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アジアの飲料用乳化安定剤市場(2024年版):飲料タイプ別(有機飲料、従来型飲料、アルコール飲料)、用途別、製品タイプ別、国別の分析:市場の洞察と予測(2020-2030年)


Asia Beverages Emulsion Stabilisers Market (2024 Edition): Analysis By Beverage Type (Organic Beverages, Conventional Beverages, Alcoholic Beverages), By Application, By Product Type, By Country: Market Insights and Forecast (2020-2030)

エグゼクティブ・サマリー この調査レポートはアジアの飲料用乳化安定剤市場を分析・予測したAzoth Analyticsの市場調査報告書です、用途別(炭酸飲料、RTD飲料とジュース、アルコール飲料、乳製品、その他の... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 ページ数 言語
Azoth Analytics
アーゾスアナリティクス
2024年10月1日 US$1,750
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101 英語

 

サマリー

エグゼクティブ・サマリー

この調査レポートはアジアの飲料用乳化安定剤市場を分析・予測したAzoth Analyticsの市場調査報告書です、用途別(炭酸飲料、RTD飲料とジュース、アルコール飲料、乳製品、その他の用途)、製品タイプ別(ペクチン、カラギーナン、アカシアガム、カルボキシメチルセルロース、ジェランガム、その他の製品タイプ)、2020-2023年の過去期間、2024年の予測期間、2025-2030年の予測期間について掲載しています。

本レポートでは、アジアの飲料用乳化安定剤市場を3カ国(中国、日本、インド)別に分析しています。アジアの飲料用乳化安定剤市場は2020-2023年にCAGR 7.65%で成長を示した。2023年の市場規模は6億1,219万米ドルで、2030年には1億8,034万米ドルに達すると予測されています。アジア太平洋地域の飲料用乳化安定剤市場は、同地域の飲料産業の急速な拡大と、革新的で高品質な飲料に対する消費者の需要の増加により、顕著な成長を遂げている。アジア太平洋地域の飲料メーカーが絶え間なく革新を続け、製品ラインナップを拡大しているため、乳化安定剤の需要が高まり、市場の拡大に寄与している。

アジア太平洋地域は多様な国々にまたがっており、それぞれ食生活の嗜好、飲料消費の習慣、経済状況が異なっている。中国、インド、日本、韓国、オーストラリアといった主要市場は、都市化、可処分所得の増加、消費者のライフスタイルの進化といった要因に支えられ、飲料業界の成長を牽引してきた。これらの国々の消費者は、新しいエキゾチックな飲料、特に健康上の利点や機能的特性を備えた飲料を求める傾向が強まっており、製品の品質を向上させ保存期間を延長する乳化剤や安定剤の需要を牽引している。植物性飲料、低カロリー飲料、栄養強化飲料など、健康志向の飲料への注目の高まりは、製品の完全性を維持するための高度な飲料用安定剤の必要性をさらに高めている。多国籍飲料企業は、アジア太平洋地域は人口が多く、中間層が増加しているため、非常に有利な市場であると考えている。これらの企業は、同地域での事業と製品ポートフォリオの拡大に多額の投資を行っており、これが飲料用乳化安定剤の需要を押し上げている。地元および地域のメーカーはまた、製品の技術革新に注力し、味、食感、外観に対する消費者の嗜好を満たす新しい飲料処方を開発している。

アジア太平洋地域の飲料用乳化安定剤市場の主な促進要因の1つは、天然成分や機能性成分を含む飲料への消費者の嗜好の変化である。健康志向の消費者は、ビタミン、ミネラル、その他の有益な成分を強化した飲料を選ぶ傾向が強まっており、こうした飲料では、賞味期限を通じて製品が安定した状態を保つために乳化安定剤の使用が必要となることが多い。さらに、紅茶、コーヒー、エナジードリンクなどのRTD(レディ・トゥ・ドリンク)飲料の人気の高まりにより、ミルク、植物性タンパク質、香料などの成分の乳化を維持できる安定剤の需要が高まっている。

オーガニック飲料は、アジア太平洋地域の消費者の健康志向と環境意識が高まるにつれて、近年大きな支持を集めている。合成添加物、農薬、化学肥料を使用しないオーガニック飲料は、天然成分を使用したクリーンラベル製品を求める消費者に対応している。有機飲料に対する需要の高まりが、有機認証基準に準拠した天然由来の乳化安定剤に対するニーズを後押ししている。これらの安定剤は、分離しやすい複数の天然成分を含むことが多い有機飲料の品質、一貫性、保存性を維持するために不可欠である。同地域では、持続可能性、倫理的な調達、環境に優しい生産方法への注目が高まっており、特に有機飲料セグメントでは、こうした価値観に合致した乳化安定剤への需要がさらに高まっている。

