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食品用ジェランガム市場:製品タイプ、エンドユーザー、地域別(北米、欧州、アジア太平洋地域、中南米、中東・アフリカ):世界の産業分析、規模、シェア、成長、動向、予測、2025年~2032年

食品用ジェランガム市場:製品タイプ、エンドユーザー、地域別(北米、欧州、アジア太平洋地域、中南米、中東・アフリカ):世界の産業分析、規模、シェア、成長、動向、予測、2025年~2032年


Food Grade Gellan Gum Market by Product Type, End-Users, and Geography (North America, Europe, Asia Pacific, Latin America, and the Middle East and Africa): Global Industry Analysis, Size, Share, Growth, Trends, and Forecast, 2025 - 2032

Persistence Market Research社はこのほど、食品用ジェランガムの世界市場に関する包括的なレポートを発表しました。この調査レポートは、促進要因、動向、機会、課題など、重要な市場ダイナミクスを徹底的に評価... もっと見る

 

 

出版社 出版年月 電子版価格 納期 ページ数 言語
Persistence Market Research
パーシスタンスマーケットリサーチ
2025年8月13日 US$4,995
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サマリー

Persistence Market Research社はこのほど、食品用ジェランガムの世界市場に関する包括的なレポートを発表しました。この調査レポートは、促進要因、動向、機会、課題など、重要な市場ダイナミクスを徹底的に評価し、市場構造に関する詳細な洞察を提供しています。この調査レポートは、2025年から2032年までの世界の食品用ジェランガム市場の予測成長軌道を概説する独占データと統計を掲載しています。

主な洞察

- 食品用ジェランガムの市場規模(2025E):2億8,760万米ドル
- 予測市場価値(2032F):4億3,820万米ドル4億3,820万米ドル
- 世界市場成長率(CAGR 2025~2032): 6.2%

食品用ジェランガム市場 - レポートスコープ:

食品用ジェランガムは、様々な食品・飲料用途でゲル化剤、安定化剤、増粘剤として使用される水溶性多糖類である。合成ハイドロコロイドに代わる天然素材として、乳製品、菓子、ベーカリー、飲料産業で広く使用されている。市場は高アシル型と低アシル型のジェランガムの両方をカバーし、異なる食感や機能要件に対応している。クリーンラベル原料や天然食品添加物に対する消費者の嗜好の高まりが、食品用ジェランガムの需要を牽引している。この市場には、食品加工業者、飲料会社、原料販売業者に供給するメーカーが世界的に含まれている。革新的な食感、保存性の向上、製品安定性の改善に対するニーズの高まりが成長を後押ししている。

市場成長の促進要因:

世界の食品用ジェランガム市場は、拡大する食品・飲料業界と、天然素材や機能性素材に対する消費者の志向の高まりによって牽引されている。低脂肪で砂糖不使用の製品に対する需要の高まりは、脂肪代替剤や安定剤としてジェランガムの使用を促している。さらに、ジェランガムの優れた熱安定性と酸安定性は、多様な食品配合に適している。主要な食品安全当局による規制上の承認が、市場の成長をさらに後押ししている。ビーガンやベジタリアン製品の人気の高まりも、ジェランガムのような植物性ハイドロコロイドの需要を押し上げている。

市場の阻害要因

良好な成長にもかかわらず、食品用ジェランガム市場は原料の入手可能性の変動や価格の乱高下といった課題に直面している。いくつかの合成代替品と比較して製造コストが高いため、コストに敏感な製造業者の採用が制限される可能性がある。さらに、一部の新興市場ではジェランガムの機能的な利点に関する認識が低いことが需要を抑制している。潜在的な規制の変更と厳しい品質基準は、小規模の製造業者に影響を与える可能性のあるコンプライアンス要件を課す。

市場機会:

食品用ジェランガム市場は、クリーンラベル食品と機能性食品における技術革新の進展に伴い、十分な機会を提供している。新しいジェランガムブレンドやカスタマイズされた配合の開発は、製品の差別化の可能性を提供する。加工食品の消費が増加している新興経済国への進出は、新たな成長の道を提供する。革新的な食感と改善された官能体験を生み出すための原料メーカーと食品メーカーとのコラボレーションは、市場への浸透を強化する可能性がある。さらに、植物由来でアレルゲンを含まない製品に対する需要の高まりは、ジェランガムの天然で非アレルギー性の特性とよく合致している。

本レポートで扱う主な質問

- 世界の食品用ジェランガム市場の成長を促進する主な要因は何か?
- 食品と飲料におけるジェランガムの採用を促進している製品タイプと用途は何か?
- 技術の進歩は食品用ジェランガムの生産と用途にどのような影響を与えているか?
- 食品用ジェランガム市場に貢献している主要企業はどこか、また、市場の主導権を維持するためにどのような戦略を採用しているか?
- 食品用ジェランガムの世界市場における新たな動向と将来性は?

