .............................. 37
4.3.1 水産加工食品に関する健康懸念 ............................... 37
4.3.2 代替蛋白源へのシフト ................................ 38
4.
4.3.4 抑制影響分析 ...... 39
4.4 機会 ................................ 39
4.4.1 水産物加工技術の進歩 ................................. 39
4.4.2 水産加工品の賞味期限延長をもたらす包装ソリューションの改善 ........................... 39
4.
4.
4.
4.
4.
4.5.5 水産加工品市場の価格設定への影響 ............................... 41
5 市場要因分析 .................................. 43
5.
5.1.1 新規参入の脅威 ............................... 44
5.
5.
5.1.4 代替品の脅威 ................................. 44
5.
5.2 サプライチェーン分析 ........................... 45
5.2.1 原材料サプライヤー ...... 45
5.
5.
5.

6.1 概要 ...... 47
6.2 魚類 ................................ 48
6.3 軟体動物 ...... 48
6.4 タウナ ...... 49
6.5 エビ類 .............................. 49
6.6 カニ ...... 49
6.7 その他 ...... 49

7.1 概要
7.
7.
7.4 魚介類の燻製 ........................... 53
7.
7.6 その他 ...... 54

8.1 概要 ...... 55
8.
8.3 燻製 ...... 56
8.4 乾燥......56
8.5 缶詰 ...... 57
8.6 その他 ...... 57
9 米国の水産加工品市場、流通チャネル別.......................
9.1 概要
9.
9.3 オンライン・eコマース .................................. 60
9.4 コンビニエンスストア ...... 61
9.5 専門店 ...... 61

10.1 概要
10.
10.2 北米 ................................... 64
10.
11 競争環境 ...... 95
11.1 はじめに......95
11.2 水産加工品市場における主要成長戦略 .................................. 96
11.
11.
12 企業プロフィール ............................... 100
12.
12.
12.101 1.2 財務概要........................
12.1.3 提供製品 .............................. 101
12.1.4 主要な開発 ............................. 102
12.1.5 swot分析 ................................ 102
12.1.6 主要戦略 ...... 103
12.2 トライデント・シーフード ................................ 104
12.
12.
12.104 2.3 提供製品........................
12.
12.
12.2.6 主要戦略 ...... 106
12.3 パシフィック・シーフード ...... 107
12.3.1 会社概要 ...... 107
12.
12.
12.
12.3.5 108
12.3.6 swot分析 ................................ 109
12.3.7 主要戦略 ...... 109
12.4 オーシャンビューティーシーフード ...... 110
12.
12.
12.
12.
12.4.5 swot分析 ............................... 112
12.4.6 主要戦略 ...... 112
12.5 バンブルビー・フーズ ................................. 113
12.5.1 会社概要 ...... 113
12.
12.
12.
12.
12.5.6 主要戦略 ...... 115
12.6 クインラン・ブラザーズ・リミテッド ...... 116
12.
12.
12.
12.
12.6.5 主要戦略 ...... 117
12.7 ゴートンズ....... 118
12.
12.
12.
12.7.4 主要な開発 .............................. 119
12.7.5 主要戦略 ...... 119
12.8 モウイ ...... 121
12.8.1 会社概要 ...... 121
12.8.2 財務概要 ................................... 121
12.
12.
12.
12.9 クリアウォーター・シーフード・リミテッド・パートナーシップ ...... 123
12.9.1 会社概要
12.
12.
12.
12.9.5 主要戦略 ................................ 124
12.10 マルチ・エックス ...... 125
12.10.1 会社概要 ...... 125
12.
12.
12.10.4 主要開発 ............................... 126
12.10.5 主要戦略 ............................... 126