レポートの範囲
- アジアの飲料用乳化安定剤市場を金額(百万米ドル)別に分析しています。
- アジアの飲料用乳化安定剤市場を国別(中国、日本、インド)に分析しています。
- 2020-2023年の過去期間、2024年の予測期間、2025-2030年の予測期間におけるアジアの飲料用乳化安定剤市場の分析を掲載しています。
- アジアの飲料用乳化安定剤市場をタイプ別(有機飲料、従来型飲料、アルコール飲料)に分析しています。
- アジアの飲料用乳化安定剤市場を用途別(炭酸飲料、RTD飲料・ジュース、アルコール飲料、乳製品、その他用途)に分析しています。
- 飲料用乳化安定剤のアジア市場を製品タイプ別(ペクチン、カラギーナン、アカシアガム、カルボキシメチルセルロース、ジェランガム、その他の製品タイプ)に分析しています。
- 本レポートの主要な洞察は、SWOTおよびポーターのファイブフォース分析の枠組みを通して提示されています。また、市場の魅力を国別、タイプ別、用途別、製品タイプ別に紹介しています。
- また、業界の主な機会、動向、促進要因、課題についても分析しています。
- レポートでは、競合の動向、戦略、M&A、新製品開発を追跡しています。本レポートで分析対象としている企業は、CP Kelco、Cargill Incorporated、Kerry Group、Ingredion Incorporated、Archer Daniels Midland (ADM)、Tate & Lyle、DuPont de Nemours, Inc.、Givaudan、FMC Corporation、Ashland Global Holdings Inc.、Cargill Inc.

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目次

目次

1.市場背景
1.1 スコープと飲料タイプの展望
1.2 エグゼクティブサマリー
1.3 調査方法

2.アナリストの提言
2.1 東南アジアの新興市場への進出
2.2 製品革新のための飲料ブランドとの提携

3.飲料用乳化安定剤の世界市場歴史的推移と予測

3.1 飲料用乳化安定剤の世界市場に対するマクロ経済要因の影響分析
3.2 飲料用乳化安定剤の世界市場:ダッシュボード
3.3 飲料用乳化安定剤の世界市場規模およびCAGR
3.4 飲料用乳化安定剤の世界市場:市場価値評価
3.5 地域別スナップショット

4.アジア太平洋地域の飲料用乳化安定剤市場

4.1 アジア太平洋地域の飲料用乳化安定剤の市場規模およびCAGR
4.2 アジア太平洋地域の飲料用乳化安定剤の市場価値評価
4.3 アジア太平洋地域の飲料用乳化安定剤市場主な要因
4.4 アジア太平洋地域の飲料用乳化安定剤市場セグメント分析
4.5 アジア太平洋地域の飲料用乳化安定剤市場国別概要