競合情報とビジネス戦略:

CP Kelco、Meron Group、DowDuPont, Inc、Fufeng Groupなど、世界の食品用ジェランガム市場の大手企業は、競争力を維持するために、技術進歩、クリーンラベルの革新、世界的な流通拡大に注力している。これらの企業は、持続可能な調達と環境コンプライアンスを確保しながら、生産コストを削減し、歩留まりを向上させるためにプロセスの最適化に投資している。食品メーカーや研究開発機関との戦略的パートナーシップは、特定の用途に合わせたハイドロコロイドのソリューション開発に役立っている。さらに、特にアジア太平洋地域と北米における生産能力の拡大により、企業は高性能食品安定剤に対する需要の増大に対応することができる。

主な企業

- CPケルコ
- ダウ・デュポン
- カーギル
- イングレディオン社
- ホーキンス・ワッツ
- 福豊グループ
- 内蒙古レインボー・バイオテック社メロングループ
- メロングループ
- 河北新和生物化学有限公司
- 杭州ジェランソリューションズバイオテック有限公司ルーブリゾール株式会社
- 浙江DSM中研生物技術有限公司
- 浙江省テックウェイ生化学有限公司
- 浙江省大成化新糖業有限公司中国

カテゴリー別食品グレードジェランガム産業調査

タイプ別

- 高アシル
- 低アシル

機能別

- 増粘剤
- 安定剤
- 乳化剤
- ゲル化
- コーティング
- テクスチャー

販売チャネル別

- ベーカリー
- 製菓
- 乳製品
- 食肉・家禽
- 飲料
- ソース・ドレッシング

地域別

- 北米
- 中南米
- 欧州
- 南アジア・太平洋
- 東アジア
- 中東・アフリカ

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目次

1.要旨
1.1.食品グレードジェランガムの世界市場スナップショット 2025年と2032年
1.2.市場機会評価、2025年~2032年、US$ Mn
1.3.主な市場動向
1.4.業界動向と主要市場イベント
1.5.需要サイドと供給サイドの分析
1.6.PMR分析と提言
2.市場概要
2.1.市場の範囲と定義
2.2.バリューチェーン分析
2.3.マクロ経済要因
2.3.1.世界のGDP見通し
2.3.2.世界のGDP見通し
2.3.3.世界経済成長見通し
2.3.4.世界の都市化成長
2.3.5.その他のマクロ経済要因
2.4.予測要因-関連性と影響
2.5.COVID-19の影響評価
2.6.PESTLE分析
2.7.ポーターのファイブフォース分析
2.8.地政学的緊張:市場への影響
2.9.規制・技術情勢
3.市場ダイナミクス
3.1.推進要因
3.2.阻害要因
3.3.機会
3.4.トレンド
4.価格動向分析、2019年~2032年
4.1.地域別価格分析
4.2.セグメント別価格
4.3.価格インパクト要因
5.世界の食品グレードジェランガム市場展望:過去(2019年~2024年)と予測(2025年~2032年)
5.1.主なハイライト
5.2.食品用ジェランガムの世界市場展望:タイプ
5.2.1.イントロダクション/主な調査結果
5.2.2.タイプ別過去市場規模(US$ Mn)分析、2019年~2024年
5.2.3.現在の市場規模(US$ Mn)予測、タイプ別、2025-2032年
5.2.3.1.高アシル
5.2.3.2.低アシル
5.2.4.市場の魅力度分析タイプ
5.3.食品用ジェランガムの世界市場展望:機能
5.3.1.序論/主な調査結果
5.3.2.機能別の過去市場規模(US$ Mn)分析、2019年~2024年
5.3.3.現在の市場規模(US$ Mn)予測、機能別、2025-2032年
5.3.3.1.増粘剤
5.3.3.2.安定剤
5.3.3.3.乳化剤
5.3.3.4.ゲル化剤
6. 5.3.3.4.6.コーティング
6.1.
6.1.1.
6.1.1.1.テクスチャライジング
6.1.2.市場の魅力度分析機能
6.2.食品用ジェランガムの世界市場展望:販売チャネル
6.2.1.序論/主な調査結果
6.2.2.販売チャネル別の過去市場規模(US$ Mn)分析、2019年~2024年
