![]() パスタと麺の世界市場規模調査&予測、製品別(乾燥、インスタント、冷凍&缶詰)、流通チャネル別(オンライン、オフライン)、地域別分析、2023-2030年Global Pasta and Noodles Market Size study & Forecast, by Product (Dried, Instant, Frozen & Canned), by Distribution Channel (Online, Offline) and Regional Analysis, 2023-2030 パスタと麺の世界市場は2022年に約XX億米ドルと評価され、予測期間2023-2030年にはXX%以上の健全な成長率で成長すると予測されている。国際的な料理への需要が近年大幅に増加しており、世界中でパスタと麺の消費... もっと見る
サマリーパスタと麺の世界市場は2022年に約XX億米ドルと評価され、予測期間2023-2030年にはXX%以上の健全な成長率で成長すると予測されている。国際的な料理への需要が近年大幅に増加しており、世界中でパスタと麺の消費を牽引している。この傾向は、特に米国とアジア諸国におけるイタリアンパスタの消費拡大に顕著である。米国におけるイタリアン・パスタの人気は、その多用途性、調理のしやすさ、米国料理界におけるイタリア料理の影響に起因している。同様に、アジア諸国では、アジア料理の影響とインスタント麺製品が提供する利便性により、国産品と輸入品を含む麺類の消費が急増している。このように世界各地でパスタや麺類に対する需要が高まっていることは、市場成長にとってプラスに働く指標であり、この業界のメーカーやサプライヤーにとってチャンスとなる。グルテンフリーのクリーンラベル製品に対する需要の高まりは、グルテンフリーのパスタ・麺市場の拡大に大きく寄与している。消費者はますますバランスの取れたライフスタイルを受け入れ、「フリーフロム」のコンセプトを選ぶようになっており、グルテンフリーのパスタ・オプションの需要急増につながっている。米国では、グルテンフリーのパスタを探す傾向が顕著な伸びを示しており、ニューハンプシャー州、コネチカット州、メイン州といった特定の地域が顕著な関心を示している。こうした需要に対応するため、同市場で事業を展開する各社は、消費者を惹きつける固有技術の開発に積極的に投資している。米やトウモロコシのような伝統的なグルテンフリー穀物に加え、ソルガムきび、テフ、キヌア、アマランサス、そばのような新しい穀物や、赤レンズ豆、エンドウ豆、ひよこ豆のような豆類を取り入れることで製品を充実させている。これらの代替食材は、グルテンフリーの選択肢を提供するだけでなく、さらなる栄養上の利点と多様性を提供する。例えば、2020年にはジョヴィアル・フーズ社が穀物不使用のキャッサバをベースとしたパスタの新ラインの発売を発表し、グルテンフリーの代替品を求める消費者の選択肢を広げた。しかし、パスタと麺に対する健康懸念の高まりが、2023~2030年の予測期間を通じて市場の成長を阻害している。 パスタ・麺の世界市場調査で考慮した主要地域は、アジア太平洋、北米、欧州、中南米、中東・アフリカなどである。北米のパスタ・麺市場は、多様なパスタ製品を取り揃えており、優位を占めている。スパゲッティ、マカロニ、フェットチーネといった伝統的なパスタが人気で、特殊パスタやオーガニックパスタの需要も伸びている。全粒粉やグルテンフリーのパスタなど、健康志向の選択肢も市場で大きな存在感を示している。アジア太平洋地域は、パスタ・麺類市場で最も急速な成長を遂げている。インド、マレーシア、インドネシア、中国のような国々は、これらの地域の都市部の消費者がますますパスタと麺への嗜好を高めているため、この市場拡大の推進に特に影響力がある。即席麺の消費量が最も多い上位15カ国のうち、10カ国がアジアである。これは、ネスレやキャンベルのような世界的メーカーが、各地域の味覚嗜好に合わせてカスタマイズした風味のバリエーションを導入したことにより、この市場が大きな成功を収めていることを浮き彫りにしている。 本レポートに含まれる主な市場プレイヤーは以下の通りである: ネスレ バリラグループ ITC クラフト・ハインツ・カンパニー ユニリーバ 東洋水産 日清食品ホールディングス キャンベル・スープ・カンパニー コナグラブランズ ツリーハウスフーズ エブロフーズ 市場における最近の動き: 2021年、ユニリーバ傘下の麺ブランドであるクノール(Knorr)は、"Cheesy Chatt Patta Noodles "というスープ麺の新フレーバーを発売した。この新フレーバーは、消費者にユニークで安っぽいひねりを加えた麺を提供することを目指した。 2021年、ネスレSAの麺ブランド「マギー」は「ほうれん草入りマサラベジタブル麺」を発売した。この製品は特に、栄養価が高く風味豊かな選択肢を求める健康志向の消費者をターゲットにした。 パスタと麺の世界市場レポートスコープ: 過去データ - 2020 - 2021 推計基準年 - 2022年 予測期間 - 2023-2030 レポート対象範囲 - 売上予測、企業ランキング、競合環境、成長要因、動向 対象セグメント - 製品、流通チャネル、地域 地域範囲 - 北米;欧州;アジア太平洋;中南米;中東・アフリカ カスタマイズ範囲 - レポートのカスタマイズは無料(アナリストの作業時間8時間分まで)。国、地域、セグメントスコープの追加または変更*。 本調査の目的は、近年における様々なセグメントおよび国の市場規模を定義し、今後数年間の市場価値を予測することです。本レポートは、調査対象国における産業の質的・量的側面の両方を盛り込むよう設計されています。 また、市場の将来的な成長を規定する推進要因や課題などの重要な側面に関する詳細情報も提供しています。さらに、主要企業の競争環境と製品提供の詳細な分析とともに、利害関係者が投資するためのミクロ市場における潜在的な機会も組み込んでいます。市場の詳細なセグメントとサブセグメントを以下に説明する: 製品別 乾燥 インスタント 冷凍・缶詰 流通チャネル別 オンライン オフライン 地域別 北米 米国 カナダ ヨーロッパ 英国 ドイツ フランス スペイン イタリア ROE アジア太平洋 中国 インド 日本 オーストラリア 韓国 RoAPAC ラテンアメリカ ブラジル メキシコ 中東・アフリカ サウジアラビア 南アフリカ その他の中東・アフリカ 目次Chapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2030 (USD Billion) 1.2.1. Pasta and Noodles Market, by Region, 2020-2030 (USD Billion) 1.2.2. Pasta and Noodles Market, by Product, 2020-2030 (USD Billion) 1.2.3. Pasta and Noodles Market, by Distribution Channel, 2020-2030 (USD Billion) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Pasta and Noodles Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Industry Evolution 