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図表リスト

表のリスト
表1 市場シェア評価のためのQFDモデリング 32
表2 アメリカ:水産加工品市場:水産物の種類別、2020~2035年(百万米ドル) 50
表3 アメリカ:水産加工品市場:水産物の種類別(2020~2035年)(百万kg) 50
表4 アメリカ:水産加工品市場:製品タイプ別(2020~2035年)(百万米ドル) 54
表5 アメリカ:水産加工品市場:加工方法別 2020~2035 (百万kg) 54
表6 アメリカ:水産加工品市場:技術別 2020~2035 (百万米ドル) 57
表7 アメリカ:水産加工品市場:技術別 2020~2035 (百万kg) 57
表8 アメリカ:水産加工品市場:流通チャネル別(2020~2035年)(百万米ドル) 61
表9 アメリカ:水産加工品市場:流通チャネル別:2020~2035年(百万kg) 61
表10 アメリカ:水産加工品市場:国別、2020~2035年(百万米ドル) 64
表11 米国の水産加工品市場:国別、2020~2035年(百万kg) 64
表12 北米:水産加工品市場:水産物の種類別、2020~2035年(百万米ドル) 65
表13 北米:水産加工品市場:水産物の種類別(2020~2035年)(百万kg) 65
表14 北米:水産物加工品市場:製品タイプ別(2020~2035年)(百万米ドル) 65
表15 北米:水産加工品市場:加工方法別 2020年~2035年(百万kg) 66
表16 北米:水産加工品市場:技術別 2020~2035 (百万米ドル) 66
表17 北米:水産加工品市場:技術別 2020~2035 (百万kg) 66
表18 北米:水産加工品市場:流通チャネル別(2020~2035年)(百万米ドル) 67
表19 北米:水産加工品市場:流通チャネル別:2020~2035年(百万kg) 67
表20 アメリカ:水産加工品市場:水産物の種類別(2020~2035年)(百万米ドル) 67
表21 米国:水産加工品市場:水産物の種類別(2020~2035年)(百万kg) 68
表22 米国:水産加工品市場:製品タイプ別(2020~2035年)(百万米ドル) 68
表23 米国:水産加工品市場:加工方法別 2020-2035 (百万kg) 69
表24 米国:水産加工品市場:加工方法別 2020-2035 (百万米ドル) 69
表25 米国:水産加工品市場:技術別(2020~2035年)(百万kg) 69
表26 米国:水産加工品市場:流通チャネル別(2020~2035年)(百万米ドル) 70
表27 米国:水産加工品市場:流通チャネル別(2020~2035年)(百万kg) 70
表28 カナダ:水産物加工品市場:水産物の種類別(2020~2035年)(百万米ドル) 70
表29 カナダ:水産物加工品市場:水産物の種類別(2020~2035年)(百万kg) 71
表30 カナダ:水産加工品市場:製品タイプ別(2020~2035年)(百万米ドル) 71
表31 カナダ:水産加工品市場:加工方法別 2020~2035 (百万kg) 71
表32 カナダ:水産加工品市場:技術別 2020~2035 (百万米ドル) 72
表33 カナダ:水産加工品市場:技術別(2020~2035年)(百万kg) 72
表34 カナダ:水産加工品市場:流通チャネル別(2020~2035年)(百万米ドル) 72
表35 カナダ:水産加工品市場:流通チャネル別(2020~2035年)(百万kg) 73
表36 メキシコ:水産物加工品市場:水産物の種類別(2020~2035年)(百万米ドル) 73
表37 メキシコ:水産加工品市場:水産物の種類別(百万kg) 74
表38 メキシコ:水産加工品市場:製品タイプ別(2020~2035年)(百万米ドル) 74
表39 メキシコ:水産加工品市場:加工方法別 2020年~2035年(百万kg) 74
表40 メキシコ:水産加工品市場:技術別 2020~2035 (百万米ドル) 75
表41 メキシコ:水産加工品市場:技術別 2020~2035 (百万kg) 75
表42 メキシコ:水産加工品市場:流通チャネル別(百万米ドル) 2020~2035 年 75
表43 メキシコ:水産加工品市場:流通チャネル別:2020~2035年(百万kg) 76
表44 南米:水産物の種類別水産加工品市場:2020~2035年(百万米ドル) 77
表45 南米:水産物の種類別水産加工品市場 2020-2035 (百万kg) 77
表46 南米:水産加工品市場:製品タイプ別(2020~2035年)(百万米ドル) 77
表47 南米:水産加工品市場:加工方法別 2020~2035 (百万kg) 78
表48 南米:水産加工品市場:技術別 2020~2035 (百万米ドル) 78
表49 南米:水産加工品市場:技術別(2020~2035年)(百万kg) 78
表50 南米:水産加工品市場:流通チャネル別(2020~2035年)(百万米ドル) 79