6.2.3.現在の市場規模(US$ Mn)予測、販売チャネル別、2025-2032年
6.2.3.1.ベーカリー
6.2.3.2.菓子
6.2.3.3.乳製品
6.2.3.4.食肉・家禽
6.2.3.5.飲料
6.2.3.6.ソース・ドレッシング
6.2.4.市場の魅力度分析販売チャネル
7.食品用ジェランガムの世界市場展望:地域
7.1.主なハイライト
7.2.地域別の過去市場規模(US$ Mn)分析、2019年~2024年
7.3.現在の市場規模(US$ Mn)予測、地域別、2025-2032年
7.3.1.北米
7.3.2.欧州
7.3.3.東アジア
7.3.4.南アジア・オセアニア
7.3.5.ラテンアメリカ
7.3.6.中東・アフリカ
7.4.市場魅力度分析:地域
8.北米の食品グレードジェランガム市場展望:過去(2019年~2024年)と予測(2025年~2032年)
8.1.主なハイライト
8.2.価格分析
8.3.北米市場規模(US$ Mn)予測、国別、2025-2032年
8.3.1.米国
8.3.2.カナダ
8.4.北米市場規模(US$ Mn)予測、タイプ別、2025-2032年
8.4.1.高アシル
8.4.2.低アシル
8.5.北米市場規模(百万米ドル)予測、機能別、2025~2032年
8.5.1.増粘剤
8.5.2.安定剤
8.5.3.乳化剤
8.5.4.ゲル化剤
9. 7.5.4.6.コーティング
9.1.
9.1.1.テクスチャライジング
9.2.北米市場規模(百万米ドル)予測、販売チャネル別、2025~2032年
9.2.1.ベーカリー
9.2.2.菓子
9.2.3.乳製品
9.2.4.食肉・家禽
9.2.5.飲料
9.2.6.ソース・ドレッシング
10.欧州の食品グレードジェランガム市場展望:過去(2019年~2024年)と予測(2025年~2032年)
10.1.主なハイライト
10.2.価格分析
10.3.欧州市場規模(百万米ドル)予測、国別、2025-2032年
10.3.1.ドイツ
10.3.2.イタリア
10.3.3.フランス
10.3.4.イギリス
10.3.5.スペイン
10.3.6.ロシア
10.3.7.その他のヨーロッパ
10.4.欧州市場規模(US$ Mn)予測、タイプ別、2025-2032年
10.4.1.高アシル
10.4.2.低アシル
10.5.欧州市場規模(百万米ドル)予測、機能別、2025~2032年
10.5.1.増粘剤
10.5.2.安定剤
10.5.3.乳化剤
10.5.4.ゲル化剤
11. 8.5.4.6.コーティング
11.1.
11.1.1.テクスチャライジング
11.2.欧州市場規模(百万米ドル)予測、販売チャネル別、2025~2032年
11.2.1.ベーカリー
11.2.2.菓子
11.2.3.乳製品
11.2.4.食肉・家禽
11.2.5.飲料
11.2.6.ソース・ドレッシング
12.東アジアの食品グレードジェランガム市場展望:過去(2019年~2024年)と予測(2025年~2032年)
12.1.主なハイライト
12.2.価格分析
12.3.東アジア市場規模(百万米ドル)予測、国別、2025-2032年
12.3.1.中国
12.3.2.日本
12.3.3.韓国
12.4.東アジア市場規模(百万米ドル)予測、タイプ別、2025-2032年
12.4.1.高アシル
12.4.2.低アシル
12.5.東アジアの市場規模(百万米ドル)予測、機能別、2025~2032年
12.5.1.増粘剤
12.5.2.安定剤
12.5.3.乳化剤
12.5.4.ゲル化剤
13. 9.5.4.6.コーティング
13.1.
13.1.1.テクスチャライジング
13.2.東アジア市場規模(百万米ドル)予測、販売チャネル別、2025-2032年
13.2.1.ベーカリー
13.2.2.菓子
13.2.3.乳製品
13.2.4.食肉・家禽
13.2.5.飲料
13.2.6.ソース・ドレッシング
14.南アジア・オセアニアの食品グレードジェランガム市場展望:過去(2019年~2024年)と予測(2025年~2032年)
14.1.主なハイライト
14.2.価格分析
14.3.南アジア・オセアニアの国別市場規模(百万米ドル)予測、2025-2032年
14.3.1.インド
14.3.2.東南アジア
