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食品用固化防止剤市場:現状分析と予測(2022-2028年)

食品用固化防止剤市場:現状分析と予測(2022-2028年)


Food Anti-Caking Agents Market: Current Analysis and Forecast (2022-2028)

食品用固化剤の世界市場は、予測期間中に約5.5%の著しい成長が見込まれています。食品固化防止剤は、ダマや塊の形成を防ぐために食品に添加される材料です。食塩、ベーキングパウダー、砂糖など、粉末状または顆... もっと見る

 

 

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UnivDatos Market Insights
ユニブデイトズマーケットインサイト
2023年4月30日 US$3,999
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サマリー

食品用固化剤の世界市場は、予測期間中に約5.5%の著しい成長が見込まれています。食品固化防止剤は、ダマや塊の形成を防ぐために食品に添加される材料です。食塩、ベーキングパウダー、砂糖など、粉末状または顆粒状の食品によく使用されます。ベーキングパウダー、ココアパウダー、粉ミルクなど、粉末・粒状食品の需要が増加している。例えば、2023年1月17日、Cacao Barryは、無限の創造的自由を実現する、8種類の革新的な100%カカオパウダーのコレクションを発表しました。8種類のカカオパウダーを含む3つのレンジのコレクションは、あらゆるニーズを満たし、あらゆる使い方を成功させます。また、食品添加物である固結防止剤などの食品原料の消費は、食品固結防止剤を牽引しています。国立医薬品食品衛生研究所によると、2020年3月、欧州では330以上の食品添加物(人工甘味料、乳化剤、色素など)が認可されており、食品によって使用のばらつきが大きい。そのため、上記のような要因が食品用アンチケーキング剤市場の成長を後押ししています。

Evonik Industries AG、PPG Industries, Inc.、Brenntag Peru A. C.、Univar Solutions Inc.、Solvay、Cabot Corporation.、Agropur cooperative、花王株式会社、BASF SE、GME Chemicals (S) Pte Ltd. などが市場の主要プレイヤーとして挙げられます。これらの企業は、ハイテクで革新的な製品/技術を顧客に提供するために、いくつかのM&Aやパートナーシップを結んでいる。

本レポートに記載されている洞察
"タイプ別では、カルシウム化合物が2021年の市場で大きなシェアを占めた"
タイプに基づき、市場はカルシウム化合物、ナトリウム化合物、二酸化ケイ素、その他に区分される。2021年の市場では、カルシウム化合物が大きなシェアを占めています。これは主に、カルシウム化合物が、スパイスなどの粉末食品、ベーキングパウダー、粉ミルク、粉砂糖、ケーキミックスなど、そのユニークな特性から化学業界や食品・飲料業界で広く使用されていることに起因します。さらに、カルシウム化合物を固結防止剤として使用することは、一定の範囲内で使用した場合、米国食品医薬品局(FDA)により一般的に安全であると認識されています。

"用途別では、ベーカリーが予測期間中に大きなCAGRで成長すると予想される"
用途別に、市場は調味料・調味料、ベーカリー、乳製品、その他に分類されます。このうち、ベーカリーは予測期間中に大きなCAGRで成長すると予想されます。これは主に、ライフスタイルの変化や国外移住者の増加とともに、ベーカリー製品/産業への需要が高まっていることに起因します。World Migration Report 2022によると、推定国際移住者数は過去50年間で増加しています。2020年に出生国以外の国に住む推定総数2億8100万人は、1990年よりも1億2800万人多く、1970年の推定数の3倍以上である。

"アジア太平洋地域は、予測期間中に著しいCAGRで成長すると予想されています。"
アジア太平洋地域は、予測期間中に著しいCAGRで成長することが期待されています。これは主に、同地域におけるコンビニエンスフードの需要の高まり、近代的な食品加工技術の採用、食品の安全性に関する意識の高まりに起因しています。また、アジア太平洋地域の人口は増加し続け、都市化が進んでいるため、素早く調理して消費できるコンビニエンスフードの需要が高まっています。国連人間居住計画によると、2023年、アジア太平洋地域では引き続き「都市化」が決定的なメガトレンドとなっています。世界の都市人口の54%、22億人以上がアジアに住んでいます。2050年までに、アジアの都市人口は50%増加し、さらに12億人が増加すると予想されています。

本レポートを購入する理由
- 本レポートには、信頼できる主要な業界専門家により検証された市場規模および予測分析が含まれています。
- 本レポートでは、業界全体のパフォーマンスを一目で確認することができます。
- 主要な事業財務、製品ポートフォリオ、拡張戦略、最近の開発などに焦点を当てた、著名な業界同業者の詳細な分析を網羅しています。
- 業界に存在する促進要因、阻害要因、主要トレンド、機会について詳細に検証しています。
- 本調査では、さまざまなセグメントにわたる市場を包括的にカバーしています。
- 地域レベルの深堀り分析