2.2.2. Scope of the Study 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Pasta and Noodles Market Dynamics 3.1. Pasta and Noodles Market Impact Analysis (2020-2030) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Growing consumption of pasta and noodles worldwide 3.1.1.2. Growing import of pasta and noodles 3.1.1.3. Increasing Demand for Gluten-free Pasta and Noodles 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. Rising health concerns 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Rising demand for pasta and noodles 3.1.3.2. Rising initiatives by the key market players Chapter 4. Global Pasta and Noodles Market Industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.2. Porter’s 5 Force Impact Analysis 4.3. PEST Analysis 4.3.1. Political 4.3.2. Economical 4.3.3. Social 4.3.4. Technological 4.3.5. Environmental 4.3.6. Legal 4.4. Top investment opportunity 4.5. Top winning strategies 4.6. COVID-19 Impact Analysis 4.7. Disruptive Trends 4.8. Industry Expert Perspective 4.9. Analyst Recommendation & Conclusion Chapter 5. Global Pasta and Noodles Market, by Product 5.1. Market Snapshot 5.2. Global Pasta and Noodles Market by Product, Performance - Potential Analysis 5.3. Global Pasta and Noodles Market Estimates & Forecasts by Product 2020-2030 (USD Billion) 5.4. Pasta and Noodles Market, Sub Segment Analysis 5.4.1. Dried 5.4.2. Instant 5.4.3. Frozen & Canned Chapter 6. Global Pasta and Noodles Market, by Distribution Channel 6.1. Market Snapshot 6.2. Global Pasta and Noodles Market by Distribution Channel, Performance - Potential Analysis 6.3. Global Pasta and Noodles Market Estimates & Forecasts by Distribution Channel 2020-2030 (USD Billion) 6.4. Pasta and Noodles Market, Sub Segment Analysis 6.4.1. Online 6.4.2. Offline Chapter 7. Global Pasta and Noodles Market, Regional Analysis 7.1. Top Leading Countries 7.2. Top Emerging Countries 7.3. Pasta and Noodles Market, Regional Market Snapshot 7.4. North America Pasta and Noodles Market 7.4.1. U.S. Pasta and Noodles Market 7.4.1.1. Product breakdown estimates & forecasts, 2020-2030 7.4.1.2. Distribution Channel breakdown estimates & forecasts, 2020-2030 7.4.2. Canada Pasta and Noodles Market 7.5. Europe Pasta and Noodles Market Snapshot 7.5.1. U.K. Pasta and Noodles Market 7.5.2. Germany Pasta and Noodles Market 7.5.3. France Pasta and Noodles Market 7.5.4. Spain Pasta and Noodles Market 7.5.5. Italy Pasta and Noodles Market 7.5.6. Rest of Europe Pasta and Noodles Market 7.6. Asia-Pacific Pasta and Noodles Market Snapshot 7.6.1. China Pasta and Noodles Market 7.6.2. India Pasta and Noodles Market 7.6.3. Japan Pasta and Noodles Market 7.6.4. Australia Pasta and Noodles Market 7.6.5. South Korea Pasta and Noodles Market 7.6.6. Rest of Asia Pacific Pasta and Noodles Market 7.7. Latin America Pasta and Noodles Market Snapshot 7.7.1. Brazil Pasta and Noodles Market 7.7.2. Mexico Pasta and Noodles Market 7.8. Middle East & Africa Pasta and Noodles Market 7.8.1. Saudi Arabia Pasta and Noodles Market 7.8.2. South Africa Pasta and Noodles Market 7.8.3. Rest of Middle East & Africa Pasta and Noodles Market Chapter 8. Competitive Intelligence 8.1. Key Company SWOT Analysis 8.1.1. Company 