14.3.3.ニュージーランド
14.3.4.その他の地域
14.4.南アジア・オセアニア市場規模(百万米ドル)予測、タイプ別、2025-2032年
14.4.1.高アシル
14.4.2.低アシル
14.5.南アジア・オセアニアの市場規模(百万米ドル)予測、機能別、2025-2032年
14.5.1.増粘剤
14.5.2.安定剤
14.5.3.乳化剤
14.5.4.ゲル化剤
15. 10.5.4.6.コーティング
15.1.
15.1.1.テクスチャライジング
15.2.南アジア・オセアニア市場規模(百万米ドル)予測、販売チャネル別、2025-2032年
15.2.1.ベーカリー
15.2.2.菓子
15.2.3.乳製品
15.2.4.食肉・家禽
15.2.5.飲料
15.2.6.ソース・ドレッシング
16.ラテンアメリカの食品グレードジェランガム市場展望:過去(2019年~2024年)と予測(2025年~2032年)
16.1.主なハイライト
16.2.価格分析
16.3.ラテンアメリカ市場規模(百万米ドル)予測、国別、2025-2032年
16.3.1.ブラジル
16.3.2.メキシコ
16.3.3.その他のラタム諸国
16.4.中南米の市場規模(百万米ドル)予測、タイプ別、2025-2032年
16.4.1.高アシル
16.4.2.低アシル
16.5.ラテンアメリカの市場規模(百万米ドル)予測、機能別、2025~2032年
16.5.1.増粘剤
16.5.2.安定剤
16.5.3.乳化剤
16.5.4.ゲル化剤
17. 11.5.4.6.コーティング
17.1.
17.1.1.テクスチャライジング
17.2.ラテンアメリカ市場規模(百万米ドル)予測、販売チャネル別、2025-2032年
17.2.1.ベーカリー
17.2.2.菓子
17.2.3.乳製品
17.2.4.食肉・家禽
17.2.5.飲料
17.2.6.ソース・ドレッシング
18.中東・アフリカの食品グレードジェランガム市場展望:過去(2019年~2024年)と予測(2025年~2032年)
18.1.主なハイライト
18.2.価格分析
18.3.中東・アフリカ市場規模(百万米ドル)予測、国別、2025-2032年
18.3.1.GCC諸国
18.3.2.南アフリカ
18.3.3.北アフリカ
18.3.4.その他のMEA
18.4.中東・アフリカ市場規模(US$ Mn)予測、タイプ別、2025-2032年
18.4.1.高アシル
18.4.2.低アシル
18.5.中東・アフリカ市場規模(百万米ドル)予測、機能別、2025~2032年
18.5.1.増粘剤
18.5.2.安定剤
18.5.3.乳化剤
18.5.4.ゲル化剤
19. 12.5.4.6.コーティング
19.1.
19.1.1.テクスチャライジング
19.2.中東・アフリカ市場規模(百万米ドル)予測、販売チャネル別、2025-2032年
19.2.1.ベーカリー
19.2.2.菓子
19.2.3.乳製品
19.2.4.食肉・家禽
19.2.5.飲料
19.2.6.ソース・ドレッシング
20.競争状況
20.1.市場シェア分析、2025年
20.2.市場構造
20.2.1.競争激化度マッピング
20.2.2.競争ダッシュボード
20.3.企業プロフィール
20.3.1.CPケルコ
20.3.1.1.会社概要
20.3.1.2.製品ポートフォリオ
20.3.1.3.主要財務情報
20.3.1.4.SWOT分析
20.3.1.5.企業戦略と主な展開
20.3.2.ダウ・デュポン
20.3.3.カーギル
20.3.4.イングレディオン社
20.3.5.ホーキンス・ワッツ
20.3.6.福豊集団
20.3.7.内蒙古レインボー・バイオテック社Ltd.
20.3.8.メロングループ
20.3.9.河北新和生物化学有限公司 3.10.
20.3.10.杭州ジェランソリューションズバイオテック有限公司 3.10.ルーブリゾールコーポレーション
20.3.11.浙江DSM中研生物技術有限公司 3.12.
20.3.12.浙江テックウェイ生化学有限公司 3.12.
20.3.13.浙江省大成化新糖業有限公司 3.13.Ltd.
21.付記
21.1.調査方法
21.2.調査の前提
21.3.頭字語および略語