カスタマイズオプション:
世界の食品固化防止剤市場は、要件やその他の市場セグメントに応じてさらにカスタマイズすることができます。UMIは、お客様独自のビジネスニーズがあることを理解していますので、お客様の要件に完全に適合するレポートを入手するために、お気軽にお問い合わせください。


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目次

1 MARKET INTRODUCTION
1.1. Market Definitions
1.2. Main Objective
1.3. Stakeholders
1.4. Limitation
2 RESEARCH METHODOLOGY OR ASSUMPTION
2.1. Research Process of the Food Anti-Caking Agents Market
2.2. Research Methodology of the Food Anti-Caking Agents Market
2.3. Respondent Profile
3 MARKET SYNOPSIS
4 EXECUTIVE SUMMARY
5 IMPACT OF COVID-19 ON THE FOOD ANTI-CAKING AGENTS MARKET
6 FOOD ANTI-CAKING AGENTS MARKET REVENUE (USD BN), 2020-2028F
7 MARKET INSIGHTS BY TYPE
7.1. Calcium Compounds
7.2. Sodium Compounds
7.3. Silicon Dioxide
7.4. Others
8 MARKET INSIGHTS BY APPLICATION
8.1. Seasoning & Condiments
8.2. Bakery
8.3. Dairy Products
8.4. Others
9 MARKET INSIGHTS BY SOURCE
9.1. Synthetic
9.2. Natural
10 MARKET INSIGHTS BY REGION
10.1. North America
10.1.1. U.S.
10.1.2. Canada
10.1.3. Rest of North America
10.2. Europe
10.2.1. Germany
10.2.2. U.K.
10.2.3. France
10.2.4. Italy
10.2.5. Spain
10.2.6. Rest of Europe
10.3. Asia-Pacific
10.3.1. China
10.3.2. Japan
10.3.3. India
10.3.4. Rest of Asia-Pacific
10.4. Rest of World
11 FOOD ANTI-CAKING AGENTS MARKET DYNAMICS
11.1. Market Drivers
11.2. Market Challenges
11.3. Impact Analysis
12 FOOD ANTI-CAKING AGENTS MARKET OPPORTUNITIES
13 FOOD ANTI-CAKING AGENTS MARKET TRENDS
14 DEMAND AND SUPPLY-SIDE ANALYSIS
14.1. Demand Side Analysis
14.2. Supply Side Analysis
15 VALUE CHAIN ANALYSIS
16 PRICING ANALYSIS
17 STRATEGIC INSIGHTS
18 COMPETITIVE SCENARIO
18.1. Competitive Landscape
18.1.1. Porters Fiver Forces Analysis
19 COMPANY PROFILED
19.1. Evonik Industries AG
19.2. PPG Industries, Inc.
19.3. Brenntag Peru A. C.
19.4. Univar Solutions Inc.
19.5. Solvay
19.6. Cabot Corporation.
19.7. Agropur cooperative
19.8. Kao Corporation.
19.9. BASF SE
19.10. GME Chemicals (S) Pte Ltd.
20 DISCLAIMER

 

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Summary

Global Food Anti-Caking Agents Market is expected to grow at a significant rate of around 5.5% during the forecast period. Food anti-caking agents are materials that are added to food to prevent the formation of lumps or clumps. They are commonly used in powdered or granular foods, such as table salt, baking powder, and sugar. The increasing demand for powdered and granular food products such as baking powder, cocoa powder, and powdered milk. For instance, on January 17, 2023, Cacao Barry launched a collection of 8 innovative 100% cacao powders, for infinite creative freedom. A collection of three ranges including eight cacao powders to satisfy all needs and make every use a success. Moreover, the consumption of food ingredients so as food additives such as anticaking agents that drive the food anticaking agents. According to the National Institute of Health, in March 2020, more than 330 food additives (e.g., artificial sweeteners, emulsifiers, dyes) were authorized in Europe, with a great variability of use across food products. Therefore, the above mentioned factors drive the food anti-caking agents market growth.

Evonik Industries AG, PPG Industries, Inc., Brenntag Peru A. C., Univar Solutions Inc., Solvay, Cabot Corporation., Agropur cooperative, Kao Corporation., BASF SE, GME Chemicals (S) Pte Ltd. are some of the key players in the market. Several M&As along with partnerships have been undertaken by these players to facilitate customers with hi-tech and innovative products/technologies.

Insights Presented in the Report
“Amongst type, calcium compounds held a significant share of the market in 2021”
Based on type, the market is segmented into calcium compounds, sodium compounds, silicon dioxide, and others. The calcium compounds held a significant share of the market in 2021. This is mainly due to the calcium compounds are widely used in the chemical and food & beverages industry for their unique properties such as powdered foods such as spices, baking powder, powdered milk, powdered sugar, and cake mixes. Moreover, the use of calcium compounds as anticaking agents is generally recognized as safe by the US Food and Drug Administration (FDA) when used within certain limits.