1 8.1.2. Company 2 8.1.3. Company 3 8.2. Top Market Strategies 8.3. Company Profiles 8.3.1. Nestlé 8.3.1.1. Key Information 8.3.1.2. Overview 8.3.1.3. Financial (Subject to Data Availability) 8.3.1.4. Product Summary 8.3.1.5. Recent Developments 8.3.2. Barilla Group 8.3.3. ITC 8.3.4. The Kraft Heinz Company 8.3.5. Unilever 8.3.6. Toyo Suisan Kaisha, Ltd. 8.3.7. Nissin Foods Holdings Co., Ltd. 8.3.8. Campbell Soup Company 8.3.9. Conagra Brands, Inc. 8.3.10. TreeHouse Foods, Inc. 8.3.11. Ebro Foods, S.A. Chapter 9. Research Process 9.1. Research Process 9.1.1. Data Mining 9.1.2. Analysis 9.1.3. Market Estimation 9.1.4. Validation 9.1.5. Publishing 9.2. Research Attributes 9.3. Research Assumption
SummaryGlobal Pasta and Noodles Market is valued approximately USD XX billion in 2022 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than XX% over the forecast period 2023-2030. The demand for international cuisines has witnessed a significant increase in recent years, driving the consumption of pasta and noodles worldwide. This trend is particularly evident in the growing consumption of Italian pasta in the United States and Asian countries. The popularity of Italian pasta in the U.S. can be attributed to its versatility, ease of preparation, and the influence of Italian cuisine in the American culinary landscape. Similarly, in Asian countries, the consumption of noodles, including both domestic and imported varieties, has soared due to the influence of Asian cuisine and the convenience offered by instant noodle products. This growing demand for pasta and noodles in different parts of the world is a positive indicator for market growth and presents opportunities for manufacturers and suppliers in the industry. Table of ContentsChapter 1. Executive Summary1.1. Market Snapshot 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2030 (USD Billion) 1.2.1. Pasta and Noodles Market, by Region, 2020-2030 (USD Billion) 1.2.2. Pasta and Noodles Market, by Product, 2020-2030 (USD Billion) 1.2.3. Pasta and Noodles Market, by Distribution Channel, 2020-2030 (USD Billion) 1.3. Key Trends 1.4. Estimation Methodology 1.5. Research Assumption Chapter 2. Global Pasta and Noodles Market Definition and Scope 2.1. Objective of the Study 2.2. Market Definition & Scope 2.2.1. Industry Evolution 2.2.2. Scope of the Study 2.3. Years Considered for the Study 2.4. Currency Conversion Rates Chapter 3. Global Pasta and Noodles Market Dynamics 3.1. Pasta and Noodles Market Impact Analysis (2020-2030) 3.1.1. Market Drivers 3.1.1.1. Growing consumption of pasta and noodles worldwide 3.1.1.2. Growing import of pasta and noodles 3.1.1.3. Increasing Demand for Gluten-free Pasta and Noodles 3.1.2. Market Challenges 3.1.2.1. Rising health concerns 3.1.3. Market Opportunities 3.1.3.1. Rising demand for pasta and noodles 3.1.3.2. Rising initiatives by the key market players Chapter 4. Global Pasta and Noodles Market Industry Analysis 4.1. Porter’s 5 Force Model 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers 4.1.2. Bargaining Power of Buyers 4.1.3. Threat of New Entrants 4.1.4. Threat of Substitutes 4.1.5. Competitive Rivalry 4.2. Porter’s 5 Force Impact Analysis 4.3. PEST Analysis 