表51 南米:水産加工品市場:流通チャネル別(百万kg) 2020-2035 79
表52 ブラジル:水産物加工品市場:水産物の種類別(2020~2035年)(百万米ドル) 79
表 53 ブラジル:水産物加工品市場:水産物の種類別(2020~2035 年)(百万kg) 80
表 54 ブラジル:水産加工品市場:製品タイプ別(2020~2035 年)(百万米ドル) 80
表55 ブラジル:水産加工品市場:加工方法別 2020~2035 (百万kg) 81
表 56 ブラジル:水産加工品市場:技術別 2020~2035 (百万米ドル) 81
表57 ブラジル:水産加工品市場:技術別 2020~2035 (百万kg) 81
表58 ブラジル:水産加工品市場:流通チャネル別(2020~2035年)(百万米ドル) 82
表59 ブラジル:水産加工品市場:流通チャネル別:2020~2035年(百万kg) 82
表60 アルゼンチン:水産加工品市場:水産物の種類別:2020~2035年(百万米ドル) 82
表61 アルゼンチン:水産加工品市場 水産物の種類別:2020~2035年(百万kg) 83
表62 アルゼンチン:水産加工品市場:製品タイプ別(2020~2035年)(百万米ドル) 83
表63 アルゼンチン:水産加工品市場:加工方法別 2020~2035 (百万kg) 83
表64 アルゼンチン:水産加工品市場:技術別 2020~2035 (百万米ドル) 84
表 65 アルゼンチン 84
表66 アルゼンチン:水産加工品市場:流通経路別 2020年~2035年(百万米ドル) 84
表67 アルゼンチン:水産加工品市場:流通チャネル別:2020~2035年(百万kg) 85
表68 チリ:水産加工品市場:水産物の種類別(百万米ドル) 2020~2035 85
表69 チリ:水産物の種類別水産加工品市場 2020~2035 (百万kg) 86
表70 チリ:水産加工品市場:製品タイプ別(2020~2035年)(百万米ドル) 86
表71 チリ:水産加工品市場:加工方法別 2020-2035 (百万kg) 86
表 72 チリ:水産加工品市場:技術別 2020~2035 (百万米ドル) 87
表73 チリ:水産加工品市場:技術別 2020~2035 (百万kg) 87
表74 チリ:水産加工品市場:流通チャネル別(百万米ドル) 2020~2035 87
表75 チリ:水産加工品市場:流通チャネル別(百万kg) 2020-2035 88
表76 コロンビア:水産加工品市場:水産物の種類別(百万米ドル) 2020~2035 88
表77 コロンビア:水産加工品市場:水産物の種類別(2020~2035年)(百万kg) 89
表78 コロンビア:水産加工品市場:製品タイプ別(2020~2035年)(百万米ドル) 89
表 79 コロンビア:水産加工品市場:加工方法別 2020-2035 (百万kg) 89
表 80 コロンビア:水産加工品市場:技術別 2020~2035 (百万米ドル) 90
表 81 コロンビア:水産加工品市場:技術別 2020-2035 (百万kg) 90
表82 コロンビア:水産加工品市場:流通経路別(2020~2035年)(百万米ドル) 90
表83 コロンビア:水産加工品市場:流通経路別(百万kg) 2020~2035 91
表84 その他の南米:水産物加工品市場:水産物の種類別(百万米ドル) 2020~2035 91
表85 その他の南米:水産物の種類別水産加工品市場(2020~2035年)(百万kg) 91
表86 その他の南米:水産加工品市場:製品タイプ別(2020~2035年)(百万米ドル) 92
表87 その他の南米:水産加工品市場:加工方法別 2020~2035 (百万kg) 92
表88 その他の南米:水産加工品市場:技術別 2020~2035 (百万米ドル) 93
表89 その他の南米:水産加工食品市場:技術別(2020~2035年)(百万kg) 93
表90 その他の南米:水産加工品市場:流通チャネル別(2020~2035年)(百万米ドル) 93
表91 その他の南米:水産加工食品市場:流通チャネル別(百万kg) 94
表92 ハイライナーフーズ:提供製品 101
表93 トライデント・シーフード・コーポレーション:提供製品 104
表94 トライデント・シーフード・コーポレーション:主要開発品 105
表95 パシフィック・シーフード:提供製品 107
96表 パシフィックシーフード:主な展開 108
表 97 オーシャンビューティーシーフード:提供製品 110
表 98 オーシャンビューティーシーフード:主な展開 111
表 99 バンブルビー・フーズ:提供製品 113
表100 クインラン・ブラザーズ:取扱商品 116
表101 ゴートンズ:取扱商品 118
表102 ゴートンズ:主な展開 119
表103 モウイ・アサ:取扱商品 122
表104 クリアウォーター・シーフード・リミテッド・パートナーシップ:提供製品 123
105表 マルチエックス:取扱商品 125
106表 マルチX:主な展開 126