5.アジアの飲料用乳化安定剤市場

5.1 アジアの飲料用乳化安定剤の市場規模およびCAGR
5.2 飲料用乳化安定剤のアジア市場市場価値評価
5.3 アジアの飲料用乳化安定剤市場飲料タイプ別
5.3.1 アジアの飲料用乳化安定剤市場:飲料タイプ別概観
5.3.2 アジア飲料用乳化安定剤の市場規模:有機飲料別、金額ベース、2020H~2030F (百万米ドル&CAGR)
5.3.3 アジア飲料用乳化安定剤の市場規模:従来型飲料別、金額ベース、2020H-2030F (百万米ドル&CAGR)
5.3.4 アジア飲料用乳化安定剤の市場規模:アルコール飲料別、金額ベース、2020H-2030F (百万米ドル&CAGR)
5.4 アジアの飲料用乳化安定剤市場用途別
5.4.1 アジアの飲料用乳化安定剤市場:用途別概要
5.4.2 飲料用乳化安定剤のアジア市場規模:炭酸飲料別、金額ベース、2020H~2030F(百万米ドル&CAGR)
5.4.3 アジア飲料用乳化安定剤の市場規模:RTD飲料・ジュース別、金額ベース、2020H-2030F (百万米ドル&CAGR)
5.4.4 アジア飲料用乳化安定剤の市場規模:アルコール飲料別、金額ベース、2020H-2030F (百万米ドル&CAGR)
5.4.5 アジア飲料用乳化安定剤の市場規模:乳製品別、金額ベース、2020H-2030F (百万米ドル&CAGR)
5.4.6 アジア飲料用乳化安定剤の市場規模:その他の用途別、金額ベース、2020H-2030F (百万米ドル&CAGR)
5.5 アジアの飲料用乳化安定剤市場:製品タイプ別
5.5.1 飲料用乳化安定剤のアジア市場:製品タイプ別概要
5.5.2 飲料用乳化安定剤のアジア市場規模:ペクチン別、金額ベース:2020H~2030F(百万米ドル&CAGR)
5.5.3 アジア飲料用乳化安定剤の市場規模:カラギーナン別、金額ベース、2020H-2030F (百万米ドル&CAGR)
5.5.4 アジアの飲料用乳化安定剤の市場規模:アカシアガム別、金額ベース、2020H-2030F (百万米ドル&CAGR)
5.5.5 飲料用乳化安定剤のアジア市場規模:カルボキシメチルセルロース別、金額ベース、2020H-2030F (百万米ドル&CAGR)
5.5.6 飲料用乳化安定剤のアジア市場規模:ジェランガム別、金額ベース、2020H-2030F (百万米ドル&CAGR)
5.5.7 飲料用乳化安定剤のアジア市場規模:その他の製品タイプ別、金額ベース:2020H-2030F (百万米ドル&CAGR)
5.6 アジアの飲料用乳化安定剤市場:国別
5.6.1 アジアの飲料用乳化安定剤市場:国別概観
5.6.2 飲料用乳化安定剤のアジア市場規模:金額ベース、日本:2020H~2030F(百万米ドル&CAGR)
5.6.3 飲料用乳化安定剤のアジア市場規模:中国金額別、2020H-2030F (百万米ドル&CAGR)
5.6.4 飲料用乳化安定剤のアジア市場規模:インド金額別、2020H~2030F(百万米ドル&CAGR)
5.6.5 飲料用乳化安定剤のアジア市場規模:その他のアジア地域別:金額2020H-2030F (百万米ドル&CAGR)

6.市場ダイナミクス
6.1 飲料用乳化安定剤市場への市場ダイナミクスの影響評価
6.2 推進要因
6.3 阻害要因
6.4 トレンド

7.産業エコシステム分析
7.1 ポーターの5つの力モデル

8.競合のポジショニング
8.1 各社の飲料タイプのポジショニング
8.2 市場ポジションマトリックス
8.3 アジア飲料乳化安定剤市場シェア分析
8.4 企業プロフィール
8.4.1 CPケルコ
8.4.2 カーギル社
8.4.3 ケリーグループ
8.4.4 イングレディオン・インコーポレイテッド
8.4.5 アーチャー・ダニエルズ・ミッドランド(ADM)
8.4.6 テート&ライル
8.4.7 デュポン社
8.4.8 ジボダン
8.4.9 FMCコーポレーション
8.4.10 アシュランド・グローバル・ホールディングス

9.会社概要・免責事項

 

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Summary

Executive Summary

Azoth Analytics has released a research report titled “Asia Beverages Emulsion Stabilisers Market (2024 Edition)” which provides a complete analysis of the Asia Beverages Emulsion Stabilisers Market industry in terms of market segmentation by Type (Organic Beverages, Conventional Beverages, Alcoholic Beverages), by Application (Carbonated Drinks, RTD Beverages and Juices, Alcoholic Beverages, Dairy Products, Other Applications), by Product Type (Pectin, Carrageenan, Gum Acacia, Carboxymethyl Cellulose, Gellan Gum, Other Product Types) for the historical period of 2020-2023, the estimates of 2024 and the forecast period of 2025-2030.

The report analyses the Asia Beverages Emulsion Stabilisers Market by 3 Countries (China, Japan, India). The Asia Beverages Emulsion Stabilisers Market showcased growth at a CAGR of 7.65% during 2020-2023. The market was valued at USD 612.19 Million in 2023 which is expected to reach USD 1080.34 Million in 2030. The Asia Pacific Beverage Emulsion Stabilisers Market is experiencing notable growth due to the rapid expansion of the beverage industry in the region and increasing consumer demand for innovative, high-quality drinks. As beverage manufacturers across Asia Pacific are continuously innovating and expanding their product offerings, the demand for emulsion stabilizers has risen, contributing to the expansion of the market.

The Asia Pacific region encompasses a diverse range of countries, each with distinct dietary preferences, beverage consumption habits, and economic conditions. Key markets such as China, India, Japan, South Korea, and Australia have been leading the growth in the beverage industry, supported by factors like urbanization, increasing disposable incomes, and evolving consumer lifestyles. Consumers in these countries are increasingly seeking out new and exotic beverages, particularly those with health benefits or functional properties, driving the demand for emulsifiers and stabilizers that improve product quality and extend shelf life. The growing focus on health-conscious beverages, including plant-based, low-calorie, and fortified drinks, has further amplified the need for advanced beverage stabilizers to maintain product integrity. Multinational beverage companies view the Asia Pacific region as a highly lucrative market due to its large and growing population, as well as the rising middle class. These companies are investing heavily in expanding their operations and product portfolios within the region, which has, in turn, driven demand for beverage emulsion stabilizers. Local and regional manufacturers are also focusing on product innovation and developing new beverage formulations that meet consumer preferences for taste, texture, and appearance.