 

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Summary

Persistence Market Research has recently released a comprehensive report on the worldwide market for food grade gellan gum. The report offers a thorough assessment of crucial market dynamics, including drivers, trends, opportunities, and challenges, providing detailed insights into the market structure. This research publication presents exclusive data and statistics outlining the anticipated growth trajectory of the global food grade gellan gum market from 2025 to 2032.

Key Insights:

• Food Grade Gellan Gum Market Size (2025E): USD 287.6 Million
• Projected Market Value (2032F): USD 438.2 Million
• Global Market Growth Rate (CAGR 2025 to 2032): 6.2%

Food Grade Gellan Gum Market – Report Scope:

Food grade gellan gum is a water-soluble polysaccharide used as a gelling, stabilizing, and thickening agent in various food and beverage applications. It serves as a natural alternative to synthetic hydrocolloids and is widely used in dairy products, confectionery, bakery, and beverage industries. The market covers both high-acyl and low-acyl gellan gum types, catering to different textural and functional requirements. Increasing consumer preference for clean-label ingredients and natural food additives drives demand for food grade gellan gum. The market includes manufacturers supplying to food processors, beverage companies, and ingredient distributors globally. Growth is propelled by the rising need for innovative food textures, enhanced shelf life, and improved product stability.

Market Growth Drivers:

The global food grade gellan gum market is driven by the expanding food and beverage industry and growing consumer inclination towards natural and functional ingredients. Rising demand for low-fat and sugar-free products encourages the use of gellan gum as a fat replacer and stabilizer. Additionally, gellan gum’s excellent heat and acid stability make it suitable for diverse food formulations. Regulatory approvals from key food safety authorities further support market growth. The increasing popularity of vegan and vegetarian products also boosts demand for plant-based hydrocolloids such as gellan gum.

Market Restraints:

Despite favorable growth, the food grade gellan gum market faces challenges such as fluctuations in raw material availability and price volatility. High production costs compared to some synthetic alternatives may limit adoption among cost-sensitive manufacturers. Additionally, lack of awareness about gellan gum’s functional benefits in certain emerging markets restrains demand. Potential regulatory changes and stringent quality standards impose compliance requirements that could affect smaller producers.

Market Opportunities:

The food grade gellan gum market presents ample opportunities with growing innovation in clean-label and functional food products. Development of new gellan gum blends and customized formulations offers potential for product differentiation. Expansion into emerging economies with increasing processed food consumption provides new avenues for growth. Collaborations between ingredient manufacturers and food producers to create innovative textures and improved sensory experiences can enhance market penetration. Furthermore, rising demand for plant-based and allergen-free products aligns well with gellan gum’s natural and non-allergenic properties.

Key Questions Answered in the Report:

• What are the primary factors driving the growth of the food grade gellan gum market globally?
• Which product types and applications are fueling adoption of gellan gum in food and beverages?
• How are technological advancements influencing the production and application of food grade gellan gum?
• Who are the key players contributing to the food grade gellan gum market, and what strategies are they employing to maintain market leadership?
• What are the emerging trends and future prospects in the global food grade gellan gum market?

Competitive Intelligence and Business Strategy:

Leading players in the global food grade gellan gum market, including CP Kelco, Meron Group , DowDuPont, Inc., and Fufeng Group, focus on technological advancement, clean-label innovation, and global distribution expansion to maintain a competitive edge. These companies invest in process optimization to reduce production costs and improve yield while ensuring sustainable sourcing and environmental compliance. Strategic partnerships with food manufacturers and R&D institutions help in developing tailored hydrocolloid solutions for specific applications. Furthermore, expanding production capacity, particularly in Asia-Pacific and North America, enables companies to meet the growing demand for high-performance food stabilizers.