 

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Summary

The America Processed Seafood Market is projected to reach USD 30,674.08 million by 2035, growing at a CAGR of 2.8% from 2025 to 2035. The America Processed Seafood Market includes seafood products that are preserved, packaged, or prepared through methods such as freezing, canning, smoking, or drying. It caters to the growing consumer demand for convenient, protein-rich, and ready-to-eat seafood options across the United States.

Rising preference of consumers for convenient, quality seafood has led to increased consumption of various processed products such as frozen shrimps, canned tunas, and smoked salmon throughout the Americas. The growth of e-commerce, meal kits, and ready-to-eat products by brands like Gorton’s and High Liner Foods is further fueling this trend.

Key Company Development
In 2024, Trident Seafoods carried out significant restructuring plans, divesting its Kodiak and False Pass processing operations to Pacific Seafood and Silver Bay Seafoods, respectively. Those consolidations were the company’s strategies to improve the efficiency of operations, ensure stability of employment, and promote good fisheries management and support for the local communities in Alaska.

Key Report Attributes
- Market Size 2024: USD 22,806.06 Million
- Market Size 2035: USD 30,674.08 Million
- CAGR (2025-2035): 2.8%
- Base Year: 2024
- Market Forecast Period: 2025-2035

Market Segmentations Growth
- By Species Type: Fish - 42%, Mollusca - 16%.
- By Product Type: Frozen Seafood - 51.51%, Canned Seafood - 25.50%.
- By Technique Type: Salting - 17%, Smoking - 11%.
- By Distribution Channel: Supermarkets/ Hypermarkets - 49.30%, Online/E-commerce - 23.55%.