One of the key drivers of the Asia Pacific beverage emulsion stabilisers market is the shift in consumer preferences towards beverages that contain natural and functional ingredients. Health-conscious consumers are increasingly opting for drinks that are fortified with vitamins, minerals, and other beneficial components, which often require the use of emulsion stabilizers to ensure the product remains consistent throughout its shelf life. Additionally, the rise in popularity of ready-to-drink (RTD) beverages, including teas, coffees, and energy drinks, has increased the demand for stabilizers that can maintain the emulsion of ingredients such as milk, plant-based proteins, and flavorings.

Organic Beverages have been gaining significant traction in recent years as consumers in the Asia Pacific region become more health-conscious and environmentally aware. Organic beverages, which are free from synthetic additives, pesticides, and chemical fertilizers, cater to consumers who seek clean-label products with natural ingredients. The rising demand for organic beverages has driven the need for emulsion stabilizers derived from natural sources that are compliant with organic certification standards. These stabilizers are essential in maintaining the quality, consistency, and shelf life of organic drinks, which often contain multiple natural ingredients prone to separation. The growing focus on sustainability, ethical sourcing, and environmentally friendly production methods in the region has further fueled the demand for emulsion stabilizers that align with these values, particularly within the organic beverage segment.

Scope of the Report:
• The report analyses the Asia Beverages Emulsion Stabilisers Market by Value (USD Million).
• The report analyses the Asia Beverages Emulsion Stabilisers Market by 3 Countries (China, Japan, India).
• The report presents the analysis of Asia Beverages Emulsion Stabilisers Market for the historical period of 2020-2023, the estimated year 2024 and the forecast period of 2025-2030.
• The report analyses the Asia Beverages Emulsion Stabilisers Market by by Type (Organic Beverages, Conventional Beverages, Alcoholic Beverages).
• The report analyses the Asia Beverages Emulsion Stabilisers Market by Application (Carbonated Drinks, RTD Beverages and Juices, Alcoholic Beverages, Dairy Products, Other Applications).
• The report analyses the Asia Beverages Emulsion Stabilisers Market by Product Type (Pectin, Carrageenan, Gum Acacia, Carboxymethyl Cellulose, Gellan Gum, Other Product Types).
• The key insights of the report have been presented through the frameworks of SWOT and Porter’s Five Forces Analysis. Also, the attractiveness of the market has been presented by country, by type, by application, & by product type.
• Also, the major opportunities, trends, drivers, and challenges of the industry has been analyzed in the report.
• The report tracks competitive developments, strategies, mergers and acquisitions and new product development. The companies analysed in the report include CP Kelco, Cargill Incorporated, Kerry Group, Ingredion Incorporated, Archer Daniels Midland (ADM), Tate & Lyle, DuPont de Nemours, Inc., Givaudan, FMC Corporation, Ashland Global Holdings Inc.



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Table of Contents

Table of Content

1. Market Background
1.1 Scope and Beverage Type Outlook
1.2 Executive Summary
1.3 Research Methodology

2. Analyst Recommendations
2.1 Expansion into emerging markets of South East Asia
2.2 Collaboration with Beverage Brands for Product Innovation

3. Global Beverages Emulsion Stabiliser Market: Historic and Forecast

3.1 Impact Analysis of Macro Economic Factors on Global Beverages Emulsion Stabiliser Market
3.2 Global Beverages Emulsion Stabiliser Market : Dashboard
3.3 Global Beverages Emulsion Stabiliser Market Size and CAGR
3.4 Global Beverages Emulsion Stabiliser Market : Market Value Assessment
3.5 Regional Snapshot

4. Asia Pacific Beverages Emulsion Stabiliser Market

4.1 Asia Pacific Beverages Emulsion Stabiliser Market Size and CAGR
4.2 Asia Pacific Beverages Emulsion Stabiliser Market Value Assessment
4.3 Asia Pacific Beverages Emulsion Stabiliser Market: Key Factors
4.4 Asia Pacific Beverages Emulsion Stabiliser Market: Segment Analysis
4.5 Asia Pacific Beverages Emulsion Stabiliser Market: By Country Overview