Key Companies Profiled:

• CP Kelco
• DowDuPont, Inc.
• Cargill, Inc.
• Ingredion Inc.
• Hawkins Watts.
• Fufeng Group
• Inner Mongolia Rainbow Biotech Co. Ltd
• Meron Group
• Hebei Xinhe Biochemical Co., Ltd.
• Hangzhou Gellan Solutions Biotec Co., Ltd. Lubrizol Corporation
• Zhejiang DSM Zhongken Biotechnology Co., Ltd.
• Zhejiang Tech-Way Biochemical Co., Ltd.
• Dancheng Caixin Sugar Industry Co. Ltd.

Food Grade Gellan Gum Industry Research by Category

By Type:

• High Acyl
• Low Acyl

By Function:

• Thickener
• Stabilizer
• Emulsifier
• Gelling
• Coating
• Texturizing

By Sales Channel:

• Bakery
• Confectionery
• Dairy
• Meat & Poultry
• Beverages
• Sauces and Dressings

By Region:

• North America
• Latin America
• Europe
• South Asia & Pacific
• East Asia
• Middle East & Africa



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Table of Contents

1. Executive Summary
1.1. Global Food Grade Gellan Gum Market Snapshot 2025 and 2032
1.2. Market Opportunity Assessment, 2025-2032, US$ Mn
1.3. Key Market Trends
1.4. Industry Developments and Key Market Events
1.5. Demand Side and Supply Side Analysis
1.6. PMR Analysis and Recommendations
2. Market Overview
2.1. Market Scope and Definitions
2.2. Value Chain Analysis
2.3. Macro-Economic Factors
2.3.1. Global GDP Outlook
2.3.2. Global GDP Outlook
2.3.3. Global economic Growth Forecast
2.3.4. Global Urbanization Growth
2.3.5. Other Macro-economic Factors
2.4. Forecast Factors – Relevance and Impact
2.5. COVID-19 Impact Assessment
2.6. PESTLE Analysis
2.7. Porter's Five Forces Analysis
2.8. Geopolitical Tensions: Market Impact
2.9. Regulatory and Technology Landscape
3. Market Dynamics
3.1. Drivers
3.2. Restraints
3.3. Opportunities
3.4. Trends
4. Price Trend Analysis, 2019-2032
4.1. Region-wise Price Analysis
4.2. Price by Segments
4.3. Price Impact Factors
5. Global Food Grade Gellan Gum Market Outlook: Historical (2019-2024) and Forecast (2025-2032)
5.1. Key Highlights
5.2. Global Food Grade Gellan Gum Market Outlook: Type
5.2.1. Introduction/Key Findings
5.2.2. Historical Market Size (US$ Mn) Analysis by Type, 2019-2024
5.2.3. Current Market Size (US$ Mn) Forecast, by Type, 2025-2032
5.2.3.1. High Acyl
5.2.3.2. Low Acyl
5.2.4. Market Attractiveness Analysis: Type
5.3. Global Food Grade Gellan Gum Market Outlook: Function
5.3.1. Introduction/Key Findings
5.3.2. Historical Market Size (US$ Mn) Analysis by Function, 2019-2024
5.3.3. Current Market Size (US$ Mn) Forecast, by Function, 2025-2032
5.3.3.1. Thickener
5.3.3.2. Stabilizer
5.3.3.3. Emulsifier
5.3.3.4. Gelling
6. 5.3.3.4.6. Coating
6.1.
6.1.1.
6.1.1.1. Texturizing
6.1.2. Market Attractiveness Analysis: Function
6.2. Global Food Grade Gellan Gum Market Outlook: Sales Channel
6.2.1. Introduction/Key Findings
6.2.2. Historical Market Size (US$ Mn) Analysis by Sales Channel, 2019-2024
6.2.3. Current Market Size (US$ Mn) Forecast, by Sales Channel, 2025-2032
6.2.3.1. Bakery
6.2.3.2. Confectionery
6.2.3.3. Dairy
6.2.3.4. Meat & Poultry
6.2.3.5. Beverages
6.2.3.6. Sauces and Dressings