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Table of Contents

TABLE OF CONTENTS
1 EXECUTIVE SUMMARY ...... 16
2 MARKET INTRODUCTION ........ 19
2.1 DEFINITION ....... 19
2.2 SCOPE OF THE STUDY ....... 19
2.3 RESEARCH OBJECTIVE ..... 19
2.4 MARKET STRUCTURE ....... 20
3 RESEARCH METHODOLOGY ....... 21
3.1 OVERVIEW .... 21
3.2 DATA FLOW ....... 22
3.2.1 DATA MINING PROCESS .... 23
3.3 PURCHASED DATABASE: ....... 24
3.4 SECONDARY SOURCES: ..... 25
3.4.1 SECONDARY RESEARCH DATA FLOW: .... 25
3.5 PRIMARY RESEARCH: ........ 26
3.5.1 PRIMARY RESEARCH DATA FLOW: ........ 27
3.5.2 PRIMARY RESEARCH: NUMBER OF INTERVIEWS CONDUCTED ........ 28
3.5.3 PRIMARY RESEARCH: REGIONAL COVERAGE ........ 28
3.6 APPROACHES FOR MARKET SIZE ESTIMATION: ...... 29
3.6.1 REVENUE ANALYSIS APPROACH ....... 29
3.7 DATA FORECASTING..... 30
3.7.1 DATA FORECASTING TECHNIQUE ...... 30
3.8 DATA MODELING ....... 31
3.8.1 MICROECONOMIC FACTOR ANALYSIS: ........ 31
3.8.2 DATA MODELING: .... 32
3.9 TEAMS AND ANALYST CONTRIBUTION ....... 33
4 MARKET DYNAMICS ...... 34
4.1 INTRODUCTION ..... 34
4.2 DRIVERS .... 35
4.2.1 RISING SEAFOOD CONSUMPTION ..... 35
4.2.2 INCREASED HEALTH CONSCIOUSNESS AMONG CONSUMERS .... 36
4.2.3 INCREASED SEAFOOD TRADE ....... 36
4.2.4 GROWTH OF THE AQUACULTURE INDUSTRY ..... 36
4.2.5 DRIVER IMPACT ANALYSIS ..... 37
4.3 RESTRAINTS ..... 37
4.3.1 HEALTH CONCERNS RELATED TO PROCESSED SEAFOODS.... 37
4.3.2 SHIFTS TOWARD ALTERNATIVE PROTEIN SOURCE ..... 38
4.3.3 DECLINING SEAFOOD POPULATION DUE TO OVERFISHING ........ 38
4.3.4 RESTRAINT IMPACT ANALYSIS .... 39
4.4 OPPORTUNITY ....... 39
4.4.1 ADVANCEMENTS IN SEAFOOD PROCESSING TECHNOLOGIES .... 39
4.4.2 IMPROVED PACKAGING SOLUTIONS RESULTING IN LONGER SHELF LIFE OF PROCESSED SEAFOOD PRODUCTS 39
4.5 IMPACT ANALYSIS OF COVID – 19 .... 40
4.5.1 IMPACT ON OVERALL FOOD AND BEVERAGES ....... 41
4.5.2 IMPACT ON GLOBAL PROCESSED SEAFOOD MARKET ...... 41
4.5.3 IMPACT ON SUPPLY CHAIN OF PROCESSED SEAFOOD MARKET ...... 41
4.5.4 IMPACT ON MARKET DEMAND OF PROCESSED SEAFOOD MARKET ...... 41
4.5.5 IMPACT ON PRICING OF PROCESSED SEAFOOD MARKET ...... 41
5 MARKET FACTOR ANALYSIS ....... 43
5.1 PORTER’S FIVE FORCES MODEL ........ 43
5.1.1 THREAT OF NEW ENTRANTS ........ 44
5.1.2 BARGAINING POWER OF SUPPLIERS ...... 44
5.1.3 BARGAINING POWER OF BUYERS ...... 44
5.1.4 THREAT OF SUBSTITUTES ...... 44
5.1.5 INTENSITY OF RIVALRY ..... 45
5.2 SUPPLY CHAIN ANALYSIS ........ 45
5.2.1 RAW MATERIAL SUPPLIERS .... 45
5.2.2 MANUFACTURING ........ 45
5.2.3 DISTRIBUTORS AND LOGISTICS.... 46
5.2.4 END-USER INDUSTRIES ...... 46
6 AMERICA PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY SPECIES TYPE .... 47
6.1 OVERVIEW .... 47
6.2 FISH ....... 48
6.3 MOLLUSCA .... 48
6.4 TUNA .... 49
6.5 SHRIMPS ........ 49
6.6 CRABS ........ 49
6.7 OTHERS ..... 49
7 AMERICA PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY PROCESSING METHOD ..... 51
7.1 OVERVIEW .... 51
7.2 FROZEN SEAFOOD ..... 52
7.3 CANNED SEAFOOD .... 52
7.4 SMOKED SEAFOOD .... 53
7.5 DRIED PRODUCTS ...... 53
7.6 OTHERS ..... 54
8 AMERICA PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY TECHNIQUE TYPE .... 55