4.3.1. Political 4.3.2. Economical 4.3.3. Social 4.3.4. Technological 4.3.5. Environmental 4.3.6. Legal 4.4. Top investment opportunity 4.5. Top winning strategies 4.6. COVID-19 Impact Analysis 4.7. Disruptive Trends 4.8. Industry Expert Perspective 4.9. Analyst Recommendation & Conclusion Chapter 5. Global Pasta and Noodles Market, by Product 5.1. Market Snapshot 5.2. Global Pasta and Noodles Market by Product, Performance - Potential Analysis 5.3. Global Pasta and Noodles Market Estimates & Forecasts by Product 2020-2030 (USD Billion) 5.4. Pasta and Noodles Market, Sub Segment Analysis 5.4.1. Dried 5.4.2. Instant 5.4.3. Frozen & Canned Chapter 6. Global Pasta and Noodles Market, by Distribution Channel 6.1. Market Snapshot 6.2. Global Pasta and Noodles Market by Distribution Channel, Performance - Potential Analysis 6.3. Global Pasta and Noodles Market Estimates & Forecasts by Distribution Channel 2020-2030 (USD Billion) 6.4. Pasta and Noodles Market, Sub Segment Analysis 6.4.1. Online 6.4.2. Offline Chapter 7. Global Pasta and Noodles Market, Regional Analysis 7.1. Top Leading Countries 7.2. Top Emerging Countries 7.3. Pasta and Noodles Market, Regional Market Snapshot 7.4. North America Pasta and Noodles Market 7.4.1. U.S. Pasta and Noodles Market 7.4.1.1. Product breakdown estimates & forecasts, 2020-2030 7.4.1.2. Distribution Channel breakdown estimates & forecasts, 2020-2030 7.4.2. Canada Pasta and Noodles Market 7.5. Europe Pasta and Noodles Market Snapshot 7.5.1. U.K. Pasta and Noodles Market 7.5.2. Germany Pasta and Noodles Market 7.5.3. France Pasta and Noodles Market 7.5.4. Spain Pasta and Noodles Market 7.5.5. Italy Pasta and Noodles Market 7.5.6. Rest of Europe Pasta and Noodles Market 7.6. Asia-Pacific Pasta and Noodles Market Snapshot 7.6.1. China Pasta and Noodles Market 7.6.2. India Pasta and Noodles Market 7.6.3. Japan Pasta and Noodles Market 7.6.4. Australia Pasta and Noodles Market 7.6.5. South Korea Pasta and Noodles Market 7.6.6. Rest of Asia Pacific Pasta and Noodles Market 7.7. Latin America Pasta and Noodles Market Snapshot 7.7.1. Brazil Pasta and Noodles Market 7.7.2. Mexico Pasta and Noodles Market 7.8. Middle East & Africa Pasta and Noodles Market 7.8.1. Saudi Arabia Pasta and Noodles Market 7.8.2. South Africa Pasta and Noodles Market 7.8.3. Rest of Middle East & Africa Pasta and Noodles Market Chapter 8. Competitive Intelligence 8.1. Key Company SWOT Analysis 8.1.1. Company 1 8.1.2. Company 2 8.1.3. Company 3 8.2. Top Market Strategies 8.3. Company Profiles 8.3.1. Nestlé 8.3.1.1. Key Information 8.3.1.2. Overview 8.3.1.3. Financial (Subject to Data Availability) 8.3.1.4. Product Summary 8.3.1.5. Recent Developments 8.3.2. Barilla Group 8.3.3. ITC 8.3.4. The Kraft Heinz Company 8.3.5. Unilever 8.3.6. Toyo Suisan Kaisha, Ltd. 8.3.7. Nissin Foods Holdings Co., Ltd. 8.3.8. Campbell Soup Company 8.3.9. Conagra Brands, Inc. 8.3.10. TreeHouse Foods, Inc. 8.3.11. Ebro Foods, S.A. Chapter 9. Research Process 9.1. Research Process 9.1.1. Data Mining 9.1.2. Analysis 9.1.3. Market Estimation 9.1.4. Validation 9.1.5. Publishing 9.2. Research Attributes 9.3. Research Assumption
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