5. Asia Beverages Emulsion Stabiliser Market

5.1 Asia Beverages Emulsion Stabiliser Market Size and CAGR
5.2 Asia Beverages Emulsion Stabiliser Market: Market Value Assessment
5.3 Asia Beverages Emulsion Stabiliser Market: By Beverage Type
5.3.1 Asia Beverages Emulsion Stabiliser Market, By Beverage Type Overview
5.3.2 Asia Beverages Emulsion Stabiliser Market Size, By Organic Beverages, By Value, 2020H-2030F (USD Million & CAGR)
5.3.3 Asia Beverages Emulsion Stabiliser Market Size, By Conventional Beverages, By Value, 2020H-2030F (USD Million & CAGR)
5.3.4 Asia Beverages Emulsion Stabiliser Market Size, By Alcoholic Beverages, By Value, 2020H-2030F (USD Million & CAGR)
5.4 Asia Beverages Emulsion Stabiliser Market: By Application
5.4.1 Asia Beverages Emulsion Stabiliser Market, By Application Overview
5.4.2 Asia Beverages Emulsion Stabiliser Market Size, By Carbonated Drinks, By Value, 2020H-2030F (USD Million & CAGR)
5.4.3 Asia Beverages Emulsion Stabiliser Market Size, By RTD Beverages and Juices, By Value, 2020H-2030F (USD Million & CAGR)
5.4.4 Asia Beverages Emulsion Stabiliser Market Size, By Alcoholic Beverages, By Value, 2020H-2030F (USD Million & CAGR)
5.4.5 Asia Beverages Emulsion Stabiliser Market Size, By Dairy Products, By Value, 2020H-2030F (USD Million & CAGR)
5.4.6 Asia Beverages Emulsion Stabiliser Market Size, By Other Applications, By Value, 2020H-2030F (USD Million & CAGR)
5.5 Asia Beverages Emulsion Stabiliser Market, By Product Type
5.5.1 Asia Beverages Emulsion Stabiliser Market, By Product Type Overview
5.5.2 Asia Beverages Emulsion Stabiliser Market Size, By Pectin, By Value, 2020H-2030F (USD Million & CAGR)
5.5.3 Asia Beverages Emulsion Stabiliser Market Size, By Carrageenan, By Value, 2020H-2030F (USD Million & CAGR)
5.5.4 Asia Beverages Emulsion Stabiliser Market Size, By Gum Acacia, By Value, 2020H-2030F (USD Million & CAGR)
5.5.5 Asia Beverages Emulsion Stabiliser Market Size, By Carboxymethyl Cellulose, By Value, 2020H-2030F (USD Million & CAGR)
5.5.6 Asia Beverages Emulsion Stabiliser Market Size, By Gellan Gum, By Value, 2020H-2030F (USD Million & CAGR)
5.5.7 Asia Beverages Emulsion Stabiliser Market Size, By Other Product Types, By Value, 2020H-2030F (USD Million & CAGR)
5.6 Asia Beverages Emulsion Stabiliser Market, By Country
5.6.1 Asia Beverages Emulsion Stabiliser Market, By Country Overview
5.6.2 Asia Beverages Emulsion Stabiliser Market Size, By Japan, By Value, 2020H-2030F (USD Million & CAGR)
5.6.3 Asia Beverages Emulsion Stabiliser Market Size, By China, By Value, 2020H-2030F (USD Million & CAGR)
5.6.4 Asia Beverages Emulsion Stabiliser Market Size, By India, By Value, 2020H-2030F (USD Million & CAGR)
5.6.5 Asia Beverages Emulsion Stabiliser Market Size, By Rest of Asia, By Value, 2020H-2030F (USD Million & CAGR)

6. Market Dynamics
6.1 Impact Assessment of Market Dynamics on Beverages Emulsion Stabiliser market
6.2 Drivers
6.3 Restraints
6.4 Trends

7. Industry Ecosystem Analysis
7.1 Porter’s Five Forces Model

8. Competitive Positioning
8.1 Companies Beverage Type Positioning
8.2 Market Position Matrix
8.3 Market Share Analysis of Asia Beverages Emulsion Stabiliser Market
8.4 Company Profiles
8.4.1 CP Kelco
8.4.2 Cargill, Incorporated
8.4.3 Kerry Group
8.4.4 Ingredion Incorporated
8.4.5 Archer Daniels Midland (ADM)
8.4.6 Tate & Lyle
8.4.7 DuPont de Nemours, Inc.
8.4.8 Givaudan
8.4.9 FMC Corporation
8.4.10 Ashland Global Holdings Inc.

9. About us & Disclaimer

 

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