8.1 OVERVIEW .... 55
8.2 SALTING ........ 56
8.3 SMOKING ....... 56
8.4 DRYING ...... 56
8.5 CANNING ....... 57
8.6 OTHERS ..... 57
9 AMERICA PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY DISTRIBUTION CHANNEL ....... 59
9.1 OVERVIEW .... 59
9.2 SUPERMARKETS HYPERMARKETS ...... 60
9.3 ONLINE/E-COMMERCE ...... 60
9.4 CONVENIENCE STORES .... 61
9.5 SPECIALTY STORES ...... 61
10 AMERICA PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY REGION ...... 63
10.1 OVERVIEW .... 63
10.1.1 AMERICA PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY COUNTRY, 2020–2035 ........ 64
10.2 NORTH AMERICA ...... 64
10.3 SOUTH AMERICA ...... 76
11 COMPETITIVE LANDSCAPE .... 95
11.1 INTRODUCTION ..... 95
11.2 MAJOR GROWTH STRATEGIES IN THE PROCESSED SEAFOOD MARKET ..... 96
11.3 COMPETITOR DASHBOARD........ 98
11.4 AMERICA PROCESSED SEAFOOD MARKET SHARE ANALYSIS 2023 (%) ........ 99
12 COMPANY PROFILES .... 100
12.1 HIGH LINER FOODS INC ..... 100
12.1.1 COMPANY OVERVIEW ........ 100
12.1.2 FINANCIAL OVERVIEW ....... 101
12.1.3 PRODUCTS OFFERED .... 101
12.1.4 KEY DEVELOPMENTS .... 102
12.1.5 SWOT ANALYSIS ..... 102
12.1.6 KEY STRATEGIES ..... 103
12.2 TRIDENT SEAFOODS...... 104
12.2.1 COMPANY OVERVIEW ........ 104
12.2.2 FINANCIAL OVERVIEW ....... 104
12.2.3 PRODUCTS OFFERED .... 104
12.2.4 KEY DEVELOPMENTS .... 105
12.2.5 SWOT ANALYSIS ..... 106
12.2.6 KEY STRATEGIES ..... 106
12.3 PACIFIC SEAFOOD ..... 107
12.3.1 COMPANY OVERVIEW ........ 107
12.3.2 FINANCIAL OVERVIEW ....... 107
12.3.3 PRODUCTS OFFERED .... 107
12.3.4 KEY DEVELOPMENTS .... 108
12.3.5 108
12.3.6 SWOT ANALYSIS ..... 109
12.3.7 KEY STRATEGIES ..... 109
12.4 OCEAN BEAUTY SEAFOODS ...... 110
12.4.1 COMPANY OVERVIEW ........ 110
12.4.2 FINANCIAL OVERVIEW ....... 110
12.4.3 PRODUCTS OFFERED .... 110
12.4.4 KEY DEVELOPMENTS .... 111
12.4.5 SWOT ANALYSIS ..... 112
12.4.6 KEY STRATEGIES ..... 112
12.5 BUMBLE BEE FOODS ...... 113
12.5.1 COMPANY OVERVIEW ........ 113
12.5.2 FINANCIAL OVERVIEW ....... 113
12.5.3 PRODUCTS OFFERED .... 113
12.5.4 KEY DEVELOPMENTS .... 115
12.5.5 SWOT ANALYSIS ..... 115
12.5.6 KEY STRATEGIES ..... 115
12.6 QUINLAN BROTHERS LIMITED ..... 116
12.6.1 COMPANY OVERVIEW ........ 116
12.6.2 FINANCIAL OVERVIEW ....... 116
12.6.3 PRODUCTS OFFERED .... 116
12.6.4 KEY DEVELOPMENTS .... 117
12.6.5 KEY STRATEGIES ..... 117
12.7 GORTON'S INC. ....... 118
12.7.1 COMPANY OVERVIEW ........ 118
12.7.2 FINANCIAL OVERVIEW ....... 118
12.7.3 PRODUCTS OFFERED .... 118
12.7.4 KEY DEVELOPMENTS .... 119
12.7.5 KEY STRATEGIES ..... 119
12.8 MOWI .... 121
12.8.1 COMPANY OVERVIEW ........ 121
12.8.2 FINANCIAL OVERVIEW ....... 121
12.8.3 PRODUCTS OFFERED .... 122
12.8.4 KEY DEVELOPMENTS .... 122
12.8.5 KEY STRATEGIES ..... 122
12.9 CLEARWATER SEAFOODS LIMITED PARTNERSHIP ..... 123
12.9.1 COMPANY OVERVIEW ........ 123
12.9.2 FINANCIAL OVERVIEW ....... 123
12.9.3 PRODUCTS OFFERED .... 123
12.9.4 KEY DEVELOPMENTS .... 123
12.9.5 KEY STRATEGIES ..... 124
12.10 MULTI X .... 125
12.10.1 COMPANY OVERVIEW ........ 125
12.10.2 FINANCIAL OVERVIEW ....... 125
12.10.3 PRODUCTS OFFERED .... 125
12.10.4 KEY DEVELOPMENTS .... 126
12.10.5 KEY STRATEGIES ..... 126