6.2.4. Market Attractiveness Analysis: Sales Channel
7. Global Food Grade Gellan Gum Market Outlook: Region
7.1. Key Highlights
7.2. Historical Market Size (US$ Mn) Analysis by Region, 2019-2024
7.3. Current Market Size (US$ Mn) Forecast, by Region, 2025-2032
7.3.1. North America
7.3.2. Europe
7.3.3. East Asia
7.3.4. South Asia & Oceania
7.3.5. Latin America
7.3.6. Middle East & Africa
7.4. Market Attractiveness Analysis: Region
8. North America Food Grade Gellan Gum Market Outlook: Historical (2019-2024) and Forecast (2025-2032)
8.1. Key Highlights
8.2. Pricing Analysis
8.3. North America Market Size (US$ Mn) Forecast, by Country, 2025-2032
8.3.1. U.S.
8.3.2. Canada
8.4. North America Market Size (US$ Mn) Forecast, by Type, 2025-2032
8.4.1. High Acyl
8.4.2. Low Acyl
8.5. North America Market Size (US$ Mn) Forecast, by Function, 2025-2032
8.5.1. Thickener
8.5.2. Stabilizer
8.5.3. Emulsifier
8.5.4. Gelling
9. 7.5.4.6. Coating
9.1.
9.1.1. Texturizing
9.2. North America Market Size (US$ Mn) Forecast, by Sales Channel, 2025-2032
9.2.1. Bakery
9.2.2. Confectionery
9.2.3. Dairy
9.2.4. Meat & Poultry
9.2.5. Beverages
9.2.6. Sauces and Dressings
10. Europe Food Grade Gellan Gum Market Outlook: Historical (2019-2024) and Forecast (2025-2032)
10.1. Key Highlights
10.2. Pricing Analysis
10.3. Europe Market Size (US$ Mn) Forecast, by Country, 2025-2032
10.3.1. Germany
10.3.2. Italy
10.3.3. France
10.3.4. U.K.
10.3.5. Spain
10.3.6. Russia
10.3.7. Rest of Europe
10.4. Europe Market Size (US$ Mn) Forecast, by Type, 2025-2032
10.4.1. High Acyl
10.4.2. Low Acyl
10.5. Europe Market Size (US$ Mn) Forecast, by Function, 2025-2032
10.5.1. Thickener
10.5.2. Stabilizer
10.5.3. Emulsifier
10.5.4. Gelling
11. 8.5.4.6. Coating
11.1.
11.1.1. Texturizing
11.2. Europe Market Size (US$ Mn) Forecast, by Sales Channel, 2025-2032
11.2.1. Bakery
11.2.2. Confectionery
11.2.3. Dairy
11.2.4. Meat & Poultry
11.2.5. Beverages
11.2.6. Sauces and Dressings
12. East Asia Food Grade Gellan Gum Market Outlook: Historical (2019-2024) and Forecast (2025-2032)
12.1. Key Highlights
12.2. Pricing Analysis
12.3. East Asia Market Size (US$ Mn) Forecast, by Country, 2025-2032
12.3.1. China
12.3.2. Japan
12.3.3. South Korea
12.4. East Asia Market Size (US$ Mn) Forecast, by Type, 2025-2032
12.4.1. High Acyl
12.4.2. Low Acyl
12.5. East Asia Market Size (US$ Mn) Forecast, by Function, 2025-2032
12.5.1. Thickener
12.5.2. Stabilizer
12.5.3. Emulsifier
12.5.4. Gelling
13. 9.5.4.6. Coating
13.1.
13.1.1. Texturizing
13.2. East Asia Market Size (US$ Mn) Forecast, by Sales Channel, 2025-2032
13.2.1. Bakery
13.2.2. Confectionery
13.2.3. Dairy
13.2.4. Meat & Poultry
13.2.5. Beverages
13.2.6. Sauces and Dressings
14. South Asia & Oceania Food Grade Gellan Gum Market Outlook: Historical (2019-2024) and Forecast (2025-2032)
14.1. Key Highlights
14.2. Pricing Analysis
14.3. South Asia & Oceania Market Size (US$ Mn) Forecast, by Country, 2025-2032
14.3.1. India
14.3.2. Southeast Asia
14.3.3. ANZ
14.3.4. Rest of SAO
14.4. South Asia & Oceania Market Size (US$ Mn) Forecast, by Type, 2025-2032