“Amongst application, the bakery is expected to grow with a significant CAGR during the forecast period”
On the basis of application, the market is segmented into seasoning & condiments, bakery, dairy products, and others. Among these, the bakery is expected to grow with a significant CAGR during the forecast period. This is mainly due to the increasing demand for bakery products/industry along with the changing lifestyle and rising ex-pat population. According to the World Migration Report 2022, the estimated number of international migrants has increased over the past five decades. The total estimated 281 million people living in a country other than their countries of birth in 2020 was 128 million more than in 1990 and over three times the estimated number in 1970.

“Asia Pacific is expected to grow with a significant CAGR during the forecast period.”
Asia Pacific is expected to grow with a significant CAGR during the forecast period. This is mainly attributed to the rising demand for convenience foods, the adoption of modern food processing techniques and growing awareness about food safety in the region. In addition, As the population of the Asia-Pacific region continues to grow and urbanize, there is an increasing demand for convenience foods that can be quickly prepared and consumed. According to the United Nations Human Settlements Programme, in 2023, Urbanization continues to be a defining megatrend in the Asia-Pacific region. Fifty-four per cent of the global urban population, more than 2.2 billion people, live in Asia. By 2050, the urban population in Asia is expected to grow by 50% - an additional 1.2 billion people.

Reasons to buy this report:
• The study includes market sizing and forecasting analysis validated by authenticated key industry experts.
• The report presents a quick review of overall industry performance at one glance.
• The report covers an in-depth analysis of prominent industry peers with a primary focus on key business financials, product portfolio, expansion strategies, and recent developments.
• Detailed examination of drivers, restraints, key trends, and opportunities prevailing in the industry.
• The study comprehensively covers the market across different segments.
• Deep dive regional level analysis of the industry.

Customization Options:
The global food anti-caking agents market can further be customized as per the requirement or any other market segment. Besides this, UMI understands that you may have your own business needs, hence feel free to connect with us to get a report that completely suits your requirements.



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Table of Contents

1 MARKET INTRODUCTION
1.1. Market Definitions
1.2. Main Objective
1.3. Stakeholders
1.4. Limitation
2 RESEARCH METHODOLOGY OR ASSUMPTION
2.1. Research Process of the Food Anti-Caking Agents Market
2.2. Research Methodology of the Food Anti-Caking Agents Market
2.3. Respondent Profile
3 MARKET SYNOPSIS
4 EXECUTIVE SUMMARY
5 IMPACT OF COVID-19 ON THE FOOD ANTI-CAKING AGENTS MARKET
6 FOOD ANTI-CAKING AGENTS MARKET REVENUE (USD BN), 2020-2028F
7 MARKET INSIGHTS BY TYPE
7.1. Calcium Compounds
7.2. Sodium Compounds
7.3. Silicon Dioxide
7.4. Others
8 MARKET INSIGHTS BY APPLICATION
8.1. Seasoning & Condiments
8.2. Bakery
8.3. Dairy Products
8.4. Others
9 MARKET INSIGHTS BY SOURCE
9.1. Synthetic
9.2. Natural
10 MARKET INSIGHTS BY REGION
10.1. North America
10.1.1. U.S.
10.1.2. Canada
10.1.3. Rest of North America
10.2. Europe
10.2.1. Germany
10.2.2. U.K.
10.2.3. France
10.2.4. Italy
10.2.5. Spain
10.2.6. Rest of Europe
10.3. Asia-Pacific
10.3.1. China
10.3.2. Japan
10.3.3. India
10.3.4. Rest of Asia-Pacific
10.4. Rest of World
11 FOOD ANTI-CAKING AGENTS MARKET DYNAMICS
11.1. Market Drivers
11.2. Market Challenges
11.3. Impact Analysis
12 FOOD ANTI-CAKING AGENTS MARKET OPPORTUNITIES
13 FOOD ANTI-CAKING AGENTS MARKET TRENDS
14 DEMAND AND SUPPLY-SIDE ANALYSIS
14.1. Demand Side Analysis
14.2. Supply Side Analysis
15 VALUE CHAIN ANALYSIS
16 PRICING ANALYSIS
17 STRATEGIC INSIGHTS
18 COMPETITIVE SCENARIO
18.1. Competitive Landscape
18.1.1. Porters Fiver Forces Analysis
19 COMPANY PROFILED
19.1. Evonik Industries AG
19.2. PPG Industries, Inc.
19.3. Brenntag Peru A. C.
19.4. Univar Solutions Inc.
19.5. Solvay
19.6. Cabot Corporation.
19.7. Agropur cooperative
19.8. Kao Corporation.
19.9. BASF SE
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