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List of Tables/Graphs

LIST OF TABLES
TABLE 1 QFD MODELING FOR MARKET SHARE ASSESSMENT 32
TABLE 2 AMERICAS: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY SEAFOOD TYPE, 2020–2035 (USD MILLION) 50
TABLE 3 AMERICAS: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY SEAFOOD TYPE, 2020–2035 (MILLION KG) 50
TABLE 4 AMERICAS: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY PRODUCT TYPE 2020–2035 (USD MILLION) 54
TABLE 5 AMERICAS: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY PROCESSING METHOD 2020–2035 (MILLION KG) 54
TABLE 6 AMERICAS: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY TECHNIQUE, 2020–2035 (USD MILLION) 57
TABLE 7 AMERICAS: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY TECHNIQUE, 2020–2035 (MILLION KG) 57
TABLE 8 AMERICAS: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY DISTRIBUTION CHANNEL, 2020–2035 (USD MILLION) 61
TABLE 9 AMERICAS: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY DISTRIBUTION CHANNEL, 2020–2035 (MILLION KG) 61
TABLE 10 AMERICA PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY COUNTRY, 2020–2035 (USD MILLION) 64
TABLE 11 AMERICA PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY COUNTRY, 2020–2035 (MILLION KG) 64
TABLE 12 NORTH AMERICA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY SEAFOOD TYPE, 2020–2035 (USD MILLION) 65
TABLE 13 NORTH AMERICA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY SEAFOOD TYPE, 2020–2035 (MILLION KG) 65
TABLE 14 NORTH AMERICA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY PRODUCT TYPE 2020–2035 (USD MILLION) 65
TABLE 15 NORTH AMERICA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY PROCESSING METHOD 2020–2035 (MILLION KG) 66
TABLE 16 NORTH AMERICA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY TECHNIQUE, 2020–2035 (USD MILLION) 66
TABLE 17 NORTH AMERICA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY TECHNIQUE, 2020–2035 (MILLION KG) 66
TABLE 18 NORTH AMERICA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY DISTRIBUTION CHANNEL, 2020–2035 (USD MILLION) 67
TABLE 19 NORTH AMERICA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY DISTRIBUTION CHANNEL, 2020–2035 (MILLION KG) 67
TABLE 20 USA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY SEAFOOD TYPE, 2020–2035 (USD MILLION) 67
TABLE 21 USA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY SEAFOOD TYPE, 2020–2035 (MILLION KG) 68
TABLE 22 USA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY PRODUCT TYPE 2020–2035 (USD MILLION) 68
TABLE 23 USA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY PROCESSING METHOD 2020–2035 (MILLION KG) 69
TABLE 24 USA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY TECHNIQUE, 2020–2035 (USD MILLION) 69
TABLE 25 USA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY TECHNIQUE, 2020–2035 (MILLION KG) 69
TABLE 26 USA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY DISTRIBUTION CHANNEL, 2020–2035 (USD MILLION) 70
TABLE 27 USA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY DISTRIBUTION CHANNEL, 2020–2035 (MILLION KG) 70
TABLE 28 CANADA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY SEAFOOD TYPE, 2020–2035 (USD MILLION) 70
TABLE 29 CANADA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY SEAFOOD TYPE, 2020–2035 (MILLION KG) 71
TABLE 30 CANADA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY PRODUCT TYPE 2020–2035 (USD MILLION) 71
TABLE 31 CANADA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY PROCESSING METHOD 2020–2035 (MILLION KG) 71
TABLE 32 CANADA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY TECHNIQUE, 2020–2035 (USD MILLION) 72
TABLE 33 CANADA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY TECHNIQUE, 2020–2035 (MILLION KG) 72
TABLE 34 CANADA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY DISTRIBUTION CHANNEL, 2020–2035 (USD MILLION) 72
TABLE 35 CANADA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY DISTRIBUTION CHANNEL, 2020–2035 (MILLION KG) 73
TABLE 36 MEXICO: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY SEAFOOD TYPE, 2020–2035 (USD MILLION) 73
TABLE 37 MEXICO: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY SEAFOOD TYPE, 2020–2035 (MILLION KG) 74
TABLE 38 MEXICO: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY PRODUCT TYPE 2020–2035 (USD MILLION) 74
TABLE 39 MEXICO: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY PROCESSING METHOD 2020–2035 (MILLION KG) 74
TABLE 40 MEXICO: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY TECHNIQUE, 2020–2035 (USD MILLION) 75
TABLE 41 MEXICO: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY TECHNIQUE, 2020–2035 (MILLION KG) 75
TABLE 42 MEXICO: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY DISTRIBUTION CHANNEL, 2020–2035 (USD MILLION) 75
TABLE 43 MEXICO: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY DISTRIBUTION CHANNEL, 2020–2035 (MILLION KG) 76
TABLE 44 SOUTH AMERICA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY SEAFOOD TYPE, 2020–2035 (USD MILLION) 77
TABLE 45 SOUTH AMERICA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY SEAFOOD TYPE, 2020–2035 (MILLION KG) 77
TABLE 46 SOUTH AMERICA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY PRODUCT TYPE 2020–2035 (USD MILLION) 77
TABLE 47 SOUTH AMERICA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY PROCESSING METHOD 2020–2035 (MILLION KG) 78
TABLE 48 SOUTH AMERICA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY TECHNIQUE, 2020–2035 (USD MILLION) 78
TABLE 49 SOUTH AMERICA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY TECHNIQUE, 2020–2035 (MILLION KG) 78