14.4.1. High Acyl
14.4.2. Low Acyl
14.5. South Asia & Oceania Market Size (US$ Mn) Forecast, by Function, 2025-2032
14.5.1. Thickener
14.5.2. Stabilizer
14.5.3. Emulsifier
14.5.4. Gelling
15. 10.5.4.6. Coating
15.1.
15.1.1. Texturizing
15.2. South Asia & Oceania Market Size (US$ Mn) Forecast, by Sales Channel, 2025-2032
15.2.1. Bakery
15.2.2. Confectionery
15.2.3. Dairy
15.2.4. Meat & Poultry
15.2.5. Beverages
15.2.6. Sauces and Dressings
16. Latin America Food Grade Gellan Gum Market Outlook: Historical (2019-2024) and Forecast (2025-2032)
16.1. Key Highlights
16.2. Pricing Analysis
16.3. Latin America Market Size (US$ Mn) Forecast, by Country, 2025-2032
16.3.1. Brazil
16.3.2. Mexico
16.3.3. Rest of LATAM
16.4. Latin America Market Size (US$ Mn) Forecast, by Type, 2025-2032
16.4.1. High Acyl
16.4.2. Low Acyl
16.5. Latin America Market Size (US$ Mn) Forecast, by Function, 2025-2032
16.5.1. Thickener
16.5.2. Stabilizer
16.5.3. Emulsifier
16.5.4. Gelling
17. 11.5.4.6. Coating
17.1.
17.1.1. Texturizing
17.2. Latin America Market Size (US$ Mn) Forecast, by Sales Channel, 2025-2032
17.2.1. Bakery
17.2.2. Confectionery
17.2.3. Dairy
17.2.4. Meat & Poultry
17.2.5. Beverages
17.2.6. Sauces and Dressings
18. Middle East & Africa Food Grade Gellan Gum Market Outlook: Historical (2019-2024) and Forecast (2025-2032)
18.1. Key Highlights
18.2. Pricing Analysis
18.3. Middle East & Africa Market Size (US$ Mn) Forecast, by Country, 2025-2032
18.3.1. GCC Countries
18.3.2. South Africa
18.3.3. Northern Africa
18.3.4. Rest of MEA
18.4. Middle East & Africa Market Size (US$ Mn) Forecast, by Type, 2025-2032
18.4.1. High Acyl
18.4.2. Low Acyl
18.5. Middle East & Africa Market Size (US$ Mn) Forecast, by Function, 2025-2032
18.5.1. Thickener
18.5.2. Stabilizer
18.5.3. Emulsifier
18.5.4. Gelling
19. 12.5.4.6. Coating
19.1.
19.1.1. Texturizing
19.2. Middle East & Africa Market Size (US$ Mn) Forecast, by Sales Channel, 2025-2032
19.2.1. Bakery
19.2.2. Confectionery
19.2.3. Dairy
19.2.4. Meat & Poultry
19.2.5. Beverages
19.2.6. Sauces and Dressings
20. Competition Landscape
20.1. Market Share Analysis, 2025
20.2. Market Structure
20.2.1. Competition Intensity Mapping
20.2.2. Competition Dashboard
20.3. Company Profiles
20.3.1. CP Kelco
20.3.1.1. Company Overview
20.3.1.2. Product Portfolio/Offerings
20.3.1.3. Key Financials
20.3.1.4. SWOT Analysis
20.3.1.5. Company Strategy and Key Developments
20.3.2. DowDuPont, Inc.
20.3.3. Cargill, Inc.
20.3.4. Ingredion Inc.
20.3.5. Hawkins Watts.
20.3.6. Fufeng Group
20.3.7. Inner Mongolia Rainbow Biotech Co. Ltd
20.3.8. Meron Group
20.3.9. Hebei Xinhe Biochemical Co., Ltd.
20.3.10. Hangzhou Gellan Solutions Biotec Co., Ltd. Lubrizol Corporation
20.3.11. Zhejiang DSM Zhongken Biotechnology Co., Ltd.
20.3.12. Zhejiang Tech-Way Biochemical Co., Ltd.
20.3.13. Dancheng Caixin Sugar Industry Co. Ltd.
21. Appendix
21.1. Research Methodology
21.2. Research Assumptions
21.3. Acronyms and Abbreviations

 

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