TABLE 50 SOUTH AMERICA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY DISTRIBUTION CHANNEL, 2020–2035 (USD MILLION) 79
TABLE 51 SOUTH AMERICA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY DISTRIBUTION CHANNEL, 2020–2035 (MILLION KG) 79
TABLE 52 BRAZIL: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY SEAFOOD TYPE, 2020–2035 (USD MILLION) 79
TABLE 53 BRAZIL: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY SEAFOOD TYPE, 2020–2035 (MILLION KG) 80
TABLE 54 BRAZIL: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY PRODUCT TYPE 2020–2035 (USD MILLION) 80
TABLE 55 BRAZIL: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY PROCESSING METHOD 2020–2035 (MILLION KG) 81
TABLE 56 BRAZIL: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY TECHNIQUE, 2020–2035 (USD MILLION) 81
TABLE 57 BRAZIL: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY TECHNIQUE, 2020–2035 (MILLION KG) 81
TABLE 58 BRAZIL: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY DISTRIBUTION CHANNEL, 2020–2035 (USD MILLION) 82
TABLE 59 BRAZIL: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY DISTRIBUTION CHANNEL, 2020–2035 (MILLION KG) 82
TABLE 60 ARGENTINA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY SEAFOOD TYPE, 2020–2035 (USD MILLION) 82
TABLE 61 ARGENTINA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY SEAFOOD TYPE, 2020–2035 (MILLION KG) 83
TABLE 62 ARGENTINA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY PRODUCT TYPE 2020–2035 (USD MILLION) 83
TABLE 63 ARGENTINA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY PROCESSING METHOD 2020–2035 (MILLION KG) 83
TABLE 64 ARGENTINA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY TECHNIQUE, 2020–2035 (USD MILLION) 84
TABLE 65 ARGENTINA 84
TABLE 66 ARGENTINA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY DISTRIBUTION CHANNEL, 2020–2035 (USD MILLION) 84
TABLE 67 ARGENTINA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY DISTRIBUTION CHANNEL, 2020–2035 (MILLION KG) 85
TABLE 68 CHILE: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY SEAFOOD TYPE, 2020–2035 (USD MILLION) 85
TABLE 69 CHILE: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY SEAFOOD TYPE, 2020–2035 (MILLION KG) 86
TABLE 70 CHILE: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY PRODUCT TYPE 2020–2035 (USD MILLION) 86
TABLE 71 CHILE: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY PROCESSING METHOD 2020–2035 (MILLION KG) 86
TABLE 72 CHILE: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY TECHNIQUE, 2020–2035 (USD MILLION) 87
TABLE 73 CHILE: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY TECHNIQUE, 2020–2035 (MILLION KG) 87
TABLE 74 CHILE: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY DISTRIBUTION CHANNEL, 2020–2035 (USD MILLION) 87
TABLE 75 CHILE: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY DISTRIBUTION CHANNEL, 2020–2035 (MILLION KG) 88
TABLE 76 COLOMBIA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY SEAFOOD TYPE, 2020–2035 (USD MILLION) 88
TABLE 77 COLOMBIA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY SEAFOOD TYPE, 2020–2035 (MILLION KG) 89
TABLE 78 COLOMBIA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY PRODUCT TYPE 2020–2035 (USD MILLION) 89
TABLE 79 COLOMBIA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY PROCESSING METHOD 2020–2035 (MILLION KG) 89
TABLE 80 COLOMBIA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY TECHNIQUE, 2020–2035 (USD MILLION) 90
TABLE 81 COLOMBIA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY TECHNIQUE, 2020–2035 (MILLION KG) 90
TABLE 82 COLOMBIA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY DISTRIBUTION CHANNEL, 2020–2035 (USD MILLION) 90
TABLE 83 COLOMBIA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY DISTRIBUTION CHANNEL, 2020–2035 (MILLION KG) 91
TABLE 84 REST OF SOUTH AMERICA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY SEAFOOD TYPE, 2020–2035 (USD MILLION) 91
TABLE 85 REST OF SOUTH AMERICA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY SEAFOOD TYPE, 2020–2035 (MILLION KG) 91
TABLE 86 REST OF SOUTH AMERICA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY PRODUCT TYPE 2020–2035 (USD MILLION) 92
TABLE 87 REST OF SOUTH AMERICA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY PROCESSING METHOD 2020–2035 (MILLION KG) 92
TABLE 88 REST OF SOUTH AMERICA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY TECHNIQUE, 2020–2035 (USD MILLION) 93
TABLE 89 REST OF SOUTH AMERICA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY TECHNIQUE, 2020–2035 (MILLION KG) 93
TABLE 90 REST OF SOUTH AMERICA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY DISTRIBUTION CHANNEL, 2020–2035 (USD MILLION) 93
TABLE 91 REST OF SOUTH AMERICA: PROCESSED SEAFOOD MARKET, BY DISTRIBUTION CHANNEL, 2020–2035 (MILLION KG) 94
TABLE 92 HIGH LINER FOODS INCORPORATED: PRODUCTS OFFERED 101
TABLE 93 TRIDENT SEAFOODS CORPORATION: PRODUCT OFFERED 104
TABLE 94 TRIDENT SEAFOODS CORPORATION: KEY DEVELOPMENTS 105
TABLE 95 PACIFIC SEAFOOD: PRODUCTS OFFERED 107
TABLE 96 PACIFIC SEAFOOD: KEY DEVELOPMENTS 108
TABLE 97 OCEAN BEAUTY SEAFOODS: PRODUCTS OFFERED 110
TABLE 98 OCEAN BEAUTY SEAFOODS: KEY DEVELOPMENTS 111
TABLE 99 BUMBLE BEE FOODS, LLC : PRODUCTS OFFERED 113
TABLE 100 QUINLAN BROTHERS LIMITED PRODUCTS OFFERED 116
TABLE 101 GORTON'S INC: PRODUCTS OFFERED 118
TABLE 102 GORTON'S INC: KEY DEVELOPMENTS 119
TABLE 103 MOWI ASA PRODUCTS OFFERED 122
TABLE 104 CLEARWATER SEAFOODS LIMITED PARTNERSHIP: PRODUCTS OFFERED 123
TABLE 105 MULTI X: PRODUCTS OFFERED 125
TABLE 106 MULTI X: KEY DEVELOPMENTS 126

 

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